Strategia ja johtaminen

Hanna Liimatainen Talentree

Hanna Liimatainen

mika-sutinen-rajattu-2

Mika Sutinen

Vastuullisuus strategisen johtamisen ytimessä

Vastuullisuus tulee nyt yritysten johdon ja hallitusten agendalle ryminällä ja näkyy vahvasti mm. strategiatyössä. Mitä aiheesta pitää tietää, mitä ymmärtää ja millaisiin keskusteluihin on oltava valmis? Tervetuloa pohtimaan vastuullisuutta osana strategista päätöksentekoa ja johtamista.

Miltä näyttää strateginen vastuullisuus?

Mielestämme vaikuttavin tapa ottaa koppi vastuullisuudesta on tuoda se osaksi yrityksen kokonaisstrategiaa: Vaikka katse on nyt monella vastuullisuusraportoinnin vaatimuksissa ja velvoitteiden täyttämisessä, tulee kestävyysajattelun olla osa yhtiön strategista ajattelua ja päätöksentekoa aina OHJ-ketjusta alkaen. Tällöin vastuullisuuden vaateita ja mahdollisuuksia punnitaan perusteellisesti mm. liiketoimintamallien, asiakastarpeiden ja sidosryhmäodotusten näkökulmista.

Asiantuntijawebinaarissamme kävimme läpi, mitä tarkoittaa vastuullinen liiketoimintastrategia ja miten vastuullisuuden tulisi näkyä hallitusten ja johdon agendalla vuonna 2024.

Pureudumme mm. siihen,

  • miten vastuullisuuden vaateet muuttavat päätöksentekoa?
  • mikä on hallituksen ja johtoryhmän rooli ja heiltä vaadittava osaaminen?
  • mikä on strategian rooli vastuullisuustyössä?

Aiheesta keskustelevat strategia- ja hallitustyön kokenut osaaja Mika Sutinen sekä kestävän ja kannattavan liiketoiminnan rakentaja, strategiakonsultti Hanna Liimatainen.

Webinaari tarjoaa konkreettisia esimerkkejä vastuullisuuteen liittyvästä päätöksenteosta sekä siitä, mikä on hallituksen ja johtoryhmän rooli strategisessa vastuullisuustyössä.

Webinaari on suunnattu hallitusten ja johtoryhmien jäsenille ja toimitusjohtajille, jotka haluavat integroida vastuullisuuden osaksi yrityksen ydintoimintaa ja rakentaa kestävää kasvua.

Mika Sutinen
Pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partnersin Industrial partner sekä kokenut strategia- ja hallitusosaaja, joka toimii tällä hetkellä hallituksen puheenjohtajana mm. seuraavissa yrityksissä Luhta, Reaktor, Framery, SGN Group, Ellun kanat, Business Forum Group, Staria ja Jungle Juice Bar.

Hanna Liimatainen
Strategiakonsultti ja valmentaja, jolla on vahva ymmärrys vastuullisuuden vaateista ja mahdollisuuksista sekä liiketoiminnan rakentamisesta.

Näkemystä strategiatyöhön

Hanna Liimatainen

Liikkeenjohdon konsultti

Strategiakonsultti ja valmentaja, jolla vahva ymmärrys vastuullisuuden vaateista ja mahdollisuuksista sekä liiketoiminnan rakentamisesta.

+358 50 537 0515 hanna.liimatainen@talentree.fi
Hanna Liimatainen Talentree

Mika Sutinen

Hallituksen jäsen, senior advisor

Kokenut kasvun osaaja ja hallitusammattilainen, vahvuusalueinaan strategiatyö sekä ihmisten ja muutoksen johtaminen.

+358 400 600 999 mika.sutinen@talentree.fi
mika-sutinen-rajattu-2

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun