Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

Vastuullisuus ja HSEQ

Antti Huukonen kasvokuva

Antti Huuskonen

Vastuullisuustyö ja -raportointi pk-yrityksessä

Moni yritys kohtaa paineen kehittää kestävyysraportointiaan, kun raportointivelvoitteet laajenevat EU:n kestävyysraportointidirektiivi CSRD:n myötä. 1.1.2025 alkaen vastuullisuusraportointivelvoitteet koskevat myös keskikokoisia yrityksiä.

Moni pienempi yritys puolestaan on velvoitettu toimittamaan vastuullisuustietoja asiakkailleen tai valmistautuu vastuullisuusauditointeihin osana isompien toimijoiden toimitusketjua.

Asiantuntijawebinaarissamme torstaina 14.12.2024 paneuduimme toimitusketjujen raportointivelvollisuuteen erityisesti alihankkijoina toimivien pk-yritysten näkökulmasta.

Keskustelimme vieraamme, Ponsse Oyj:n vastuullisuusjohtaja Katja Paanasen kanssa mm. seuraavista aiheista:

  • Mitä isot yritykset raportoivat vastuullisuudestaan?
  • Millaisia asioita päämiehet kysyvät ja edellyttävät alihankkijoiltaan?
  • Miten tietoja pyydetään?
  • Miten alihankkijat voivat valmistautua raportoimaan toiminnastaan?

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Talentreen Antti Huuskonen ja Outi Piisilä.

Webinaari on suunnattu osana toimitusketjua toimiville pk-yrityksille, joiden liikevaihto jää alle 40 miljoonan euron ja joita EU:n kestävyysraportointivaatimukset eivät koske suoraan vaan asiakkaiden kautta.

Webinaarin alussa kertaamme tämänhetkisen lainsäädännön ja vastuullisuustyön ison kuvan: mistä on kyse ja miten se näyttäytyy asiakkaidemme kohdalla? Tämän jälkeen tarkastelemme konkreettisesti sitä, mitä pk-yrityksiltä kestävyysraportoinnin osalta vaaditaan.

Webinaari auttaa jäsentämään vastuullisuustyön kenttää ja vastuullisuusraportoinnin muotoutuvia käytänteitä. Näin yrityksessä on helpompi lähteä tekemään perusteltuja toimenpiteitä ja välttää turhiksi osoittautuvat investoinnit tai laskelmat.

Näkemystä vastuullisuuteen

Antti Huuskonen

Liikkeenjohdon konsultti

Ihmisten ja liiketoiminnan kehittäjä vahvuusalueinaan arkeen istuvat johtamisjärjestelmät, omistaja- ja liiketoimintastrategiat sekä vastuullisuusohjelmat. 

+358 50 374 8084 antti.huuskonen@talentree.fi
Antti Huukonen kasvokuva

Lue lisää

Vastuullisuus & HSEQ

Erota olennainen epäolennaisesta ja rakenna kestävää liiketoimintaa ihmisten, ympäristön ja yrityksesi parhaaksi.

Tutustu palveluun