Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

Strategia ja johtaminen

Kaisa Stigell Talentreen toimitusjohtajaksi

YTM Kaisa Stigell on aloittanut Talentree-konsernin toimitusjohtajana 1.7.2023 alkaen. Stigell vastaa molemmista yhtiön pääliiketoiminnoista: konsultointi- ja tilitoimistopalveluista. Nimitys pohjaa yhtiön kasvustrategiaan ja vie osaltaan konsernin johtamista systemaattisempaan ja kunnianhimoisempaan suuntaan.

Strateginen ajattelija ja vahva toimeenpanija

Stigell on toiminut Talentreella vuoden 2021 alusta konsultointiliiketoiminnan johtajana ja vuodesta 2022 osakkaana. Talentreelle Stigell siirtyi OP Ryhmästä, jossa hän toimi esihenkilönä ja liiketoimintajohtajana, usein muutoksen keskellä ja uudistaen. Stigell on helposti innostuva ja innostava ihmisten johtaja, jota kiehtoo niin johtaminen kuin yritysten kehittäminen.

– Talentreelle minut veti halu päästä lähemmäs asiakkaita ja heidän auttamistaan erilaisissa johtamiseen ja strategiaan liittyvissä tilanteissa. Olen saanut tehdä töitä Talentreella aivan upeiden asiakkaiden ja asiantuntijoiden kanssa, ja uusi positio tuntuu tässä kohtaa luontevalta, Stigell kertoo.

Toimitusjohtajana Stigell pääsee hyödyntämään kykyään maalata isoa kuvaa ja tulevaisuuden suuntaa sekä toteuttaa sitä yhdessä henkilöstön kanssa.

– Uskon, että yksi isoimpia vahvuuksiani uudessa tehtävässäni tulee olemaan juuri strateginen ajattelu yhdistettynä taktiseen toimintaan ja toimeenpanoon, Stigell kommentoi.

Antti Haapakorva vaativiin asiakastöihin

Talentree on jo pitkään vienyt johtamisjärjestelmäänsä suuntaan, jossa siirrytään yrittäjävetoisesta mallista kohti strategialähtöistä ja henkilökohtaisiin ominaisuuksiin pohjaavaa vastuunjakoa. Muutoksen taustalla näkyy halu tiivistää Talentree Talouspalveluiden ja emoyhtiön yhteistyötä. Niin talouteen kuin muuhun liiketoiminnan kehittämiseen liittyvä asiantuntija- ja konsultointityö ovat Stigellille hänen finassialan taustansa myötä läheisiä.

– Odotan innolla myös tilitoimisto- ja talouspalveluihimme ja niiden asiakkaisiin tutustumista. Ihmiset tiimissä ovat tuttuja, nyt pääsemme tekemään vahvemmin yhteistä työtä, Stigell kertoo.

Talentreen toimitusjohtajana 2010–2019 ja 2021–2023 toiminut Antti Haapakorva jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja suuntaa aikaansa yhä enemmän asiakastyöhön.

– On ilo vapauttaa aikaa vaativaan asiakastyöhön. Samalla pyrin varmistamaan, että sitä jää myös Talentreen strategisen suunnan pohtimiseen ja uusien kasvumahdollisuuksien hakemiseen, Haapakorva kertoo.

Toimintaympäristön muutokset haastavat yrityksiä

Yrityksiä haastavat tässä ajassa muutoksen nopeus, maailman ennalta-arvaamattomuus ja koveneva paine tehdä vastuullisia ja kestäviä päätöksiä. Talentree jäsentää yritysten kanssa niiden toimintaympäristöä ja rakentaa vaikuttavia ja strategialähtöisiä ratkaisuja, joiden kautta huominen on aina parempi ja ote tulevaisuudesta vahva.

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444
antti.haapakorva@talentree.fi

Ota yhteyttä