Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

HR ja valmennus • Strategia ja johtaminen

Kaisa Kohtamäki kasvokuva

Kaisa Kohtamäki

Heidi Eskelinen kasvokuva

Heidi Eskelinen

Antti Huukonen kasvokuva

Antti Huuskonen

Laaja kumppanuus tukee kasvuyrityksen arjessa

Pirta Piiroinen, toimitusjohtaja, Premius Kuntoutus Oy

Talentree on meille kokonaisvaltainen liiketoiminnan kehittämisen kumppani. Meidän tapauksessamme Talentreen valttikortti on se, että heillä on monialaista osaamista.

Talentreen asiantuntemus on ollut todella kovaa.

Pirta Piiroinen, toimitusjohtaja, Premius Kuntoutus Oy

Merkityksellistä liiketoimintaa tekemässä

Premius Kuntoutus on toiminut vaativan kuntoutuksen toimialalla jo pitkään. Yritys on äitini perustama: hän on neurologiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, ja ollut hyvin uraauurtava tekijä ja edelläkävijä Suomessa aikanaan. Tämä muodostaa toimintamme juuret.

Tulin itse mukaan yritystoimintaan viisitoista vuotta sitten, kun työntekijöitä oli kourallinen. Meillä oli äitini kanssa selkeä jako: minä keskityin yrityksen kehittämiseen, laajentamiseen ja markkinointiin, ja äitini veti kuntoutuspuolta.

Toimintamme lähti kasvamaan, ja nyt vuonna 2022 meillä työskentelee yli 100 henkeä. Viidessätoista vuodessa maailma on muuttunut merkittävästi. Kuntoutuksen arvostus ja tunnettuus koko sote-kentässä on noussut huimasti, ja sen vaikuttavuus ja hyödyt nähdään myös poliittisesti paljon paremmin.

Koen, että olemme kasvaneet todella oikeaan aikaan ja tehneet myös vaikeana korona-aikana oikeita uudistuksia ja laiteinvestointeja. Näen, että tässä olemme kasvattaneet eroa muihin palveluntarjoajiin, ja olemme erikoiskenttään nähden tällä hetkellä ehdottomasti Suomen johtoasemassa.

Kokonaisvaltaista yhteistyötä arjessa

Yhteistyö Talentreen kanssa alkoi vuonna 2018, ja henkilöityy meillä vahvasti Kaisaan: hänellä on monipuolista osaamista liiketoiminnasta ja erityisesti henkilöstön kehittämisestä.

Kaisa on omalla osaamisellaan ja pitkäkestoisella näkemyksellään laittanut asiakkuutemme liikkeelle, nähnyt, mitä tästä voi syntyä ja mitä kaikkea Talentree voi osaamisellaan meille tuoda. Sillä on ollut äärimmäisen iso merkitys yhteistyömme kannalta.

Käänteentekevää sekä minulle henkilökohtaisesti että johtajuusaikanani oli päätös vaihtaa taloushallinnon kumppaniksi Talentree Talouspalvelut. Yhteistyö Talentreen kanssa oli paljon tiiviimpää ja osaavampaa kuin aiemman kumppanin kanssa: nimenomaan eteenpäin suuntaavaa johtamista ja tukemista. Aiemman kumppanin kanssa yhteistyö oli ollut perinteisempää kirjanpitoa.

Taloushallinnon kumppanuus syvensi kokonaisuudessaan yhteistyötämme, minkä jälkeen olemme käyttäneet Talentreen asiantuntemusta useilla liiketoiminnan osa-alueilla. Koko tämän ajan on ollut ratkaisevaa yhteistyö Kaisan kanssa ja se, miten hän on johtanut meidän asiakkuuttamme ja nähnyt mahdollisuuksia, jotka vievät meitä eteenpäin.

Asiakkuudenjohdon lisäksi Kaisa toimii meillä ulkoistettuna HRD:nä, ja on sitä kautta hyvin perillä arjestamme.

Henkilöstöpalvelumme lähtevät arvostuksesta

Henkilöstö on toimintamme tärkein osa-alue ja voimavara: euroakaan ei tule taloon ilman henkilöstöä. Haluan, että henkilöstöä pystytään kouluttamaan ja että he pystyvät voimaan työssään oikeasti hyvin.

Kaisa tekee meille HRD-päällikön roolissa itsenäisesti suunnitelmia ja sparrailee niitä kanssani. Hänellä on taito napata arjestamme asioita, joihin pitää keskittyä ja joiden kautta pyritään valmentamaan henkilöstöä omalla polullaan.

Olemme yhdessä miettineet muun muassa, millaista kasvutarinaa haetaan tiiminvetäjillemme, jotka ovat uusia roolissaan, ja millainen koulutus heitä palvelee.

Kaisalla on selvästi Talentreella takanaan paljon ammattilaisia, joilta hän ammentaa apua omaan työhönsä, ja sitä kautta koko talon vahvuus näkyy myös meille.

