Webinaari 30.4. klo 9-10: Strategian toteuttaminen arjessa

Ilmoittaudu

Strategia ja johtaminen

Antti Haapakorva kasvokuva

Antti Haapakorva

Minna Ruusuvuori & Liisa Holma, kehitä johtamista

Tänä päivänä strategiatyössä on poikkeuksetta otettava kantaa kahteen asiaan: vastuullisuuteen ja työntekijäkokemukseen. Näiden ympärille kietoutuu myös keskustelu Lähtijät Podcastin Minna Ruusuvuoren ja Liisa Holman kanssa.

Keskustelemme työntekijöiden lähtöhaluista ja niiden taustasyistä sekä siitä, millainen johtaminen kehittää työntekijäkokemusta, ruokkii innovaatioita ja siivittää strategian toteutumista.

Holman, Ruusuvuoren ja Ulla Jonesin Lähtijät Podcast nostaa ratkaisukeskeisesti esiin tarinoita irtisanoutumisista ja niiden syistä. Tässä jaksossa paneudumme Lähtijöiden kumppaneineen toteuttamaan Kestävämpää työelämää: Miksi me lähdemme ja mitä se maksaa? -tutkimukseen ja pohdimme, mitä se kertoo työelämästä ja keskijohdon tilanteesta.

Liisa Holma on konsulttiyritys Un/knownin perustajaosakas; Minna Ruusuvuori toimii päivätyönään Sofigatella liiketoimintajohtajana.

Lataa opas

Oppaan avulla laadit strategian, joka muuttuu teoiksi ja muuttaa arkenne. On aika ajatella strategiasta toisin.

opas

Jatka keskustelua

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444 antti.haapakorva@talentree.fi
Antti Haapakorva kasvokuva

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun