Strategia ja johtaminen

Antti Haapakorva kasvokuva

Antti Haapakorva

Arjessa strategiatyö näkyy selkeytenä

Teemu Kontkanen, toimitusjohtaja, Mediateko Oy

Talentree on sparrannut meitä niin strategiatyössä, talousjohtamisessa kuin mittaamisessakin. Olemme olleet kasvun uralla jo 10 vuotta ja aika ajoin on edessä ollut haasteita, jotka hidastavat kehitystä. Välillä esteellisyydet on olleet omien korvien välissä, ja tämä on vaatinut henkisen lasikaton rikkomista kasvun tieltä.

Ulkopuolinen kumppani auttaa näkemään pieniä oivalluksia.

Teemu Kontkanen, toimitusjohtaja, Mediateko Oy

On oltava jatkuvasti valmis reagoimaan ympäristön muutoksiin

Kilpailu kovenee myös ulkomainosalalla, joten omien vahvuuksien on oltava kirkkaana mielessä.

Meidän punainen lankamme ovat kuluttaja- ja päättäjäkohtaamiset vapaa-ajalla ja kaupungissa. Haluamme olla asiakkaallemme ulkomainonnan halutuin kumppani, jonka palvelukokemusta he eivät vaihtaisi pois mistään hinnasta. Tähän liittyy se, että tuotteemme ja palvelumme ovat sellaisia, joita voimme hyvällä fiiliksellä tarjota.

Kilpailussa asiakkaiden huomiosta vaatimukset viestinnän kohdistamisesta ja mittaamisesta kasvavat. Olemme vastanneet datajohtamisen tarpeisiin esimerkiksi Talentreen kanssa toteuttamallamme tutkimusanalytiikkatyökalulla, jolla hiihtokeskusten hissinousuista ja kävijämääristä saadaan johdettua asiakaskohtaiset kampanjaraportit.

Parantunut raportointi puolestaan lisää luotettavuutta asiakkaan päässä, kun pystymme todentamaan, että ulkomainontaan tehty investointi on kannattanut.

Strategiatyö on tuonut toimintaamme selkeyttä ja luottamusta

Arjessamme strategiatyö ja prosessikuvaukset näkyvät selkeytenä ja suuntana.

Noin viisi vuotta sitten laadimme yhdessä Talentreen kanssa prosessikuvaukset, mikä auttoi ymmärtämään, mitkä ovat meidän tärkeimmät prosessimme ja miten niitä voi kehittää. Samalla tarkensimme myös strategiaamme.

Tämä lisää myös työntekijöiden luottamusta siihen, että tietää, mitä tekee ja tekee oikeita asioita. Talentreen asiantuntija on sparrannut meitä mm. kassavirtabudjettien kanssa ja toiminut ulkoistettuna talouspäällikkönä. Tämä on lisännyt talousjohtamisen ja budjetoinnin osaamista sekä ennustettavuutta.

Talouden toteutumien ja ennustusten katsominen lisää omaa rentoutta, kun näkee, että asiat menevät oikeaan suuntaan ja korjausliikkeiden teko onnistuu ajoissa.

Yhteistyö Talentreen kanssa on jouhevaa ja aitoa

Talentree on helposti lähestyttävä ja maalaisjärjellä ymmärrettävä asiantuntija. Välillämme vallitsee avoimuus puolin ja toisin, joten voimme keskustella asioista niiden oikeilla nimillä.

Ulkopuolinen kumppani auttaa näkemään pieniä oivalluksia ja tapahtumaketjuja, joita ei normaali arjen keskellä välttämättä itse huomaisi. Kun nämä saa yhdistettyä omaan tekemiseen, voi myös liiketoiminta skaalautua suuremmaksi.

Mediateko Oy

Mediateko Oy on kuopiolaislähtöinen ulkomainosalan yritys, joka on keskittynyt kuluttaja- ja päättäjäkohtaamisiin vapaa-ajalla ja kaupungeissa ympäri Suomen. Vuonna 2008 perustettu Mediateko on alusta asti ollut Suomen ulkomainosliiton jäsenyritys, ja mukana vaikuttamassa toimialan nousuun ja tulevaisuuteen. Mediateon liikevaihto vuonna 2017 oli 2,8 m€. Mediateon tytäryhtiö Näyttöpojat Oy maahantuo, myy ja huoltaa led-näyttöjä. Tutustu Mediatekoon.

Talouden toteutumien ja ennustusten katsominen lisää omaa rentoutta.

Teemu Kontkanen, toimitusjohtaja, Mediateko Oy

Projektissa mukana

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444 antti.haapakorva@talentree.fi
Antti Haapakorva kasvokuva

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Antti Haapakorva

Strategia & johtaminen

Talentreen perustajaosakas ja kasvun moniottelija, jonka intohimona on yritysten strateginen kehittäminen. Parhaimmillaan strategia- ja hallitustyössä, kehittämässä OHJ-ketjua sekä haastavissa muutosjohtamisen tilanteissa.

044 056 7444
antti.haapakorva@talentree.fi

Varaa tapaaminen