Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

Strategia ja johtaminen

Antti Haapakorva kasvokuva

Antti Haapakorva

Anniina Virta-Toikka, strateginen vastuullisuus

Tässä jaksossa vieraanamme on Konecranes Oyj:n vastuullisuusjohtaja Anniina Virta-Toikka, jonka kanssa keskustelemme vastuullisuuspuheen ja -ajattelun kehittymisestä yrityksissä ja siitä, miltä tulevaisuus vastuullisuusnäkökulmasta näyttää. Anniina tarjoaa meille katsauksen yritysten vastuullisuuskenttään, joka on laajentunut merkittävästi viimeisen vuosikymmenen aikana. Selvitämme, miten vastuullisuus kytketään yrityksen strategiaan ja arjen tekemiseen, ja miten Konecranesin on päivittänyt vastuullisuusohjelmaansa hiljattain. Keskusteluun nousevat lisäksi toimitus- ja arvoketjujen merkitys, regulaatio ja Anniinan kanta erillisiin vastuullisuusstrategioihin.

Anniina Virta-Toikka toimii Konecranesilla vastuullisuusjohtajana (CSO), ja on lisäksi työskennellyt yritysvastuun parissa logistiikka-alalla, elintarviketeollisuudessa ja WWF:llä.

Lataa opas

Oppaan avulla laadit strategian, joka muuttuu teoiksi ja muuttaa arkenne. On aika ajatella strategiasta toisin.

opas

Jatka keskustelua

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444 antti.haapakorva@talentree.fi
Antti Haapakorva kasvokuva

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun