Strategiatyö ketterästi liikkeelle.

Mika Sutisen strategia-webinaari johtajille! 100 % tyytyväisyystakuu!

Ilmoittaudu

Ennakoi ja menesty!

Tässä webinaarissa Talentreen osakas ja strategiaguru Mika Sutinen kertoo omat kokemuksensa siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon strategian laatimisessa ja toteutuksessa, jotta se olisi innostava, ymmärrettävä ja yhteiseksi koettu. Mikalla on 20 vuoden toimitusjohtajakokemus neljän eri pääomasijoittajan omistamissa yrityksissä. Nyt tuo näkemys on kiteytetty tiiviiseen ja antoisaan webinaariin, jota et halua jättää välistä. Ensimmäisen strategia-webinaarimme NPS oli 100, ja arvio Mikan asiantuntemuksesta 5/5!

Tapahtuma on mennyt.

Tutustu Mikan ja Antti Haapakorvan Onnistu strategiaprosessissa! -webinaarisarjaan, jonka voit katsoa oman aikataulusi mukaisesti.

Mitä webinaarista jää käteen?

Käytännön ohjeet strategian laatimiseen ja toteutukseen.

innostus

Henkilöstön sitouttamisen malli, jolla takaat onnistumisen.

sparraus

Syvällistä näkemystä ja herätteleviä esimerkkejä.

Kenen kannattaa osallistua?

Webinaari on suunnattu yritysjohtajille ja hallitusten jäsenille, jotka vastaavat strategiatyön läpiviemisestä. Olet kohderyhmää, jos vastaat johonkin tai useampiin kysymyksiin kyllä:

  • Suunnittelette strategian päivittämistä kesälomien jälkeen
  • Haluat varmistaa prosessin systemaattisen ja innostavan läpiviennin siten, että energiaa riittää suunnittelun jälkeen vielä toteutukseenkin
  • Haluat, että strategiaprosessi on sellainen, joka mahdollistaa koko organisaation osallistumisen
  • Haluat kuulla käytännön esimerkkejä siitä, miten muotoillaan selkeä, innostava ja toimintaa aikaansaava strategia
  • Haluat selkeitä työkaluja strategian toimeenpanoon ja sen seurantaan (esim. Must-Win Battles)

Ilmoittaudu mukaan!

Webinaarin hinta on 345 € + alv. Organisaatiostanne voi osallistua saman striimin kautta haluamanne määrä osallistujia.

Tapahtuma on mennyt.

Tutustu Mikan ja Antti Haapakorvan Onnistu strategiaprosessissa! -webinaarisarjaan, jonka voit katsoa oman aikataulusi mukaisesti.

Kouluttajan esittely

Mika SutinenMika Sutinen on Vaaka Partnersin industrial partner, Talentreen osakas ja strategiaguru, jolla on vankka kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja strategiatyöstä. Mika on mm. valittu Vuoden Liikemieheksi ja Vuoden Markkinointijohtajaksi vuonna 2017, vuosi sen jälkeen, kun hänen johtamansa Musti ja Mirri -ketju pokkasi Suomen parhaan työpaikan tittelin suurten yritysten sarjassa.

  • Liki 20 vuotta toimitusjohtajana pääomasijoittajien yhtiöissä.
  • Yli 10 kasvuyrityksen hallituksen puheenjohtaja tai jäsen, mm. Reaktor, Framery, SGN Group, Ellun Kanat ja Saurum.
  • Kirjoittanut teokset Mahtava moka (2018) yhdessä Mikko Kuitusen ja Muutosvoima (2020) yhdessä Kirsi Pihan kanssa.
  • Liikuttaa palloa myös padel- ja golf-kentillä.

Mika osallistuu myös useisiin Talentreen asiakkaille toteutettaviin strategiaprojekteihin. Tutustu esimerkiksi referensseihimme yhteistyöstä Voimatel Oy:n ja Kuopion Energia Oy:n kanssa.

Kommentteja Mikasta esiintyjänä:

”Todella hyvä ja inspiroiva esitys! World Class. Tämä esitys pitäisi jokaisen johtotehtävissä olevan kuunnella ja sisäistää, vaikka hallituksen näkökulmasta puhuttiinkin. Erittäin hyvää ajateltavaa!”

”Esityksessä mukavan rento mutta jämäkkä tunnelma – erityisen vakuuttavan siitä tekivät konkreettiset esimerkit onnistuneesta pitkäjänteisestä strategisesta työstä 9 muutoksen aikaansaamiseksi.”

”Olen samaa mieltä Mikan kanssa siitä, että strategiaan liittyy turhaa mystiikkaa ja vaikeatajuista jargonia. Mikan esitys oli käytännönläheinen ja yksinkertainen tapa esittää strategian suunnittelua ja toteutusta.”

Bonus: Strategiakirja omistuskirjoituksella!

 

Saat uutuuden ensimmäisten joukossa!

Webinaarin hintaan kuuluu Pelastetaan Strategia! – Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi –teos (norm. 69 €), jonka ovat kirjoittaneet Mika Sutinen ja Antti Haapakorva. Kirja julkaistaan elokuussa 2021, ja saat sen ensimmäisten joukossa, kirjailijoiden allekirjoittamana.

Teoksessa käydään läpi sama nelivaiheinen strategiatyön malli, jonka Mika avaa sinulle webinaarissa – etukäteen ja henkilökohtaisemmin. Saapuessaan teos toimii käytännönläheisenä oppaana arjen strategiatyössä. Sitä varten on haastateltu kasvuyritysten johtajia, ja sen on toteutettu yhteistyössä Kasvuryhmän kanssa. Kirja myös kertoo autenttisesti Mustin ja Mirrin matkan alle kymmenen miljoonan euron yrityksestä nykyiseen noin miljardin markkina-arvoon.

Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuma on mennyt.

Tutustu Mikan ja Antti Haapakorvan Onnistu strategiaprosessissa! -webinaarisarjaan, jonka voit katsoa oman aikataulusi mukaisesti.

100 % tyytyväisyystakuu!

Arvostamme aikaasi, ja haluamme mahdollistaa sinulle riskittömän osallistumisen. Webinaarilla on 100 % tyytyväisyystakuu: mikäli koet, että et saa ajallesi ja panostuksellesi vastaavaa hyötyä, kerro siitä palautekyselyssä, ja homma on sillä selvä.

Webinaarin hinta on 345 € + alv.  Hintaan sisältyy Pelastetaan Strategia! – Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi -teos (2021), joka tarjoaa konkreettista tukea strategiatyöhön arjessa. Osallistuminen laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautumislomake

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn Talentreen tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tutustu henkilöön

Mika Sutinen

Senior Advisor, partneri

Puhelin: 0400 600 999
Email: mika.sutinen@talentree.fi

TalentreePalvelutStrategiatyö ketterästi liikkeelle
X