Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

Palvelumme

Monimutkaisessa maailmassa teemme asioista selkeitä ja johdettavia.

Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä autamme yrityksiä tekemään ja toteuttamaan valintoja, jotka luovat kestävää kasvua. Olemme tinkimätön ja inhimillinen kumppani kiperässäkin tilanteessa.

Kaksi henkilöä pöydän ääressä työskentelemässä

referenssi

Nyt strategia näkyy ihan eri tavalla jokapäiväisessä työssämme.

Juha Peltonen, toimitusjohtaja, ISYK

Palvelutasot

Hanki lisäkäsiä ja näkemystä liiketoiminnan ydinprosesseihin ja kehitysprojekteihin tai ratkaise tilapäinen osaajapula. Kirkastamme suuntaa, jäsennämme ajatuksia ja kasvatamme kyvykkyyttänne valitulla osa-alueella. Kun lähdemme, osaamisemme jää.

Sparraus

Tunnista ja ymmärrä

Nopeasti muuttuva maailma voi sumentaa suunnan. Samalla tarve uudistumiselle läpäisee arjen. Tilaa asiantuntija puhumaan muutoksesta, vastuullisuudesta, strategiasta tai modernista johtamisesta, tiedon ja kokemuksen pohjalta.

Kysy lisää

Projekti

Kehitä ja ratkaise

Fasilitoimme, sparraamme ja kiteytämme ajatteluanne liiketoiminnallisen haasteen tai tavoitteen ympärillä. Projektinhallinnan ulkoistaminen tuo vauhtia etenemiseen ja vapautta osallistua. Saatte näkemystä ja konkreettisia ratkaisuja kohti tuloksia.

Kysy lisää

Jatkuva

Vapauta ja hallitse

Joskus puolikas ihminen on juuri tarpeeksi. Varmista arjen ja strategian rullaaminen tietyllä osa-alueella ja raivaa tilaa tukkoiseen kaistaan. Ulkoinen muutos-, HR-, talous- tai HSEQ-asiantuntija kasvattaa myös sisäistä osaamista.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Paavo Väre

Myynti ja asiakkuudet

Paavo on linkki tavoitteidesi ja osaamisemme välissä: saat nopeasti kuvan siitä, miten ja missä voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

+358 50 367 1268
paavo.vare@talentree.fi

Varaa tapaaminen

Asiakkaitamme