Talentreen kanssa viemme Pakkasmarjan digiaikaan.

Terhi Janatuinen, myynti ja markkinointi, Pakkasmarja Oy

Meillä on tahtotila pysyä ajassa mukana ja olla jopa edelläkävijä omalla sektorillamme. Haluamme, että kaikki tekemisemme on systemaattista ja mitattavaa, sillä se on pohjana kehitykselle. Talentreen kanssa tavoitteemme on viedä Pakkasmarja digiaikaan.

Verkkosivumme on kehitetty löydettävyys ja tulevaisuus edellä

Osana liiketoimintamme digitalisointia uudistimme verkkosivumme kokonaan sellaisiksi, joita on tulevaisuudessakin helppo muokata suuntaan, josta emme vielä tiedä.

Verkkosivujen kehittämisessä Talentreen kanssa meille on erittäin tärkeää se, että uudistuksen lähtökohtana oli hakukoneoptimointi. Monelta saa ostettua uudistuksen tai toteutuksen, mutta Talentreen kanssa ensin tutkittiin ja kartoitettiin parhaat keinot parantaa sivujen löydettävyyttä, jota kaikki tehdyt muutokset palvelevat. Arvostamme sitä, että asiaan paneuduttiin tutkien, ei hutkien.

Muutos on ollut onnistunut. Jo lyhyessä ajassa on tapahtunut positiivisia muutoksia sivun kävijämäärissä. Sisältövinkkien ja koulutusten ansiosta olemme itsekin aktivoituneet ja huomanneet, milloin kannattaa olla näkyvissä. On Talentreen ansiota, että seuraamme sosiaalista mediaa ja toimenpiteiden tuloksia. Saamamme ymmärryksen ja ideoiden pohjalta meidän on hyvä jatkaa.

Pakkasmarja Terhi Janatuinen

Digitalisaatio on alastaan kiinnostuneelle mahdollisuus

Kun suhtautuu alaansa intohimoisesti, tulee kiinnostus digitalisaation mahdollisuuksiin luonnostaan. Meille on elinehto kehittyä, ja digiasioiden suhteen visiomme on olla marja-asioissa paras. Nykyaikainen teknologia antaa tekemisellemme suuntaa ja vähentää mutun osuutta.

Talentreen kanssa olemme viemässä koko liiketoimintaamme digiaikaan. Tähän kuuluvat myynnin ja markkinoinnin ohella digitaaliset palvelut ja liiketoimintamallit, toimintaprosessien tehostaminen sekä tiedon hyödyntämisen mahdollisuudet.

Asiakkaalle kehitystyö näkyy tällä hetkellä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Jatkossa se tulee näkymään liiketoiminnan tehostumisen ja tuotannon välineiden kehittymisen kautta tuotteiden hinnoissa ja laadussa. Olemme viljelijäomisteinen yritys, ja viljelijäyhteistyön kehittäminen on osa prosessia. Viljelijöillemme pystymme jatkossa tarjoamaan entistä paremman tilaus-toimitusketjun.

Saamme apua parhaiden asiantuntijoiden löytämiseksi

Talentree on tarjonnut syvällistä tietämystä digiasioista ja merkittävää apua oikeiden yhteistyökumppaneiden valitsemiseen. Omin voimin yksittäisen tai parinkin henkilön löytyminen on yritykselle haasteellista, sillä perustekeminen vie aikamme. Talentreella on hyvin hanskassa se, mitä keneltäkin palveluntarjoajalta saa. Tämä merkitsee meille tehokasta asiantuntijuuden hyödyntämistä.

Pakkasmarja Oy

Pakkasmarja Oy on 1982 perustettu viljelijäomisteinen yritys, jonka tehtävänä on tarjota kaikille suomalaisille kotimaisia, turvallisia ja terveellisiä marjatuotteita ympäri vuoden sekä turvata marjanviljelytyö Suomessa. Pakkasmarjan liikevaihto vuonna 2017 oli 14,9 m€. Tutustu Pakkasmarjaan tästä >> pakkasmarja.fi

 

Kaipaako markkinointinne uutta nostetta?

Suunnittelemme ja toteutamme kauppaa kiihdyttävää digitaalista markkinointia. Kysy lisää Eetultaeetu.huosianmaa@talentree.fi tai 044 200 8887

Kokonaisuutena tekemämme yhteistyö on ollut silmiä avaavaa.

Terhi Janatuinen, myynti ja markkinointi, Pakkasmarja Oy