Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Tomi Sarkkinen kasvokuva

Tomi Sarkkinen

Luottamus ja kokonaisvaltainen osaaminen ovat meille tärkeitä

Heikki Lamusuo, toimitusjohtaja, Partanen & Lamusuo Oy

Yhteistyömme Talentreen Talouspalveluiden kanssa alkoi vuonna 2014. Meillä oli tarve ulkoistaa taloushallinto edellisen kumppanimme jäätyä eläkkeelle, ja halusimme, että uudella tilitoimistolla on talouspuolen kokonaisvaltainen asiantuntemus. Lisäksi halusimme uuden jatkajan olevan ehdottoman luotettava.

Olimme tehneet aiemmin yhteistyötä Talouspalveluiden emoyhtiön Talentreen ja sen Antti Haapakorvan kanssa. Kuullessani, että Talentree alkaa tarjota myös talouspalvelua, tiesin, että se hoidetaan varmasti hyvin. Oli siis luontevaa ottaa juuri Talentreen Talouspalvelut taloushallinnon kumppaniksemme.

Kun pidimme ensimmäistä palaveria, tuli olo, että hommat ovat hyvissä käsissä. Luottamus syntyi heti alkumetreillä.

Myös henkilökemiat kohtasivat hyvin Tomi Sarkkisen kanssa. Olemme aina voineet kysyä mitä tahansa kysymyksiä, jotka liittyvät taloushallintoon, veroasioihin ja kaikkeen, mitä on tullut vastaan. Jos Tomi ei ole heti tiennyt, hän on ottanut asioista selvää ja tiedottanut meitä nopeasti.

Saamme hyvin kokonaisvaltaista apua ja pystymme luottamaan, että hommat tulevat tehdyiksi.

Heikki Lamusuo, toimitusjohtaja, Partanen & Lamusuo Oy

Saamme kokonaisvaltaista apua

Talentree tuottaa meille talouspalveluja, eli huolehtii puolestamme kirjanpidosta ja palkka-asioista. Lisäksi Talentree on tukenamme henkilöstöasioissa.

Toisekseen Talentree on taloushallinnon asiantuntija, jolta saamme neuvoja muun muassa yrityksen verotukseen ja raha-asioihin. Talentree huolehtii esimerkiksi aikatauluista: milloin mikäkin asia pitää olla tehtynä.

Tomi on lisäksi hallituksessamme mukana ja hoitaa taloushallinnon asiantuntijan ja sihteerin tehtäviä. Näin kanssakäyminen myös hallituksen kanssa on välitöntä.

Talentreen konsultaatio on meille tärkeää. Kaiken kaikkiaan saamme hyvin kokonaisvaltaista apua ja pystymme luottamaan, että hommat tulevat tehdyiksi juuri niin kuin pitääkin.

Kuukausittaiset palaverit tuovat selkeyttä

Yhteistyömme on ollut tosi toimivaa. Meillä on kuukausittain täällä meidän toimistollamme yhteinen palaveri, jossa käymme läpi laskutusta. Lisäksi keskustelemme tämänhetkisestä tilanteesta, teemme budjetoinnit ja vertaamme lukuja siihen. Seuraamme budjetointeja kuukausittain. Näiden lisäksi kartoitamme, mitä on tulossa, ja käymme läpi muita akuutteja asioita.

Palaverit ovat meille tosi tärkeitä: tekemiselle on tullut hyvä rytmi, eikä mikään unohdu. Tämä näkyy arjessamme selkeytenä.

Olemme yhteyksissä myös yhteisten palaverien välillä sähköpostitse ja puhelimitse. Tomi on helppo saada kiinni, ja saamme vastauksen kysymykseemme nopeasti. Apu on aina lähellä, mikä luo turvallisuutta.

Meillä Partasella & Lamusuolla tapa tehdä töitä on välitöntä, ja tämä välittömyys näkyy yhteistyössä myös Talentreen Talouspalveluiden kanssa. Yhteistyö sujuu myös lomilla, eikä katkoksia pääse syntymään.

Taloushallinnosta on tullut mukavaa

Sujuvan yhteistyömme seurauksena taloushallinnosta on oikeastaan tullut mukavaa. Asioiden hoitaminen ei ole pakollinen paha, ja kuukausittain voi yllättyä positiivisesti. Tärkeää on myös se, että osaa varautua tiukkoina aikoina asioihin ajoissa.

Tomi ajattelee asioita kokonaisvaltaisesti firman kannalta. Tämä on tärkeää, sillä näin kumppani osaa huomata kaikki tarvittavat asiat. Meillä on hyvää dialogia keskenämme. Keskustelemme avoimesti siitä, miten asioita pitäisi hoitaa ja käymme läpi vaihtoehtoja.

Asiantuntemus ja palvelu ansaitsevat täydet pisteet

Olemme yhtiökumppanini Jaana Partasen kanssa yhteistyöhömme tosi tyytyväisiä: Talentreen asiantuntemus ja palvelu ansaitsevat täydet pisteet. Tyytyväisiä kommentteja on tullut myös henkilöstöltä.

Lisäksi oma osaamisemme on kasvanut yhteistyön myötä. Ymmärrämme paremmin taloushallintoa ja yritystoimintaa, ja nämähän kulkevatkin käsi kädessä.

Hyvällä kumppanilla on iso merkitys liiketoimintaamme. Liiketoiminnan ja yrityksen pyörittäminen on johdonmukaisempaa, kun käymme talousasioita säännöllisesti läpi. On paljon helpompaa ja sujuvampaa, kun kaikista näihin liittyvistä asioista ei tarvitse huolehtia kaksin Jaanan kanssa. Kokonaisvaltainen palvelu on auttanut meitä huomattavasti, ja taloushallinnon ulkoistaminen juuri Talentreelle on ollut erinomainen päätös.

Partanen & Lamusuo

Partanen & Lamusuo Oy on vuonna 2009 perustettu kuopiolainen suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Partanen & Lamusuon osakkaina ovat taiteilija TaM Jaana Partanen ja arkkitehti SAFA Heikki Lamusuo. Heidän missionaan on tehdä maailmasta parempi paikka. Yhtiö haluaa auttaa muita yrityksiä menestymään ja ihmisiä voimaan hyvin. Lisäksi se suunnittelee tasa-arvoisia ja mukautuvia huonekaluja designbrändi Paladin nimissä. Tutustu Partanen & Lamusuohon ja Paladiin.

Kokonaisvaltainen palvelu on auttanut meitä huomattavasti.

Heikki Lamusuo, toimitusjohtaja, Partanen & Lamusuo Oy

Asiakkuudessa mukana

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja, talouspalvelut; taloushallinnon asiantuntija

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen vahvuutenaan kasvuyritysten talousjohtaminen ja taloushallintoprosessien kehittäminen.

+358 50 595 4498 tomi.sarkkinen@talentree.fi
Tomi Sarkkinen kasvokuva

Lue lisää

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja nykyaikaisesti ja lisäämme yrityksenne talousosaamista. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöisyys ja strateginen ote, joiden avulla luomme kanssasi kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen. Vahvuusalueisiini kuuluvat kasvuyritysten talousjohtaminen, taloushallinnon prosessit ja niiden kehitys sekä talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmät.

+358 50 595 4498
tomi.sarkkinen@talentree.fi

Varaa tapaaminen