Kuskiemme liikevaihto on kasvanut merkittävästi.

Jaakko Heiskanen, hallituksen jäsen, Kuopion Taksiykköset Oy

Talentree vastaa sähköisen markkinointimme suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Teimme yhdessä myös verkkosivumme, strategiatyötä ja oman porukan koulutuksia. On helppo viedä asioita eteenpäin, kun saman katon alla voi puhua monista asioista.

Yhteistyö auttoi oivaltamaan, mitä voimme saada aikaiseksi

Talentree on tuonut meille lisää ymmärrystä digimarkkinoinnista. Äkkiseltään tuntuu helpolta päivitellä yrityksen somea, mutta kyllä päävetovastuun on oltava jollakulla, meidän osalta jatkossakin Talentreella. Talentreelta olemme saaneet uusia vinkkejä ja uusia oivalluksia siitä, mitä voi tehdä ja saada aikaiseksi. Meidän porukka ideoi sisältöjä apuna, mutta kuskeilla päivittäminen jää sivuhommana nopeasti toissijaiseksi. On helppo auttaa, kun tietää, mitä tehdä.

Paalupaikka googlessa tuo lisää liikevaihtoa

Uusien verkkosivujen myötä nousimme Googlen hakutuloksissa ykköseksi. Puolen vuoden aikana Facebook-seuraajiemme määrä kasvoi reilusta sadasta puoleentoista tuhanteen ja yhteydenottojen määrä on kasvanut merkittävästi. Kuskien arjessa tämä näkyy siinä, että esimerkiksi heinäkuun liikevaihto kasvoi 30–40 % edellisvuodesta.

Kuopion taksiykköset

Toimiva markkinointi välittää yrityksen arvot

Kun aloitimme, tavoitteemme oli saada tunnettuutta asiakkaiden parissa ja värvätä parhaat kuskit. Työstimme Talentreen kanssa arvojamme, jotka on siirretty suoraan markkinointiin. Asiakas on meille tärkein: kaikki lähtee siitä, mitä asiakas näkee ja kokee taksissa. Talentreen kanssa olemme saaneet hyvän brändin kerrottua eteenpäin asiakkaille ja kuskeillemme. Yhteistyö on sujunut hyvin, siinä ei ole mitään moittimista. Meille on tärkeää, että asiat tehdään kunnolla.

Kuopion Taksiykköset Oy

Kuopion taksiykköset on 2015 perustettu taksialan yritys, jonka alla toimii Kuopion seudulla yli 70 yrittäjää autoineen ja kuskeineen. Taksiykköset suhtautuvat alan tulevaisuuteen ja digitalisaatioon mielenkiinnolla, ja poimivat siitä parhaat jutut itselleen. Tutustu yritykseen tästä >> https://taksi1.fi/

 

Kaipaako verkkosivunne uutta nostetta?

Suunnittelemme ja toteutamme kauppaa kiihdyttäviä kotisivuja, jotka toimivat saumattomana osana myyntiprosessiasi ja mahdollistavat tehokkaan digitaalisen markkinoinnin. Kysy lisää Eetultaeetu.huosianmaa@talentree.fi tai 044 200 8887

Meille on tärkeää, että asiat tehdään kunnolla.

Harri Yletyinen, hallituksen jäsen, Kuopion Taksiykköset Oy