Verkkosivuprojekti tuli oikeaan aikaan.

Susanna Nissinen, yrittäjä ja hallinto, Sareni Oy

Laitoimme Talentreen kanssa yrityksemme nettisivut ja digimarkkinointijutut ajan tasalle. Verkkosivu-uudistuksen seurauksena saamme päivittäin yhteydenottoja verkon kautta.

Puheena ollut muutos tuli viimein tehtyä

Lähtötilanteessa meidän nettisivut olivat kahdeksan vuotta vanhat, eivätkä palvelleet ollenkaan tarkoitustaan. Sivut eivät viestineet siitä, mitä ja miten me teemme asioita ja olivat muutenkin vanhentuneet, joten niille ei mielellään oikein edes ohjannut ihmisiä.

Verkkosivuprojekti tuli oikeaan aikaan. Olimme keskustelleet uudistuksesta, ja meillä oli jonkinlainen mielikuva uusista sivuista. Toisaalta emme ole ammattilaisia ja aina on kiire, joten uudistus jäi satunnaisiin keskusteluihin siitä, miten, kuka ja milloin ne tekisi ja mitä se maksaa.

Yhteistyö Talentreen kanssa lähti Kasvua menestyjille -koulutuksesta, jonka Talentree järjesti ja johon yrittäjinä osallistuimme molemmat. Koulutuksessa syntyi näkemys uudistustarpeesta samalla, kun liiketoiminnan ydin kirkastui: haluamme olla kattojen ammattilainen.

Sareni Leppävirta Nissinen

Nyt asiakkaat ymmärtävät, mitä meiltä saa

Nyt ohjaamme ihmisiä sivuillemme ylpeänä. Myös kysyntää on ruvennut tulemaan verkkosivujen kautta enemmän kuin ennen: melkein päivittäin tulee yhteydenottoja, ja ihmiset uskaltavat nyt kysyä pienempiäkin korjauksiin liittyviä asioita. Maineemme oli ennen ennemmin sellainen, että tekisimme vain isoja taloyhtiöremontteja. Uudet verkkosivumme ovat myös palautteen perusteella selkeät, ja palvelut on jaoteltu siten, että asiakkaat ymmärtävät mitä ja miten teemme.

Kilpailu alallamme on armotonta, joten halusimme verkkosivuillamme tuoda esiin laatutyötä ja kotimaisuutta: meillä on kotimaiset ihmiset ja mahdollisuuksien mukaan kotimaiset tarvikkeet. Visiomme on tarjota Savon laadukkainta kattopalvelua, ja uudet verkkosivumme viestivät tästä onnistuneesti. Sivuilta löytyy kattavammin tietoa ja niistä näkee, että ammattilaisia ollaan. Sivujen kautta on myös mahdollisuus hakea meille töihin, ja meille on tärkeää tuoda yritystämme esiin mukavana työpaikkana.

Tämmöiset asiat kannattaa ulkoistaa asiantuntijalle

Koulutuksen perusteella tiesimme, että Talentreelta löytyy asiantuntijoita. Olimme tehneet facebook-markkinointia, mutta muuten digimarkkinointi kuten google-optimointi oli meille täysin uusi juttu. Palavereissa ideat lentelivät ja huumori kukoisti, ja samalla paljon asioita käytiin läpi.

Tulimme Talentreen asiantuntijoiden kanssa hyvin toimeen. Keskustelimme paljon siitä, keitä me olemme, mikä selvensi itsellekin sitä, mitä ja miten Sarenilla tehdään. Meiltä sivuja ovat olleet mukana tekemässä me yrittäjät sekä myyntihenkilöt – ajoittain työnjohtajakin. Investointi kannatti: saimme uusista verkkosivuistamme työkalun myyntiin ja myyjille. Asiakastilanteissakin auttaa, kun voidaan katsoa verkkosivuilta, miten toimitaan.

Kaikkinensa olemme olleet projektiin tosi tyytyväisiä. Mielestäni tämmöiset asiat, joita ei hallitse, kannattaa ulkoistaa asiantuntijalle. Itse voi keskittyä ydinosaamiseensa.

Sareni Oy

Sareni Oy on leppävirtalainen kattoremontteihin erikoistunut perheyritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat talojen ulkoverhoukset, asbestipurkutyöt ja piipun pellitykset. Sareni korostaa kestävää laatua, ja työskentelee huolellisesti haastavissakin kohteissa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 1,9 m€. Tutustu Sareniin tästä >> sareni.fi

Visiomme on tarjota Savon laadukkainta kattopalvelua, ja uudet verkkosivumme viestivät tästä onnistuneesti.

Susanna Nissinen, yrittäjä ja hallinto, Sareni Oy