Talentreen yrittäjähenkisyys on meille tärkeää

Pasi Pitkänen, toimitusjohtaja, KUMONI Oy

Olemme rakentaneet laatujärjestelmämme Talentreen kanssa, ja tehneet itsenäisesti hallitustyöskentelyä jo tovin ajan. Nyt panostamme voimakkaammin aitoon, hyvin organisoituun hallitustyöskentelyyn, mihin Talentree tarjoaa kasvuyrittäjää ja liiketoimintaa ymmärtävän kumppanin.

Haluamme viedä hallitustyöskentelyn uudelle tasolle.

Pasi Pitkänen, toimitusjohtaja, KUMONI Oy

Erinomainen hallitustyöskentely tukee koko konsernin kasvua

HHJ- ja HHJP-kurssit käyneenä ymmärrän hallitustyön merkityksen ja siitä saatavan hyödyn, kun työskentely on sellaista, kuin sen kuuluu olla. Ulkopuolisen hallitusammattilaisen avulla haluamme lisää tukea liiketoimintaan ja kasvuun, ja viedä hallitustyöskentely uudelle tasolle.

Rakennusalalla on jo monta vuotta mennyt lujaa, ja alan yleisenä trendinä pk-yritykset ovat kasvaneet voimakkaasti. Myös me teemme kohtuullista kasvua jo nyt. Tytäryhtiömme Turussa ja Jyväskylässä ovat toimineet vuoden pari, ja onnistuessamme liikevaihtomme on pian tuplaantunut.

Hyvin organisoitu hallitustyöskentely tukee kaikkien tytäryhtiöidemme toimintaa ja kasvua.

Laatujärjestelmä vie toimivan konseptin yhä laajemmalle

Olemme ymmärtäneet alusta alkaen, että menemme ihmisten koteihin. Asiakaslähtöisyydessä ja toimintatavoissa olemme olleet jo 16 vuotta alamme edelläkävijöitä, ja haluamme parantaa entisestään.

Suurin osa liikevaihdostamme tulee peruskorjauksista, joten työskentelemme asiakkaan kodissa. Haluamme tehdä kokemuksen mahdollisimman helpoksi, ja asukkaan kunnioittaminen näkyy kaikessa tekemisessämme.

Asiakaslähtöisyys näkyy tietysti myös laatujärjestelmässämme, ja sitä kautta sekä työntekijöidemme arjessa että asiakkaalle. Laatujärjestelmä tekee toimintatavoistamme selkeitä, tasalaatuisia ja kustannustehokkaita, mistä on hyötyä kaikille. On olennaista kyetä monistamaan ja viemään hyväksi havaittu malli tarvittaessa uusillekin paikkakunnille.

Talentreen liiketoimintaosaaminen vakuuttaa

Ollin ja Antin yrittäjähenkisyys on ollut meille tärkeää. Arvostan, että he omistajina ovat kentällä täydessä touhussa ja tuntuu hyvältä, että he osakkaina tietävät kasvuyrittäjän maailman.

Alakohtainen syväosaaminen ei ole se juttu, vaan ymmärrys liiketoiminnasta ja se, että henkilökemiat toimivat. Ulkopuolinen asiantuntija on omalta osaltaan vauhdittanut kasvua tuomalla uskallusta ja kykyä lähteä muille paikkakunnille. Jotkut liikkeellepanevat voimat monesti tarvitaan, että oikeasti lähdetään eikä pelkästään puhuta.

Odotan paljon yhteistyöltä Sutisen Mikan kanssa, sillä hän teki viimeisimmässä pestissään Mustilla ja Mirrillä aikamoisen kasvuloikan.

KUMONI Oy

KUMONI Oy on vuonna 2002 nimellä Kuopion Monirakennus perustettu perheyritys, jonka toimialue ulottuu Kuopiosta Keski- ja Etelä-Suomeen. Kumoni remontoi ja rakentaa ihmiseltä ihmiselle arvoinaan asiakaslähtöisyys, palvelu ja tinkimättömyys. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 8,9 m€. Tutustu KUMONIIN tästä.

Tuntuu hyvältä, että Olli ja Antti osakkaina tietävät kasvuyrittäjän maailman.

Pasi Pitkänen, toimitusjohtaja, KUMONI Oy

Projektissa mukana

Olli Paavola

Varatoimitusjohtaja, liikkeenjohdon konsultti

Historiaa tunteva konsultti vahvuusalueinaan omistaja- ja liiketoimintastrategiat, muutoksen johtaminen ja esihenkilötyön kehittäminen.

+358 50 587 7626 olli.paavola@talentree.fi
Olli Paavola kasvokuva

Mika Sutinen

Hallituksen jäsen, senior advisor

Kokenut kasvun osaaja ja hallitusammattilainen, vahvuusalueinaan strategiatyö sekä ihmisten ja muutoksen johtaminen.

+358 400 600 999 mika.sutinen@talentree.fi
mika-sutinen-rajattu-2

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444 antti.haapakorva@talentree.fi
Antti Haapakorva kasvokuva

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444
antti.haapakorva@talentree.fi

Ota yhteyttä