Webinaari 30.4. klo 9-10: Strategian toteuttaminen arjessa

Ilmoittaudu

Strategia ja johtaminen

mika-sutinen-rajattu-2

Mika Sutinen

Kaisa Stigell kasvokuva

Kaisa Stigell

Kaisa Stigell & Mika Sutinen, strategiset olettamat

Strategiset olettamat ovat yksi strategiatyön kulminaatiopisteitä, sillä niiden pohjalta syntyvät strategiset valinnat ja se muutos, jota lähdetään tekemään. Tässä jaksossa ruodimme strategisten olettamien merkitystä, muodostamista ja käyttöä yhdessä Mika Sutisen ja Kaisa Stigellin kanssa. Mika ja Kaisa avaavat, miten olettamien avulla voi perustella ja juurruttaa strategiaa, ja miten ne auttavat katsastamaan strategian pitävyyden säännöllisesti. Keskustelemme myös siitä, miten olettamien avulla käännetään tulevaisuudessa näkyvät muutokset menestyksen mahdollisuuksiksi ja yhteisestä näkemyksestä viestimällä luodaan turvan tunnetta.

Kaisa Stigell on Talentree Oy:n konsultointiliiketoiminnan johtaja ja muutosjohtamisen konkari. Mika Sutinen taas on podcastimme vakiovieras, useiden kotimaisten kasvuyritysten hallituksen puheenjohtaja ja toinen Pelastetaan strategia! -kirjan kirjoittajista.

Lataa opas

Oppaan avulla laadit strategian, joka muuttuu teoiksi ja muuttaa arkenne. On aika ajatella strategiasta toisin.

opas

Jatka keskustelua

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444 antti.haapakorva@talentree.fi
Antti Haapakorva kasvokuva

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun