Strategia ja johtaminen

Antti Haapakorva kasvokuva

Antti Haapakorva

Konkretiaa ja vaikuttavuutta strategiatyöhön

Pelastetaan strategia! -kirjassa esitellään Talentreen käyttämä ja kiitetty strategiaprosessi, jota avasimme asiantuntijawebinaarissamme 28.3.2024.

Jäikö strategiatyö arjen jalkoihin tai kompastui omaan monimutkaisuuteensa? Ehkä olette tehneet strategiatyötä pienellä porukalla ja haluaisitte nyt ottaa sidosryhmät mukaan laajemmin. Usein intoa rakentaa yhteistä ymmärrystä ja laatia arjessa näkyvä strategia löytyy, mutta keinoja kaivataan.

Sumuisessa ja epävarmassa ajassa selkeä strategia on lupaus menestyksestä myös tulevaisuudessa. Onnistuessaan se on yhteinen ohjenuora ja toimintasuunnitelma, joka vaikuttaa arjen valintoihin sekä kokemukseemme työn merkityksellisyydestä. Siksi on tärkeää, että työ saadaan sujuvasti maaliin ja käyttöön.

Tallenteella kerromme, millaisen strategiaprosessin avulla me työskentelemme asiakkaidemme kanssa. Samalla jaamme esimerkkejä osallistamisen tavoista ja datan hyödyntämisestä. Mielestämme strategiatyötä on mahdollista tehdä napakasti ja ottaa samalla huomioon kaikki tarvittavat osa-alueet.

Tunnin aikana käymme läpi:

  • selkeän ja helpon mallin vaikuttavaan strategiatyöhön
  • konkreettisen esimerkin laajan porukan osallistumisesta
  • toimenpiteitä yhteisen ymmärryksen luomiseen.

Asiantuntijana toimii Talentreen perustajaosakas ja Pelastetaan strategia! – Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaluksi -kirjan Mika Sutisen kanssa kirjoittanut Antti Haapakorva. Vieraaksemme saamme Integrata Oy:n toimitusjohtaja Riku Heinosen.

Webinaari on suunnattu toimitusjohtajille, liiketoimintajohtajille ja esihenkilöille, joiden työtehtäviin kuuluu strategian laatiminen ja joilla on avainrooli sen toteuttamisessa.

Näkemystä strategiatyöhön

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444 antti.haapakorva@talentree.fi
Antti Haapakorva kasvokuva

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun

Lataa opas

Oppaan avulla laadit strategian, joka muuttuu teoiksi ja muuttaa arkenne. On aika ajatella strategiasta toisin.

opas