Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

Strategia ja johtaminen

Kaisa Stigell kasvokuva

Kaisa Stigell

Kestävän kasvun rakentajat

Strategia on joukko kyllä- ja ei-valintoja. Mille siis sanoimme kyllä, kun möimme ohjelmistokehityksen ja digitaalisen markkinoinnin liiketoimintamme, ensimmäisen Siili Solutions Oyj:lle, jälkimmäisen Ahooy Creative Oy:lle?

Vahvalle strategia- ja taloustoimistolle, jossa strategiaa laaditaan ja eletään asiakkaiden kanssa todeksi johtamiseen ja henkilöstöön, laatuun ja vastuullisuuteen sekä talouteen liittyvien palveluiden kautta.

Autamme asiakkaitamme rakentamaan kestävää kasvua maailmassa, jossa yrityksiä haastavat muun muassa:

  • jatkuvasti muuttuva ja epävarma toimintaympäristö
  • paheneva osaajapula ja
  • kasvavat vastuullisuus- ja osaamisvaateet.

Uudessa strategiassamme sanomme siis kyllä erityisesti vahvoille juurillemme. Merkityksellistä on asiakkaan näkökulmasta se, miten osaamisemme on viime vuosina vahvistunut. Tätä voit meiltä odottaa:

Varmuutta johtaa jatkuvassa muutoksessa

Sumuinen tulevaisuudennäkymä vaikeuttaa yritysten toimintaa ja aiheuttaa epävarmuutta. Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä on oltava herkkyyttä reagoida tänään ja kyvykkyyttä katsoa myös huomista pidemmälle.

Sumun keskellä selkeytämme asiakkaidemme näkymää skenaario- ja strategiatyön kautta ja laskemme vaihtoehtoja auki myös talouden näkökulmasta. Tuomme jatkossakin strategiatyöhön vahvaa teknologia-, AI- ja vastuullisuusosaamista juuri teidän toimialallenne jäsenneltynä, niin itse kuin kumppaniverkostomme kautta.

Kehitämme johdon tukena hallitustyötä, talouden johtamista ja strategian toteuttamisen systematiikkaa. Jäsennämme ajatteluanne, tarjoamme työkaluja ja teemme asioista johdettavia myös muutosten keskellä. Olemme huippuosaavia kanssakulkijoita epävarman toimintaympäristön keskellä.

Kokeneita tekijöitä osaaja- tai osaamisvajeeseen

Koveneva muutostahti vaatii organisaation kypsyys- ja osaamistason nostamista eri osa-alueilla, esimerkiksi vastuullisuuden, HR:n, strategian tai talouden kohdalla. Liiketoiminnan johtamiseksi kaivataankin usein syväosaamista tietyltä osa-alueelta jo siinä vaiheessa, kun tarvetta kokoaikaiselle tekijälle ei vielä ole tai kyky investoida sellaiseen on rajallinen.

Vuoden aikana olemme auttaneet asiakkaitamme mm. HR-, talous- ja laatupäällikön roolissa joko tilapäisesti tai jatkuvan palvelun kautta.

Myös uuden toiminnan käynnistämisvaiheessa, esimerkiksi hallitustyön tukena tai johtamisjärjestelmää rakennettaessa, tuo kokenut tekijä mukanaan hyviä käytäntöjä ja kasvattaa organisaation sisäistä osaamista.

Olemme tukenasi, kun kaipaat lisäkäsiä- ja vahvaa näkemystä täsmätarpeeseen tai kun haluat varmistaa jatkuvan kehittymisen pitkäjänteisen yhteistyön kautta. Työskentelemme johtoryhmän ja johdon tukena, yhtenä teistä.

Tukea pitkäjänteiseen vastuullisuustyöhön

Vastuullisuuden vaade tulee läpäisemään liiketoiminnan, ja kumpuaa vahvasti myös organisaation sisältä. Samalla yritysten vastuullisuusosaaminen on vielä ohutta ja aihealue laaja.

Tällä hetkellä yrityksissä kaivataan tukea sen jäsentämiseksi, mitä vastuullisuus tarkoittaa niin strategisella kuin operatiivisella tasolla: miten se vaikuttaa liiketoimintaan ja tulevaisuuden valintoihin, mikä on olennaista ja mikä pakollista, miten huomioida eri näkökulmat ja edistää työtä käytännössä?

Tuemme asiakkaitamme aiheen haltuunotossa, vastuullisuusohjelmatyössä ja kestävyysraportoinnissa, ymmärrettävästi ja heidän liiketoimintaansa soveltaen.

Arjessa näkyvät ja sertifiointikelpoiset laatu-, ympäristö- ja työterveysturvallisuusjärjestelmät ovat erinomaisia työkaluja myös vastuullisuustyön edistämiseen. Niiden kautta tulevat systemaattisesti huomioiduksi myös vastuullisuuden eri näkökulmat ja niihin liittyvät kehittämistarpeet. Olemme jo vuosikymmenen tehneet työtä asiakkaidemme johtamisjärjestelmien rakentamisen ja kehittämisen parissa.

Kasvollista ja kovaa osaamista

Kaikkea yllä mainittua saa useammaltakin toimijalta. Miksi siis valita juuri meidät? Kumppanina olemme avoimia ja mutkattomia: kohtaamme tasavertaisina ja puhumme samaa kieltä. Substanssiosaamisemme ja ammattitaitomme on vahvaa, ja saamme nopeasti kiinni tarpeistanne ja liiketoiminnastanne.

Asiakkaamme kommentoivat toistuvasti, että kohtaamisestamme välittyy niin vahva osaaminen kuin aito halu auttaa.

Työtämme draivaavat laatu ja tuloksellisuus. Tämä näkyy liikevaihdon ja kannattavuuden kasvun ohella siten, että kilpailukykynne kehittyy ja toimintanne on ihmisten, liiketoiminnan ja ympäristön kannalta kestävää.

Uskallamme sanoa, että ratkaisumme teille on poikkeuksellisen osuva, konkreettinen ja omaa osaamistanne edistävä.

Lue lisää

Kaikki palvelumme

Monimutkaisessa maailmassa teemme asioista selkeitä ja johdettavia.

tutustu

Ajankohtaista

Uusimmat sisällöt & tulevat tapahtumat

Lue asiakkaidemme tositarinoita kasvusta. Innostu Pelastetaan strategia! -podcastin keskusteluista ja poimi uusimmat vinkit asiantuntijawebinaareistamme.

Katso kaikki

Ota yhteyttä

Kaisa Stigell

Toimitusjohtaja, liikkeenjohdon konsultti ja valmentaja

Muutoksentekijä, joka auttaa laatimaan ja toimeenpanemaan strategiaa ja rakentamaan itseohjautuvia organisaatioita.

+358 50 368 1320
kaisa.stigell@talentree.fi

Ota yhteyttä