Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Hanni Parkkali kasvokuva

Hanni Parkkali

Ulkoistaminen auttaa yrittäjän kiirettä

Jesse Parkkali, toimitusjohtaja-yrittäjä, Record Coffee Company / Lykke kahvitilat

Tykkään luvuista. Haluan olla koko ajan perillä siitä, missä talousluvuissa mennään. Pidän lukujen vertailusta, jotta tiedän, missä ollaan oltu viime vuonna ja missä ollaan nyt.

Perustimme Record Coffee Companyn vuonna 2017. Talentreen kanssa yhteistyömme alkoi vuonna 2018, ja olemme saaneet hyvää tukea kasvuumme.

Aika on se juttu, joka merkitsee minulle eniten.

Jesse Parkkali, toimitusjohtaja-yrittäjä, Record Coffee Company

Ajantasaista taloustietoa

Talentree hoitaa meille palkanmaksun ja kirjanpidon. Käytämme Procountorin ohjelmistoa, josta saamme monipuolisesti taloustietoja. Yhteistyö Talentreen kanssa on sujunut erittäin hyvin. Saamme apua ja neuvoja aina tarvittaessa. Kuukausitasolla tulee kattavat raportit edellisestä kuusta ja siitä, miten ne vertautuvat edelliseen vuoteen.

Yrittäjänä arvostan sitä, että minun tarvitsee huolehtia mahdollisimman vähän siitä, että laskut tulevat maksettua ajallaan. Saan sellaisia raportteja, joita tarvitsen ja silloin kun niitä haluan.

Sähköinen laskutus ja laskujen hyväksyminen ovat minulle tärkeitä asioita, koska niiden avulla asiat sujuvat mahdollisimman helposti ja selkeästi vieden vain vähän aikaa.

Ajansäästö tulee tarpeeseen

Record Coffee Companyssa on kaksi osakasta. Minun lisäkseni meillä on yksi päätoiminen työntekijä ja esimerkiksi joulun aikaan palkkaamme sesonkityöntekijöitä.

Yrittäjänä koen, että koko ajan on liikaa asioita tehtävänä. Siksi on erittäin tärkeää siirtää toisille sellaiset asiat, jotka joku muu voi ja osaa tehdä paremmin.

Talouspuolen jutut, kirjanpidot ja tarvittaessa esimerkiksi veroasioiden selvittäminen ovat sellaisia asioita, joiden kanssa minulla menisi enemmän aikaa kuin sellaisella, joka tekee niitä työkseen.

Aika on se juttu, joka merkitsee minulle eniten. Kun ulkoistan sellaisia hommia, joita voin, minulle itselleni jää aikaa keskittyä olennaiseen meidän bisneksessä.

Record Coffee Company / Lykke kahvitilat

Record Coffee Company on kuopiolainen pienkahvipaahtimo. Vuonna 2017 perustettu yritys paahtaa erikoiskahvia eli laatustandardeilla erittäin hyväksi arvioitua kahvia. Pavut on poimittu käsin ja niiden alkuperä voidaan jäljittää tilakohtaisesti. Vuodesta 2022 yhtiö on toiminut Lykke kahvitilat -brändillä. Tutustu Lykke kahvitiloihin.

Olemme saaneet hyvää tukea kasvuumme.

Jesse Parkkali, toimitusjohtaja-yrittäjä, Record Coffee Company

Projektissa mukana

Hanni Parkkali

HR-, palkka- ja taloushallinnon asiantuntija

HR- ja palkkahallinnon sekä taloushallinnon ammattilainen, joka luo ympärilleen sujuvaa työarkea ja rutiineja.

+358 50 575 9952 hanni.parkkali@talentree.fi
Hanni Parkkali kasvokuva

Lue lisää

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja nykyaikaisesti ja lisäämme yrityksenne talousosaamista. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöisyys ja strateginen ote, joiden avulla luomme kanssasi kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen. Vahvuusalueisiini kuuluvat kasvuyritysten talousjohtaminen, taloushallinnon prosessit ja niiden kehitys sekä talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmät.

+358 50 595 4498
tomi.sarkkinen@talentree.fi

Varaa tapaaminen