Etsitkö tallenteita aiemmista webinaareista? Klikkaa tästä!

Millaisen johtamisen jäljen sinä haluat jättää?

Johtamisen jälki -webinaarisarjamme jatkuu perjantaina 9.4. klo 9–10, jolloin vieraanamme on Ponssen hallituksen jäsen Juha Vidgren. Lähdemme tien päälle Vieremälle, ja keskustelemme Juhan kanssa alueellisesta menestyksestä yhteistyössä yritysten kanssa. Keskustelun aikana selvitämme, mitkä ovat Vieremän menestystekijöitä nyt ja tulevaisuudessa.

Vieremä on yrittäjämyönteinen pohjoissavolainen kunta, joka on tunnettu metsäkoneita valmistavan Ponssen kotipaikkana. 3 500 asukkaan kunta kuuluu elinkeinoelämältään vireään Ylä-Savoon, ja siellä sijaitsee myös teknologiateollisuuden keskittymä Yrityskumppanuuskylä.

Keskustelumme pureutuu:

  • Vieremän menestystekijöihin
  • Pienen paikkakunnan pitovoimaan
  • Asukkaiden, yritysten ja kunnan menestykselliseen yhteistyöhön
  • Hyvän elämän edellytyksiin etätyön aikakaudella

Selvitämme myös, millaisen johtamisen jäljen Juha haluaa jättää. Haastattelu on suora lähetys Vieremän Rientolasta, jossa webinaaria isännöi tuttuun tapaan Talentreen executive coach Hannu Laakkonen. #johtamisenjalki

Johtamisen jälkilöylyt Juhan kanssa käydään ke 14.4. klo 9–10. Jälkilöylyissä on mukana myös Vieremän kunnanjohtaja Mika Suomalainen. Jälkilöylyissä keskitytään osallistujien kysymyksiin, ja syvennetään webinaarin teemoja edelleen. Nyt voit ilmoittautua samalla myös jälkilöylyihin!

Ilmoittaudu maksuttomaan Johtamisen jälki -webinaariimme!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn Talentreen tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Tarjoamme Johtamisen jälki -webinaarisarjan uuden jakson kuukausittain. Haastattelemme kiinnostavia, vetovoimaisia ja menestyviä johtajia ja keskustelemme heidän kanssaan johtamisen eri teemoista. Jokaisessa jaksossa vieraileva johtaja pohtii myös omaa johtamisen jälkeään.

Webinaarin kautta haluamme tarjota sinulle tukea ja inspiraatiota työhösi johtajana ja jakaa alueemme business-osaamista laajemmalle joukolle. Webinaaria isännöi Talentreen executive coach Hannu Laakkonen.

Johtamisen jälkilöylyissä keskitytään osallistujien lähettämiin kysymyksiin ja syvennetään webinaarin teemoja edelleen. Tervetuloa lauteille!

 

Tallenteet aiemmista webinaareista:

Kirsi Soininen webinaarimainoksessa

Johtamisen jälki: Kirsi Soininen & palveleva johtaminen 5.3.2021

Johtamisen jälki: Siamäk Naghian & johtamisen ääni 29.1.2021.

Johtamisen jälkilöylyt: Siamäk Naghian & johtamisen ääni 4.2.2021

Johtamisen jälki: Jari Jolkkonen

Johtamisen jälki: Jari Jolkkonen & arvojohtaminen 11.12.2020

Johtamisen jälkilöylyt: Jari Jolkkonen & arvojohtaminen 18.12.2020

Johtamisen jälki: Mika Sutinen & muutosjohtaminen 6.11.2020

Johtamisen jälkilöylyt: Mika Sutinen & muutosjohtaminen 11.11.2020