Talentree

Jotta huominen on aina parempi ja otteesi tulevaisuudesta vahva.

Vahvuutemme on kokonaisvaltainen johtamisen ja liiketoiminnan kehittäminen kohti kestävää kasvua.

sekametsää ylhäältä päin

30+

osaajaa

1 000+

asiakasta

3 000+

projektia

Kasvua? Kyllä.

Kun kaikki ympärillä muuttuu, kaksi pysyy: omat juuret ja halu kasvaa.

Kasvu voi versoa oman ajattelun ja osaamisen kehittymisestä tai se voi olla sitä, että ihmiset toimivat paremmin yhteen. Kasvu voi näkyä viivan alla euroina tai läikähdyksenä sydämessä. Aallonpohjina ja vaikeina hetkinä, taatusti.

Yhtä kaikki: paikallaan ei kannata pysyä, tai muut valtaavat elintilan. On luontaista mennä eteenpäin, kehittyä ja löytää yllättäviäkin suuntia. Kun perusta on tukeva, on kasvunvaraa runsaasti.

Rakennamme kanssasi uusia toimintamalleja ja osaamista sekä yhteistä ymmärrystä.

Kestävä kasvu vaatii vahvat juuret

Yritykselle juurevuus on ymmärrystä siitä, mistä emme tingi, mihin suuntaan haluamme maailman menevän ja mikä on oma roolimme tarinassa. Se ei ole jämähtämistä, vaan kykyä rakentaa kestävää kasvua; valmiutta pysyä pystyssä myös epävarmuuden keskellä ja ylpeyttä omasta osaamisesta.

Ajattelemme, että yritystä juurruttavat yhteiskuntaan sen arvot, ihmiskäsitys ja se perustehtävä, jonka vuoksi yritys on olemassa. Sen runkoa vahvistaa tarkoituksenmukainen kulttuuri, ja sen kasvua suuntaa yhteinen strategia. Ilman ihmisiä yritys ei olisi mitään.

Autamme sinua vahvistamaan juuriasi ja luomaan kestävää kasvua.

Varmuutta johtaa jatkuvassa muutoksessa

Kasvu syntyy aina yhteydestä ympäristöön. Tuo ympäristö muuttuu nyt kiihtyvään tahtiin. Jatkuvan muutoksen keskelle tarvitaan vastavoimaksi pysyvyyttä ja suuntaa – kykyä kasvaa kohinan yläpuolelle. Tämä on työmme ytimessä.

Nopeasti muuttuvassa maailmassa teemme asioista selkeitä ja johdettavia. Huolehdimme, että bisneksenne on tulevaisuuden kestävää, ja että teillä on työkalut ja osaaminen tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Meitä draivaa halu jättää maailmaan positiivinen kädenjälki. Tämä onnistuu vain silloin, kun onnistumme auttamaan sinua.

Tehtävämme

Autamme asiakkaitamme kasvamaan.

Autamme luomaan kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, joiden ansiosta huominen on aina parempi ja ote tulevaisuudesta vahva.

Näemme, että kasvu tuo mukanaan vastuun, eikä siinä ilman vastuun kantoa mieltä olisikaan. Keskeistä on ymmärtää, mistä kannat vastuuta ja mitä tai ketä kohtaan. Omasta vastuullisuusohjelmastamme kerromme lisää täällä.

Arvot

1.

Asiakkaan menestyminen.

Menestys tehdään yhdessä. Toimintamme tavoitteena on asiakkaidemme elinvoimaisuuden vahvistaminen. Sen kautta vahvistumme itsekin.

2.

Jatkuva kehittyminen.

Omilla ydinosaamisalueillamme haluamme olla huippuasiantuntijoita; muille alueille etsimme osaavimmat kumppanit. Jatkuvan kehittymisen avulla varmistamme sen, että niin meillä kuin asiakkaillammekin on alan viimeisin tieto käytettävissään. Näin voimme vastata myös huomisen haasteisiin.

3.

Positiivisuus.

Ihminen pystyy parhaimpaansa silloin, kun hänellä on hyvä fiilis. Hyvä yhteishenki ja positiivinen asenne auttavat niin meitä kuin asiakkaitammekin tavoitteiden saavuttamisessa!

4.

Elämän tasapaino.

Työmme on vaativaa ja intensiivistä. Siksi myös laadukkaaseen vapaa-aikaan on panostettava. Kun elämän eri osa-alueet ovat tasapainossa, myös työn jälki on mainiota.

5.

Vastuun kantaminen.

Yhteiskuntavastuu, eettisyys ja inhimillisyys ovat meille itsestään selviä toimintamme ohjenuoria. Niiden kautta saavutamme asiakkaidemme luottamuksen.

Visio

MAAILMA, JOSSA OSAAMME VALITA OIKEIN.

Haluamme mahdollistaa valinnat, jotka pohjautuvat tietoon uskomusten sijaan. Valinnat, joissa ratkaisut tehdään paremman huomisen näkökulmasta ja vastuullisuus voittaa oman edun tavoittelun. Valinnat, jotka ovat hyviä vielä 100 vuoden päästä tarkasteltuna.

Yhteiskunnassa.

Muutosnopeus on mieletön. Kohina ja disinformaatio lisääntyvät. Maailma polarisoituu. Kaivataan yhä enemmän toimijoita, jotka uskaltavat asettaa yleisen edun yksityisen edelle, ja tehdä ne päätökset, jotka pitää tehdä – vaikkei enää tulisikaan valituksi jatkokaudelle.

Yrityksissä.

Yksi yrityksen tärkeimpiä tehtäviä on tunnistaa itselleen toimiva strategia. Ja strategia tarkoittaa valintojen tekemistä. Kiireen keskellä on joskus vaikea nähdä kokonaisuuksia ja valita oikein sen sijaan, että tarttuu nopeimpaan voittoon.

Yksilöinä.

Kaikki päätökset kulminoituvat lopulta yksilöön. Ketä äänestän? Miten kulutan? Miten johdan? Millaiseen yritykseen hakeudun töihin? Minkä puolesta taistelen? Tulevaisuus on näiden valintojen summa.

Ihmiset

Talentreella työskentelee joukko kovia osaajia.

Samalla avoimia ja mutkattomia