Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Tomi Sarkkinen kasvokuva

Tomi Sarkkinen

Halusimme kumppaniksi vahvan Netvisor-osaajan

Ari Huusko, toimitusjohtaja, VMSV Oy

Yhteistyömme Talentreen kanssa alkoi keväällä 2018. Halusimme kumppaniksemme nykyaikaisen toimijan, joka tuntee Netvisor-ohjelmiston. Luottamus rakentui nopeasti, ja koen, että näkemyksemme ja arvomaailmamme kohtaavat yhteistyössä vahvasti.

Hyvä tilitoimistokumppani varmistaa osaltaan datan paikkansapitävyyden.

Ari Huusko, toimitusjohtaja, VMSV Oy

Ajantasainen talouden seuranta on meille tärkeää

Taloushallinto on pk-yrityksen kannalta olennainen asia erityisesti riskienhallinnan, mutta myös työnohjauksen ja ydintoimintojen osalta. Toimimme projektibisneksessä, ja meillä on jonkin verran sisäisiä keinoja reagoida, jos tilanne alkaa näyttää heikommalta. Tämä edellyttää, että saamme signaalin, kun näin käy, joten tiedon luotettavuus ja reaaliaikaisuus sekä talouden ennustettavuus ovat meille tärkeitä.

Hyödynnämme raportoinnissa Power BI:tä, ja hyvä tilitoimistokumppani varmistaa osaltaan datan paikkansapitävyyden.

Aiemmin käytössämme oli perinteinen kirjanpito-ohjelma, johon meillä itsellämme ei ollut pääsyä. Myös toiminta oli hyvin perinteistä ja taaksepäin katsovaa. Tultuani taloon vuonna 2014 lähdimme nopeasti kehittämään talouden seurantaa ja talousohjausta.

Halusimme saada taloustiedot reaaliaikaan ja pystyä hyödyntämään niitä riskienhallinnassa sekä budjetin ja ennusteiden päivittämisessä. Otimme käyttöön sähköisen taloushallinnon Netvisor-ohjelmiston, johon siirtyminen oli silloiselle tilitoimistokumppanillemme haastavaa.

Jonkin ajan kuluttua lähdimme hakemaan uutta kumppania ja päädyimme Talentreehen, sillä luottamus yrityksen toimintatapaan rakentui nopeasti.

Parasta on avoin ja hyvä yhteistyö

Pohdimme vastuukirjanpitäjämme Emmin kanssa yrityksemme asioita talouden kannalta melko tiiviisti. Selkärangan yhteydenpidolle antaa tietty rytmi, jonka varaan talouspuoli rakentuu. Käymme luvut kuukausittain läpi ja tartumme lisäksi nopeasti luuriin, jos jotain problematiikkaa tai kysyttävää ilmenee. Mielestäni avoin ja hyvä suhde on ollut tilitoimistokumppanuuden parasta antia: pystymme puolin ja toisin kysymään ja ihmettelemään asioita.

Pidän Talentreen osaamista todella hyvällä tasolla. Nykypäivänä tulee vastaan paljon erityistilanteita, ja alttius selvittää asioita on Talentreella hyvä. Pidän siitä, että kaikki kirjanpitoon liittyvät vastaukset selvitetään ja esitetään sitten punnittuina ja pohdittuina.

Laatu on vahvaa ja viestintä selkeää

Talentreen toiminta kohtaa keskeisten arvojemme kanssa. Omassa toiminnassa meille on olennaista laatu eli se, että hommat tehdään kunnolla ja kerralla valmiiksi, sekä viestinnän ja toiminnan selkeys asiakkaiden suuntaan. Kolmantena ydinarvonamme on hyvä tahto, joka viittaa asiakkaalle parhaan ratkaisun etsimiseen ja kehitysideoiden esittämiseen.

Koen, että samat arvot näkyvät myös Talentreen toiminnassa: laatu on ollut vahvaa ja toiminta selkeää. Kirjanpitäjämme pyrkii löytämään kannaltamme parhaat ratkaisut ja jakaa auliisti ideoita toiminnan kehittämiseksi. Meitä yhdistää myös samanlainen näkemys taloushallinnon perusasioista.

VMSV Oy

Varpaisjärven maansiirto- ja vesitekniikka Oy (VMSV) on pk-yritys, jonka liiketoiminnan ydin on vesihuolto. Perheyritys tekee töitä sukupolvelta toiselle, tällä hetkellä 50 hengen voimin. VMSV on aktiivinen ja työlle ahne toimija, joka ratkoo mielellään uusia haasteita ja kehittää omaa toimintaansa sekä vesihuoltoalaa eteenpäin. Yrityksen tavoitteena on mahdollistaa laadukkaat, kustannustehokkaat ja innovatiiviset ratkaisut myös tulevaisuudessa, kun saneerausvelka entisestään kasvaa. VMSV:n liikevaihto vuonna 2020 oli 8,5 miljoonaa euroa. Tutustu VMSV:hen.

Laatu on ollut vahvaa ja toiminta selkeää.

Ari Huusko, toimitusjohtaja, VMSV Oy

Lue lisää

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja nykyaikaisesti ja lisäämme yrityksenne talousosaamista. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöisyys ja strateginen ote, joiden avulla luomme kanssasi kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen. Vahvuusalueisiini kuuluvat kasvuyritysten talousjohtaminen, taloushallinnon prosessit ja niiden kehitys sekä talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmät.

+358 50 595 4498
tomi.sarkkinen@talentree.fi

Varaa tapaaminen