Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

Strategia ja johtaminen

Antti Haapakorva kasvokuva

Antti Haapakorva

mika-sutinen-rajattu-2

Mika Sutinen

Mika Sutinen, Q&A strategiasta

Q&A strategiatyö, tekoäly ja vastuullisuus

Tässä jaksossa vakiovieraamme Mika Sutinen vastaa kuulijakysymyksiin strategiatyöstä, tekoälystä ja vastuullisuudesta. Kysymme Mikalta, voiko strategian laatia viikossa, miten tekoäly muuttaa strategiatyötä ja mitä opittavaa pääomasijoitteisten yhtiöiden strategiatyöstä on? Kuulet myös, miten missiomme pelastaa strategia on edennyt. Haastattelijana jaksossa toimii Talentree Oy:n varatoimitusjohtaja Olli Paavola.

Q&A strategia, kulttuuri ja johtaminen

Tässä jaksossa vakiovieraamme, strategiaentusiasti ja hallitusammattilainen, Mika Sutinen vastaa kuulijakysymyksiin kulttuurista, viestinnästä ja johtamisesta. Haastattelijana toimii Talentree Oy:n varatoimitusjohtaja Olli Paavola.

Pohdimme mm. kulttuurin ja strategian yhteensopivuutta, strategian merkitystä rekrytoinnissa ja johtamisen dialogisuutta. Kuulet myös, millainen strategiakirja on vielä kirjoittamatta.

Lataa opas

Oppaan avulla laadit strategian, joka muuttuu teoiksi ja muuttaa arkenne. On aika ajatella strategiasta toisin.

opas

Jatka keskustelua

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444 antti.haapakorva@talentree.fi
Antti Haapakorva kasvokuva

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun