Etsitkö tallenteita aiemmista webinaareista? Klikkaa tästä!

Miten kasvua vauhditetaan?

Johtamisen vaikutus -webinaarisarjamme jatkuu keskustelulla kasvun vauhdittamisesta 30.9. Johdon valmentaja Hannu Laakkosen vieraaksi saapuu pitkän linjan pääomasijoittaja Ari Lahti. Paneudumme Arin kanssa erilaisiin keinoihin, joilla yrityksen kasvua voi vauhdittaa, ja kuulemme hänen näkemyksensä kasvun vauhdittamiseen yrityksen eri vaiheissa. Selvitämme lisäksi Arin vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Millaista osaamista hallitukseen tarvitaan?
  • Mikä on kasvuyrityksen yhteiskuntavastuu?
  • Pitääkö yritystä aina kasvattaa myyntikuntoon?

Ari Lahti on toiminut pääomasijoittajana perustamansa rahoituskonserni ICECAPITALIN kautta yli 20 vuotta ja sparrannut yrityksiä mm. Nelosen Leijonan luolassa 2013–2018 ja Tahko Ski Lift Pitch -kilpailussa. Lahti tunnetaan myös Suomen Palloliiton toimitusjohtajana ja Kuopion Palloseuran pääomistajana. Arin toiminnassa näkyy vahvan liiketoimintaosaamisen lisäksi halu toimia yhteiskunnallisesti ja olla luomassa mahdollisuuksia. Tutustu Ariin.

Ilmoittaudu maksuttomaan Johtamisen Vaikutus -webinaariin!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn Talentreen tietosuojaselosteen mukaisesti.

Mikä on Johtamisen Vaikutus -webinaari?

Tarjoamme Johtamisen Vaikutus -webinaarisarjan uuden jakson kuukausittain. Haastattelemme kiinnostavia, vetovoimaisia ja menestyviä johtajia ja keskustelemme heidän kanssaan johtamisen eri teemoista. Jokaisessa jaksossa vieraileva johtaja pohtii myös omaa johtamisen jälkeään.

Webinaarin kautta haluamme tarjota sinulle tukea ja inspiraatiota työhösi johtajana ja jakaa alueemme business-osaamista laajemmalle joukolle. Webinaaria isännöi johdon valmentaja Hannu Laakkonen.

Tallenteet aiemmista webinaareista:

Johtamisen jälkilöylyt: Juha Vidgrén & alueellinen menestys 14.4.2021

Johtamisen jälkilöylyt: Kirsi Soininen & palveleva johtaminen 12.3.2021

Johtamisen jälkilöylyt: Siamäk Naghian & johtamisen ääni 4.2.2021

Johtamisen jälkilöylyt: Jari Jolkkonen & arvojohtaminen 18.12.2020

Johtamisen jälkilöylyt: Mika Sutinen & muutosjohtaminen 11.11.2020