Strategia ja johtaminen

Antti Haapakorva kasvokuva

Antti Haapakorva

Teemu Huuhtanen, selkeä visio ja missio viitoittavat tietä

Keskustelemme Next Games -peliyhtiön toimitusjohtajana pitkään toimineen Teemu Huuhtasen kanssa opeista, joita hänelle on kertynyt strategisesta päätöksenteosta ja strategian johtamisesta niin pelialalla kuin 25 vuotta sitten ensimmäisessä yrityksessään ravintolamaailmassa.

Selvitämme, miten Next Gamesilla tehtiin strategiaa. Mikä vuosien varrella onnistui ja mistä otettiin opiksi? Kuulet myös, mitkä ovat Huuhtasen opit arjessa näkyvään ja yhteiseksi koettuun strategiaan.

Haastattelijana Antti Haapakorva, Talentree Oy:n perustajaosakas ja hallituksen puheenjohtaja sekä toinen Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaluksi kirjan kirjoittajista yhdessä Mika Sutisen kanssa.

Teemu Huuhtanen on tehnyt pitkän ja menestyneen uran Next Gamesilla, Roviolla ja Sulakkeella. Netflix osti Huuhtasen johtaman Next Gamesin vuonna 2022.

Lataa opas

Oppaan avulla laadit strategian, joka muuttuu teoiksi ja muuttaa arkenne. On aika ajatella strategiasta toisin.

opas

Jatka keskustelua

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444 antti.haapakorva@talentree.fi
Antti Haapakorva kasvokuva

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun