Millaisen johtamisen jäljen sinä haluat jättää?

#johtamisenjalki

Tule kuulemaan muutosjohtamisen asiantuntijan Mika Sutisen mietteitä aiheesta Johtamisen jälki -webinaariimme perjantaina 23.10.2020 klo 9-10. Webinaaria isännöi Talentreen executive coach Hannu Laakkonen.

Mika Sutinen on useissa firmoissa vaikuttava hallitusammattilainen, Musti ja Mirri -ketjun entinen toimitusjohtaja ja muutosjohtamiseen intohimoisesti suhtautuva palkittu liikemies. Keskustelun aikana kurkataan myös Mikan ja Kirsi Pihan uunituoreen Muutosvoimaa-kirjan ajatuksiin.

”Maailma on muuttunut nopeammaksi ja monimutkaisemmaksi, eikä muutos ole enää projekti vaan olemassaolon tapa. Muutoksen onnistuminen on organisaation elämän ja kuoleman kysymys. Mitä tämä tarkoittaa organisaatioille, tiimeille ja ihmisille?”

 

Ilmoittaudu maksuttomaan Johtamisen jälki -webinaariimme!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn Talentreen tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Jatkossa tarjoamme Johtamisen jälki -webinaarisarjan uuden jakson kuukausittain. Haastattelemme kiinnostavia, vetovoimaisia ja menestyviä johtajia ja keskustelemme heidän kanssaan johtamisen eri teemoista. Jokaisessa jaksossa vieraileva johtaja pohtii myös omaa johtamisen jälkeään.

Webinaarin kautta haluamme tarjota sinulle tukea ja inspiraatiota työhösi johtajana ja jakaa alueemme business-osaamista laajemmalle joukolle. Webinaaria isännöi Talentreen executive coach Hannu Laakkonen.