Millaisen johtamisen jäljen sinä haluat jättää?

#johtamisenjalki

Johtamisen jälki –webinaarisarjamme jatkuu perjantaina 29.1 klo 9-10. Vieraanamme on Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian ja teemana on Johtamisen ääni.

Iisalmelainen äänentoistoalan yritys Genelec Oy on yksi suomalaisen kansainvälisen liiketoiminnan menestystarinoita. Mitkä tekijät ovat olleet vaikuttamassa liiketoiminnan kasvuun ja onnistumiseen? Miten vaikeina hetkinä johdetaan? Mitkä ovat koronavuoden 2020 opit johtamisesta? Webinaarissa pohdimme toimitusjohtaja Siamäkin kanssa yrityskulttuurin, arvojen ja johtamisen äänen vaikutuksia ihmisiin, liiketoimintaan ja elinympäristöömme.

Ja tietysti, millaisen johtamisen jäljen Siamäk Naghian haluaa jättää?

Webinaaria isännöi tuttuun tapaan Talentreen executive coach Hannu Laakkonen.

Linkit aiempiin webinaaritallenteisiin löydät sivun alaosasta.

 

Ilmoittaudu maksuttomaan Johtamisen jälki –webinaariimme!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn Talentreen tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Tarjoamme Johtamisen jälki -webinaarisarjan uuden jakson kuukausittain. Haastattelemme kiinnostavia, vetovoimaisia ja menestyviä johtajia ja keskustelemme heidän kanssaan johtamisen eri teemoista. Jokaisessa jaksossa vieraileva johtaja pohtii myös omaa johtamisen jälkeään.

Webinaarin kautta haluamme tarjota sinulle tukea ja inspiraatiota työhösi johtajana ja jakaa alueemme business-osaamista laajemmalle joukolle. Webinaaria isännöi Talentreen executive coach Hannu Laakkonen.

 

Tallenteet aiemmista webinaareista:

Johtamisen jälki: Mika Sutinen & muutosjohtaminen 6.11.2020

Johtamisen jälkilöylyt: Mika Sutinen & muutosjohtaminen 11.11.2020 

 

Johtamisen jälki: Jari Jolkkonen & arvojohtaminen 11.12.2020