Talentree on kuopiolaislähtöinen konsulttitalo, joka tarjoaa laajalla skaalalla konsultointi-, kehitys- ja ulkoistuspalveluita koko suomeen. Konserni koostuu kolmesta yrityksestä.

  • Emoyhtiö Talentree Oy keskittyy perinteisempään liikkeenjohdon konsultointiin, HR-palveluihin, esimiesvalmennuksiin ja strategiatyöhön.
  • Tytäryhtiö Digital Talents Oy tarjoaa ratkaisuja esimerkiksi analytiikkaan, digitaaliseen palvelumuotoiluun, sovelluskehitykseen, hakukoneoptimointiin ja digimarkkinointiin.
  • Tytäryhtiö Talentree Talouspalvelut Oy on auktorisoitu tilitoimisto, jossa talouskonsultointi ja talousjohtamisen palvelut ovat erittäin vahvassa roolissa.

Yhtiöiden liikevaihto ja kasvu

Talentreen taloustiedot koostuvat kolmesta yrityksestä, jotka ovat samalla yrityksen liiketoimintayksiköt. Käymme läpi kolmen yhtiön lyhyen taloudellisen historian.

Talentree Oy

Talentree Oy on vuonna 2010 perustettu liikkeenjohdon konsultointiin keskittyvä yritys. Yrityksen henkilöstömäärä on pysynyt varsin samalla tasolla vuodesta 2013 eteenpäin, vaikka samalla aikavälillä yrityksen liikevaihto on kasvanut reilusta puolesta miljoonasta 1,1 miljoonaan euroon vuonna 2017. Vuoden 2018 ennuste on 1,3 miljoonaa euroa.

taloustiedot-talentree-oy

Katso Talentree Oy:n taloustiedot

Talentree Talouspalvelut Oy

Talentree Talouspalvelut Oy perustettiin tytäryhtiöksi vuonna 2014. Alun perin kolmen henkilön tilitoimisto- ja talousjohtamisen palveluja tarjoava yritys on kasvanut keskimäärin yhden rekrytoinnin verran vuodessa ja vuonna 2018 työllistää 7 henkilöä. Talentree Talouspalveluiden liikevaihto vuonna 2018 on 700 000€.

taloustiedot-talentree-talouspalvelut
Katso Talentree Talouspalvelut Oy:n taloustiedot

Digital Talents Oy

Digital Talents Oy syntyi 2016, kun havaittiin puute laadukkaiden digipalveluiden tarjonnassa. Digital Talents on konserniyhtiöistä nopeinta kasvua hakeva. Nopea kasvu selittyy pitkälti onnistuneilla rekrytoinneilla ja hyvin jäsenneltyjen, asiakkaan tarpeisiin sopivien palvelujen kysynnällä. Ensimmäisen toimintavuoden 2 henkilön ja 51 000€ liikevaihto on kasvanut vuonna 2018 huikeaan 870 tuhanteen euroon ja yli kymmeneen työntekijään.

taloustiedot-digital-talents-oy
Katso Digital Talents Oy:n taloustiedot

Talentree -konsernin taloustiedot

Talentree kasvaa konsernina tarkastellen nopeasti. Vuoden 2017 yhteenlaskettu liikevaihto oli 2 miljoonaa euroa ja 2018 budjetoitu kokonaisliikevaihto on noin 2,8 miljoonaa euroa. Konsernin yhtiöt käyttävät asiakasprojekteissa resursseja osin myös ristiin, mistä syntyy sisäistä laskutusta. Sisäinen laskutus eliminoituna liikevaihto vuonna 2017 oli 1,9 miljoonaa. Koko konsernin henkilöstömäärän odotetaan kasvavan vuoden 2017 18 täydestä henkilötyövuodesta 30 henkilöön vuoden 2018 loppuun mennessä.

Lisätietoja Talentreen taloustiedoista löydät esimerkiksi

Finderista

Asiakastiedosta

Kauppalehden-sivuilta