Esihenkilöiltä on tullut todella hyvää palautetta ja valmennusten toivotaan jatkuvan. Erityisen merkitykselliseltä tuntuu juuri valmennusten räätälöitävyys ja se, että aiheet nousevat arjestamme.

Kaisa on ollut pitkään mukana arjessamme ja pystyy ymmärtämään yrityksemme asiat. Näistä lähtökohdista minua ei kiinnosta hankkia henkilöstölle erillistä koulutusta ulkoa, kun tiedän, että omat valmennuksemme liikkuvat samoissa asioissa ja kohdistuvat nimenomaan meidän arkeemme.

Talentreen laaja osaaminen on tukenut kasvuamme

Talentreen asiantuntemus on ollut todella kovaa. Meille nämä yhteistyön vuodet 2018–2022 ovat olleet yrityksellemme kovimpia kasvun vuosia – ja samalla hankalimpia.

On ollut äärimmäisen tärkeää, että mukana on ollut Talentreen kaltainen kumppani. Yksin tätä tarinaa ei ole tehnyt kukaan, eikä yhtiömme olisi pärjännyt ilman hyviä kumppaneita.

Olemme onnistuneet tekemään oikeita asioita, ja tunnen aitoa kiitollisuutta ja arvostusta siitä työstä, mitä Premiuksen eteen on tehty. Olen oppinut tuntemaan useita Talentreen asiantuntijoita, ja jokainen heistä on tullut lähellemme, napannut tilanteestamme kiinni ja lähtenyt tukemaan siinä.

Nyt teemme ensimmäistä kertaa strategista työtä yhdessä. Minulla on oma intuitioni tai näkemykseni siitä, mihin haluan liiketoimintaamme viedä: yhdistelmä kokemusta, oppia, ajatuksia ja sydäntä.

On ilo työskennellä ammattilaisten kanssa, jotka osaavat tuoda esiin eri näkökulmia ja sparraavat olemalla välillä voimakkaastikin eri mieltä.

Yhteistyömme on tuntunut luotettavalta ja hyvältä. Se on myös hyvin vaivatonta, kun minulle kerrotaan aina oikeat ammattilaiset Talentreen osaajajoukosta.

Olen todella tarkka siitä, millaisen yhtiön kanssa haluan tehdä töitä ja keneltä ostan. Jos yhteistyö ei vie asioita eteenpäin, se päättyy.

Se, että joku näkee meidän tarpeemme ja tietää, mistä päin otetaan apua ja mitä tehdään, on avainasemassa yhteistyön onnistumiseksi, enkä voi tarpeeksi kehua ja kiittää Kaisan osaamiskenttää. Uskon, että yhteistyömme syvenee entisestään – niin syvällä Talentree on yhtiömme arjessa ja vuosissa.

Premius Kuntoutus Oy

Premius Kuntoutus Oy:ssä työskentelee yli 100 hengen moniammatillinen osaajatiimi, joka tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille kaikki tarvittavat kuntoutuspalvelut heidän kuntoutuspolkunsa varrelle. Perheyritystaustainen omistajuus ja ainutlaatuinen osaaminen tekee pirkanmaalaisesta Premiuksesta myös valtakunnallisesti vahvan toimijan. Tutustu Premiukseen.

Koko talon vahvuus näkyy myös meille.

Pirta Piiroinen, toimitusjohtaja, Premius Kuntoutus Oy

Projektissa mukana

Kaisa Kohtamäki

Liikkeenjohdon konsultti ja valmentaja

Organisaatioiden ihmislähtöinen kehittäjä ja valmentaja vahvuuksinaan johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen, strateginen HR sekä strategiatyö.

vanhempainvapaalla kaisa.kohtamaki@talentree.fi
Kaisa Kohtamäki kasvokuva

Heidi Eskelinen

Liikkeenjohdon konsultti

Strategian ja talousjohtamisen asiantuntija vahvuutenaan strategiatyö sekä strategian toteuttaminen, yritysrahoitus ja johtamisen kehittäminen.

+358 50 377 7892 heidi.eskelinen@talentree.fi
Heidi Eskelinen kasvokuva

Antti Huuskonen

Liikkeenjohdon konsultti

Ihmisten ja liiketoiminnan kehittäjä vahvuusalueinaan arkeen istuvat johtamisjärjestelmät, omistaja- ja liiketoimintastrategiat sekä vastuullisuusohjelmat. 

+358 50 374 8084 antti.huuskonen@talentree.fi
Antti Huukonen kasvokuva

Lue lisää

HR & valmennus

Luo kestävää kasvua ihmisten kanssa, osaamista ja uudistumiskykyä kasvattamalla.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Johanna Haapakorva

Liiketoimintajohtaja

Inhimillisen liiketoiminnan kehittäjä vahvuuksinaan johtamisen, kulttuurin ja kyvykkyyksien kehittäminen, osaamisen johtaminen sekä strateginen HR.

+358 50 379 4795
johanna.haapakorva@talentree.fi

Ota yhteyttä