Vastuullisuus ja HSEQ

Luo puitteet sujuvammalle työlle ja paremmalle huomiselle.

Kestävää kasvua

Vastuullisen liiketoiminnan rakentaminen kulkee käsi kädessä johtamisjärjestelmän, laatutyön ja turvallisuuteen liittyvien asioiden kanssa.

Kyseessä on läpileikkaava kehittämisteema, joka on usein linjassa yrityksen arvopohjan ja laajempien tavoitteiden kanssa. Silti aiheesta voi olla vaikea saada otetta: mikä on juuri meille olennaista, kriittistä tai käänteentekevä mahdollisuus?

Erillisten vastuullisuusstrategioiden ja -ohjelmien lisäksi yritysten on punnittava, missä määrin vastuullisuus rakentuu osaksi niiden ydinliiketoimintaa ja tulevaisuuden menestystä.

Rakennamme kanssasi kestävää kasvua, joka perustuu vastuulliseen liiketoimintaan ja jatkuvaan kehitystyöhön. Samalla kasvatatte kädenjälkeänne yhteiskunnassa ja takaatte menestyksenne myös tulevaisuuden kilpailussa.

Referenssi

Asioiden eteenpäin vieminen on systemaattisempaa.

Jukka Finne, toimitusjohtaja, Kuopion Konepaja Oy

Palvelutasot

Hanki kauttamme näkemystä ja lisäkäsiä esimerkiksi projektitiimin, interim-osaajan tai yksittäisen puheenvuoron muodossa. Tarjoamamme ratkaisu on aina konkreettinen, osuva ja omaa osaamistanne kasvattava.

Sparraus

Tunnista ja ymmärrä

Ota vastuullisuusasiantuntija kaveriksi jäsentämään aihekenttää tai vaatimuksia juuri teidän näkökulmastanne. Pyydä tilannekuva tai puheenvuoro esimerkiksi vastuullisuusraportoinnista.

Kysy lisää

Projekti

Kehitä ja ratkaise

Kirkasta vastuullisuustavoitteet ja toimintasuunnitelma. Laadi arjen sujuvuutta ja jatkuvaa parantamista edistävä johtamisjärjestelmä. Toteuta HSEQ- tai ESG-projekti.

Kysy lisää

Jatkuva

Vapauta ja hallitse

Varmista vastuullisuus- ja HSEQ-asioiden eteneminen kokeneen osaajan avulla. Hanki tukea käynnistämisvaiheeseen ja panosta jatkuvaan kehittämiseen interim- tai inhouse-osaajan kautta.

Kysy lisää

Tilaa puheenvuoro

Outi Piisilä

Liikkeenjohdon konsultti, vastuullisuus, HSEQ, HR ja strategia

Pidämme lyhyitä tietoiskuja vastuullisuuden eri osa-alueista, toimialanne ja yrityksenne näkökulmasta. Juuri nyt puhututtavat erityisesti vastuullisuusraportoinnin vaatimukset ja toteutustapa. Lyhyt puheenvuoro sopii osaksi hallituksen tai johtoryhmän kokousta, yhteistä osaamisen kehittämistä tai laatupäällikön oman osaamisen tueksi.

Pyydä tarjous
https://talentree.fi/app/uploads/2023/09/talentree-henkilokuva-rajattu-16.jpg

"*" indicates required fields

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella niin olen sinuun yhteydessä ajankohdan ja yksityiskohtien sopimiseksi

Valitse aihe (vapaavalintainen tieto)
Puheen paikka*
Tietosuojaseloste*

Tutustu palveluihin tarkemmin

Erota olennainen epäolennaisesta ja rakenna kestävää liiketoimintaa ihmisten, ympäristön ja yrityksesi parhaaksi.

Asiantuntijat

Antti Huuskonen

Liikkeenjohdon konsultti

Ihmisten ja liiketoiminnan kehittäjä vahvuusalueinaan arkeen istuvat johtamisjärjestelmät, omistaja- ja liiketoimintastrategiat sekä vastuullisuusohjelmat. 

+358 50 374 8084 antti.huuskonen@talentree.fi
Antti Huukonen kasvokuva

Outi Piisilä

Liikkeenjohdon konsultti

Tekniikan ja talouden moniosaaja, vahvuusalueinaan vastuullisuusstrategiat ja -ohjelmat​, CSRD- ja ESRS-raportointi​, HSEQ-palvelut​ sekä ISO9001 ja ISO 14001 -johtamisjärjestelmät​.

+358 50 379 7335 outi.piisila@talentree.fi
Outi Piisilä

Ota yhteyttä

Outi Piisilä

Vastuullisuus & HSEQ

Tekniikan ja talouden moniosaaja intohimonaan asioiden selkeyttäminen sekä ihmiset. Vahvuusalueina vastuullisuusohjelmat ja -strategiat, CSRD- ja ESRS-raportointi, HSEQ-palvelut sekä ISO9001 ja ISO 14001 -johtamisjärjestelmät.

+358 50 379 7335
outi.piisila@talentree.fi

Ota yhteyttä