Meille töihin?

Olemme kunnianhimoisia tekijöitä ja mutkattomia kanssaihmisiä, joiden kanssa on ilo toimia.

Kestävä kasvu tehdään yhdessä

Olemme noin 30 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa yrityksiä liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisessä erityisesti strategian, talouden ja ihmisten kautta. Rakennamme asiakkaidemme kanssa kestävää kasvua ja aitoja tuloksia, joiden ansiosta huominen on aina parempi ja ote tulevaisuudesta vahva.

Ihmisinä olemme joukko avoimia ja osaavia tekijöitä, joita draivaa asiakkaan auttaminen. Työskentelemme liiketoimintalähtöisesti, inhimillisesti ja kunnianhimoisesti, lähellä asiakasta ja hänen tavoitteitaan.

Avoimet työpaikat

Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä kohti kestävää kasvua: jäsennämme maailma muutosta, teemme asioista johdettavia ja autamme tekemään hyviä valintoja niin liiketoiminnan kuin ihmisten näkökulmasta.

Hyvää työtä ja elämää

Talentreessa sinulla on mahdollisuus tavoitella unelmiasi ja nauttia matkasta. Näemme, että menestyksemme keskiössä ovat tyytyväiset työntekijät, ja kehitämme kulttuuriamme tavoitteellisesti suuntaan, joka tukee ammattimaista työskentelyä rennossa ja avoimessa ilmapiirissä.

Lisäksi tarjoamme jokaiselle talentille monipuoliset eväät kehittymiseen ja hyvinvointiin, esimerkiksi:

  • Yhteisöllistä oppimista
  • Superosaajat kollegoina ja sparraajina
  • Matalan kynnyksen tukea
  • Laajan työterveyshuollon ja sitä täydentävät terveysvakuutukset
  • Välittävän kulttuurin ja selkeät tavoitteet
  • Vuosittaisen tuen hammashoitoon
  • Edenredin virkistys- ja lounasedun

Meillä et joudu koskaan työskentelemään yksin. Vietämme aikaamme yhdessä myös mm. aftereilla, urheillen ja erilaisissa tapahtumissa.

Talentree pähkinänkuoressa

Ota yhteyttä

Kaisa Stigell

Toimitusjohtaja, liikkeenjohdon konsultti, valmentaja

Liiketoiminnan kehittäjä vahvuutenaan strategioiden laatiminen ja toimeenpano, muutoksen läpivienti sekä itseohjautuvien organisaatioiden rakentaminen.

+358 50 368 1320 kaisa.stigell@talentree.fi
Kaisa Stigell kasvokuva

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja, talouspalvelut; taloushallinnon asiantuntija

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen vahvuutenaan kasvuyritysten talousjohtaminen ja taloushallintoprosessien kehittäminen.

+358 50 595 4498 tomi.sarkkinen@talentree.fi
Tomi Sarkkinen kasvokuva

Pelikenttänä maailma

Päätoimipisteemme sijaitsee Kuopiossa, mutta työmme itsessään on pitkälti paikkariippumatonta. Joustava ja etätyö ovat meille arkea, ja pystyt vaikuttamaan suuresti siihen, missä ja miten työsi teet. Kurkista kuitenkin Kuopion tarjonta vapaa-ajan, arjen palveluiden ja asumisen osalta.

Kuopion visiona on olla Hyvän elämän pääkaupunki. Vetovoima & Pitovoima -tutkimuksessa Kuopio on arvioitu Suomen toiseksi vetovoimaisimmaksi kaupungiksi heti Tampereen jälkeen.