Webinaari 30.4. klo 9-10: Strategian toteuttaminen arjessa

Ilmoittaudu

HR ja valmennus • Strategia ja johtaminen

suvi-tolonen-rajattu

Suvi Tolonen

leo-tuokko-rajattu

Leo Tuokko

Talentree vahvistaa strategiaosaamistaan

Leo Tuokko ja Suvi Tolonen aloittavat 1.4.2024 Talentree Oy:ssä liikkeenjohdon konsultteina. Tuokko keskittyy roolissaan strategiatyöhön ja vahvistaa erityisesti strategiseen johtamiseen ja kaupallistamiseen liittyvää osaamista. Tolonen tuo mukanaan vankkaa osaamista erilaisista muutostilanteiden johtamisesta, strategiatyöstä ja HR:stä. Rekrytoinnit vahvistavat Talentreen kykyä palvella asiakkaitaan myös interim-toimeksiantojen kautta.

Leo Tuokko aloittaa strategiakonsulttina

Leo Tuokolla on vahva kokemus palvelu- ja tuoteliiketoiminnan rakentamisesta ja johtamisesta sekä johdon suorahakukonsulttina toimimisesta. Talentreelle Tuokko siirtyy Siili Solutions Oyj:stä. Aiemmin Tuokko on toiminut mm. ruotsalaisessa henkilöstöpalvelualan konsernissa Wise Groupissa suomen liiketoimintojen kaupallisena johtajana.

Joensuulainen Tuokko tuo mukanaan osaamista ja kokemusta strategia- ja liiketoiminnan kaupallisen kilpailuedun kirkastamisprojekteihin, omistaja- ja hallitustyöhön sekä Talentreen Interim-palveluihin.

”Strategia luo kilpailuetua, jonka mahdollistamiseen johdon ja hallitusten tulee erityisesti nyt muuttuvassa maailmassa ottautua. Yritykset, jotka pystyvät katsomaan pidemmälle ja ohjaamaan omaa tekemistään entistä kilpailukykyisemmäksi, tulevat menestymään suhdanteesta riippumatta. Kasvun rakentamiseksi tulee luoda strategia, mittarit ja kulttuuri, jotka sitä tukevat”, Tuokko kuvailee.

Tuokko kokee olevansa inhimillisen johtamisen ja työelämän rakentaja sekä strategisen kilpailuedun kiteyttäjä ja sanoittaja, joka auttaa johtajia tuottamaan asiakkaille ja työntekijöille kokonaisvaltaista arvoa jokaisessa kohtaamisessa.

Suvi Tolonen aloittaa strategiakonsulttina

Suvi Tolosella on pitkä kokemus HR:n ja liiketoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä erityisesti palvelusektorilla. Talentreelle Tolonen siirtyy sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-ratkaisuja ja niiden tukea tuottavasta 2M-IT Oy:stä, jossa Tolonen on toiminut johtavana konsulttina asiakastoimeksiannoissa sekä konsultointiliiketoiminnan kehittämistehtävissä.

”Vahvuuteni on strategia- ja liiketoimintalähtöisten HR-tiimien ja -prosessien rakentaminen sekä erilaisten muutostilanteiden johtaminen sekä strategioiden laatiminen ja käytäntöön vieminen. Osaamiseni on hyödynnettävissä yritysten kasvu- ja muutosvaiheissa sekä konsultoinnin että interim-toimeksiantojen kautta”, Tolonen kertoo.

Talentreelle Tolosta veti innostava visio [Maailma, jossa osaamme valita oikein] ja mielenkiintoinen toimenkuva, jossa yhdistyvät liiketoiminnan kehittäminen, HR ja strategiatyö:

”Johtamisen valinnat voivat olla joskus lähes pirullisen vaikeita: valintoja voi joutua tekemään sumussa, ilman riittävää dataa ja kahden huonon vaihtoehdon välillä. Haluan olla mukana rakentamassa työelämää ja yrityksiä, joissa päätöksentekoa ja valintoja ohjaavat taustavaikuttimet ovat myös vaikeissa tilanteissa kannattavuuden ja vastuullisuuden varmistaminen pidemmällä aikavälillä. Päätökset ja valinnat voivat olla sekä isoja että pieniä: strategiaa, organisoitumisen tapoja, johtamismallin valintoja sekä kollegiaalista ja ammatillista käyttäytymistä toinen toisillemme päivittäisessä työssä.”

Nopea muutos lisää yrityksissä kysyntää syväosaajille

Nyt tehdyt rekrytoinnit ovat seurausta alkuvuoden hakukierroksesta ja perustuvat Tuokon ja Tolosen vahvuuksiin, kokemukseen sekä siihen, miten he täydentävät Talentreen olemassa olevaa osaamista.

”Saimme erinomaisia hakijoita ympäri Suomea ja kävimme monia innostavia ja mielenkiintoisia keskusteluja. Näyttäisi siltä, että tapamme asettua asiakkaan rinnalle jäsentämään monimutkaistuvaa maailmaa ja vastaamaan sen haasteisiin vetoaa niin hakijoihin kuin yrityksiin”, Talentreen toimitusjohtaja Kaisa Stigell kertoo.

”Leo tuo mukanaan vahvaa strategista ja kaupallista osaamista ja Suvi vahvaa strategista ja HR-osaamista, joiden kautta pystymme tukemaan asiakkaittemme kasvua.”

Näkemystä kasvuun

Suvi Tolonen

Liikkeenjohdon konsultti, valmentaja

Strategisen kehittämisen kokenut osaaja vahvuutenaan muutosta tukevat organisaatiorakenteet ja kulttuuri sekä tietojohtaminen.

+358 50 309 5751 suvi.tolonen@talentree.fi
suvi-tolonen-rajattu

Leo Tuokko

Liikkeenjohdon konsultti

Inhimillisen työelämän, johtamisen ja kasvun rakentaja vahvuutenaan strategioiden laatiminen ja toimeenpano, kasvukulttuurin ja myyntistrategian rakentaminen sekä henkilöstöjohtaminen.

+358 45 394 9662 leo.tuokko@talentree.fi
leo-tuokko-rajattu

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun