Asiakkaat ja henkilöstö ovat olleet tyytyväisiä muutokseen.

Anttoni Kerkkonen, kaupallinen johtaja, Sijoitusasunnot.com

Toteutimme yhdessä Talentreen kanssa sähköisen varausjärjestelmän verkkosivuillemme sekä järjestelmäintegraation CRM:äämme. Ohjelmistoprojektille poikkeuksellisesti hinta pysyi sovitussa.

Varausjärjestelmä tuo lisäarvoa asiakkaalle

Ihmiset kaipaavat ostamisen helppoutta ja sähköisiä palveluita: he ovat tottuneet ostamaan verkossa. Digitaalisuus painottuu myös toiminnassamme ja strategiassamme: asunnot myydään käytännössä verkon välityksellä ja myyntimme ja markkinointimme on ollut täysin digitaalista. Tämän vuoksi halusimme tuoda ostoprosessimme nykypäivään.

Aiemmin varaukset hoidettiin sähköpostitse, mikä aiheutti tiettyjä haasteita. Asiakas ei esimerkiksi tiennyt, saiko haluamansa asunnon varattua. Toteuttamastamme sähköisestä asuntojen varausjärjestelmästä asiakas pystyy suoraan varaamaan asunnon ja katsomaan kaikki tarvittavat lisätiedot. Tämä helpottaa asiakkaan ostoprosessia. Nyt meiltä voi verkkokauppatyylisesti ostaa asunnon, vain maksamiseen tarvitaan toistaiseksi pankkia. Varausjärjestelmän kautta on nyt myyty asuntoja yhdeksästä kohteesta. Käytännössä kaikki asunnot on varattu minuuteissa, ja varausjonot kasvavat silmissä.

Helpottaa ja nopeuttaa myyntiprosessia

Sähköinen varausjärjestelmä helpottaa ja nopeuttaa myyntiprosessia, kun asiakkaan tiedot saadaan suoraan Pipedrive-CRM:ään. Manuaalinen työ vähenee, ja ostajat saadaan hyvin varausjonoon. Näin kaupat saadaan helposti ja tasapuolisesti tehtyä myös silloin, jos tulee peruutuksia. Vastaavaa järjestelmää ei ole muilla kaltaisillamme toimijoilla käytössä.

Henkilöstömme on ollut tyytyväinen muutokseen, sillä järjestelmä helpottaa monen työtä. Myös asiakkaat ovat vaikuttaneet tyytyväisiltä, kun he näkevät nyt reaaliajassa, mitkä kohteet ovat jo varattuja ja mitkä he saivat itse varattua.

Tällä kertaa hinta piti

Meille oli tärkeää, että hinta ei veny eikä pauku, kuten ohjelmistoprojekteissa on tapana, ja että lopputulos on hyvä. Eetu myyjänäkin ymmärsi, millaista järjestelmää haimme. Tällä kertaa hinta ja laatulupaus pitivät, ja prosessi sujui yllättävän jouhevasti. Toteutimme projektin täysin etänä.

Talentreen asiantuntemus oli hyvää. Määrittelimme aluksi, mitä lähdetään tekemään, ja työstimme lisätoiveita matkan varrella. Talentit olivat hyvin tavoitettavissa, ja yhteistyö sujui sovitusti. Jarno teki muutostyöt nopeasti ja vastasi hyvin, miksi tiettyjä asioita ei nykyisen verkkosivumme asettamien rajoitusten vuoksi pysty tekemään. Kokonaisuutena projekti meni erittäin hyvin.

Sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa sijoittajille hyviä sijoituskohteita helposti ja edullisesti. Kaupan olevat kohteet ovat valmiiksi vuokrattuja asuntoja tutkituista taloyhtiöistä. Sijoitusasunnot.com on reilu ja rehti kumppani, joka pitää huolen asiakkaasta. Yrityksen vuoden 2020 liikevaihto oli noin 30 m€. Tutustu yritykseen >> sijoitusasunnot.com/

Kuva: sijoitusasunnot.com

Kiinnostaako myynnin ja markkinoinnin digitalisointi?

Digitaalinen myynti ja markkinointi on fiksua ja mitattavaa tekemistä. Jos haluatte löytää lisää kauppaa verkosta, ota yhteyttä Eetuun eetu.huosianmaa@talentree.fi tai 044 200 8887

Meille oli tärkeää, että hinta ei veny eikä pauku.

Anttoni Kerkkonen, kaupallinen johtaja, Sijoitusasunnot.com