Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

Strategia ja johtaminen

Antti Haapakorva kasvokuva

Antti Haapakorva

Jorma Turunen, vastuullisuus osana yrityksen strategiaa

Keskustelemme tuotantotalouden työelämäprofessori Jorma Turusen kanssa vastuullisuudesta osana yrityksen strategiaa. Keskitymme erityisesti kädenjäljen kasvattamiseen ja arvontuotantoon: positiivisen vaikutuksen luomiseen ympäristöön ja yhteiskuntaan. Käymme läpi työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla voi kartoittaa vastuullisuuteen liittyvää arvonluontia ja integroida vastuullisuus osaksi yrityksen strategiaa ja tarinaa.

Jorma Turunen työskentelee Turun yliopistossa tuotantotalouden työelämäprofessorina ja juontaa Puhetta yritysvaikutuksista -podcastia, joka kuvaa eri yritysten positiivisia ja negatiivisia vaikutuksia ympäröivään maailmaan. Turunen on väitellyt yrityksen taloudellisen menestyksen ja vastuullisuuden välisestä suhteesta, ja hänellä on 40 vuoden monipuolinen kokemus yritysmaailmasta.

Lataa opas

Oppaan avulla laadit strategian, joka muuttuu teoiksi ja muuttaa arkenne. On aika ajatella strategiasta toisin.

opas

Jatka keskustelua

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444 antti.haapakorva@talentree.fi
Antti Haapakorva kasvokuva

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun