Johtajana muutoksessa.

Uuden ajan eväitä arjen johtamistyöhön

Uusin työn murros on tehnyt selväksi, että ihmislähtöinen johtamisosaaminen on yhtä tärkeää kuin liiketoiminnan ja talouden johtaminen. Kehittämällä osaamistaan ihmisten ja kulttuurin johtajana, johtaja edistää niin strategisten tavoitteiden toteutumista kuin yrityksen pitovoimaa ja kykyä reagoida toimintaympäristön muutoksiin.

Johtajana muutoksessa -valmennusohjelmamme tarjoaa työkaluja vaikuttavaan johtamiseen. Kokonaisuus pysäyttää johtajan miettimään omia vahvuuksiaan ja kehityskohteitaan erityisesti modernin johtamisen näkökulmasta. Samalle se tarjoaa selvät kiintopisteet kehitystyölle sekä runsaasti vertaistukea ja -oppimista.

Valmennuskokonaisuus on osa Tulevaisuuden toimintakulttuuri -hanketta, joka toteutetaan Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Euroopan sosiaalirahaston -tuella. Ohjelma on suunnattu pohjoissavolaisille pienyrittäjille.

Siirry ilmoittautumaan

Vaikuttavan valmennuksen 3 osatekijää:

Persoonaasi ja kyvykkyyksiäsi kartoittava analyysi syventää itsetuntemustasi.

Näkemykselliset työpajat ja vertaisoppiminen synnyttävät vahvoja oivalluksia.

Yksilöcoaching-tapaamiset toimivat peilinä ja juurruttavat muutosta arkeen.

Uuden ajan johtamistaidot lähtevät ihmisestä

Johtajan toimintatapa ja persoona vaikuttavat merkittävästi työyhteisön dynamiikkaan ja kulttuuriin, mikä näkyy myös yrityksen tuloksessa ja työntekijäkokemuksessa. Haasteet tai puutteet johtamisosaamisessa voivat näkyä katkeilevana ymmärryksenä, asioiden jumiutumisena ja hallitsemattomuuden tunteena.

Valmiuksia pärjätä jatkuvassa muutoksessa ja johtaa nykyaikaisesti voi totta kai kehittää. Valmennuksessamme tämä toteutuu, kun johtajan itsetuntemus ja kyvykkyydet sekä johtamisen rutiinit kehittyvät.

Ohjelman tuloksena

 • tiedät vahvuutesi johtajana ja kulttuurin muokkaajana
 • ymmärrät tärkeimmän kehityskohteesi ja työstät sitä jo arjen tasolla
 • visiosi mukainen modernin johtajan pelikirja ohjaa toimintaasi
 • näet toimintakulttuurin strategisesti merkittävänä kokonaisuutena

Johdat kulttuurianne suuntaan, jota kuvaavat

 • luottamus ja toimiva vuorovaikutus
 • yhteinen suunta ja osallisuus
 • etenemisen ja hallinnan tunne
 • motivaatio ja tuottavuus.

Valmennukseen mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Siirry ilmoittautumaan

Valmennusohjelman sisältö

Johtajana muutoksessa -kokonaisuus yhdistää syvällisen pysähtymisen itsen äärelle, omaa ajattelua haastavat asiantuntijasisällöt ja oivalluksia synnyttävää vertaisoppimista. Valmennukseen sisältyvät:

 • 1 persoonallisuus- ja kyvykkyysanalyysin
 • 3 yksilöcoaching-tapaamista, á 60 min.
 • 5 puolen päivän valmennustapaamista klo 12.30-16.00, paikkana Koivumäen Kartano
 • + Mika Sutisen Johtamisen uudet 10 käskyä -verkkomateriaali.

Ohjelmakokonaisuuden tuettu hinta yritykselle on vain 795 € + alv. (normaalisti 2 500 €).

Ilmoittaudu tästä

Johtajan voima kulttuurin muutoksessa

Orientaatio: henkilökohtaiset tapaamiset ja lisämateriaali

Valmennuksessa peilaat aiheita omia vahvuuksiasi ja kehityskohteitasi vasten. Valmennukseen kuuluu verkossa suoritettava, persoonaa ja kyvykkyyksiä kartoittava analyysi, jonka tulokset puretaan asiantuntijan kanssa kahden kesken.

Ilmoittauduttuasi saat tutustuttavaksesi Mika Sutisen Johtamisen uudet 10 käskyä -verkkomateriaalin, joka johdattelee johtamisen äärelle niin henkilökohtaisesta kuin toimintakulttuurin näkökulmasta.

21.2. Minä johtajana

Työpajapäivässä muotoillaan johtamisen nykytila, jonka pohjana hyödynnetään johtajan itsetuntemusta ja kyvykkyyksiä. Saat iltapäivästä eväitä muutosmatkalle kohti johtamisen visiotasi.

Alustajana ja fasilitoijina päivässä toimivat Kaisa Stigell ja Johanna Haapakorva.

14.3. Johtamisen voima I

Työpajapäivässä tarkastellaan johtamisen ja viestinnän voimaa strategian arkisessa toteutumisessa. Päivä antaa eväitä viestiä strategiasta läpinäkyvästi ja lähteä rakentamaan yhteiseksi koettua strategiaa.

Alustajana ja fasilitoijana päivässä toimivat Mika Sutinen ja Johanna Haapakorva.

12.4. Johtamisen voima II

Työpajapäivässä tarkastellaan johtamisen voimaa kulttuurin ja arjen toimintatapojen muodostumisessa. Päivä antaa eväitä yrityksen toimintakulttuurin kokonaisvaltaiseen johtamiseen ja muutoskyvykkyyteen.

Alustajana ja fasilitoijina päivässä toimivat Kaisa Kohtamäki ja Johanna Haapakorva.

16.5. Johtamisen voima III

Työpajapäivässä tarkastellaan johtamisen voimaa ihmisten kohtaamisessa ja tunneyhteyden luomisessa. Päivä antaa eväitä sitouttaa henkilöstö päätöksiin ja valmentaa ihmisiä kohti onnistumista.

Alustajana ja fasilitoijina päivässä toimivat Kaisa Kohtamäki ja Johanna Haapakorva.

13.6. Minä muutoksessa

Työpajapäivässä muodostetaan johtamisen tavoitetila ja visio sekä yrityskohtainen modernin johtajan pelikirja. Pelikirjassa kiteytyy kokonaisvaltainen näkemys siitä, miten omalla johtamisella voi mahdollistaa arvoa tuottavan ja muutoksiin ketterästi reagoivan toimintakulttuurin.

Alustajana ja fasilitoijina päivässä toimivat Kaisa Stigell ja Johanna Haapakorva.

Kenelle valmennusohjelma sopii?

Ohjelma on suunnattu pohjoissavolaisten pienyritysten toimitusjohtajille, jotka haluavat vaikuttaa yrityksensä kulttuuriin ja suoriutumiseen kehittämällä omaa johtamistaan.

Osallistujayritysten koko on rajattu alle 30 henkeä työllistäviin. Isommille yrityksille suosittelemme Kulttuurimme muutoksessa -kehitys- ja valmennusohjelmaa.

Ilmoittaudu tästä

Talentreen valmennuksissa ihmislähtöinen tulokulma kytketään vahvasti liiketoiminnan kasvuun ja strategisiin tavoitteisiin.  Uskomme, että tulevaisuuden toimintakulttuuri rakentuu hyvän dialogin, vahvan tunneyhteyden ja selkeiden tavoitteiden varaan – siis niiden samojen asioiden, joiden kautta ihmiset kytkeytyvät strategiaan.

Valmennuksessa mukanasi ovat Strategisen HR:n liiketoimintajohtajamme Johanna Haapakorva sekä päiväkohtaiset syväosaajat Mika Sutinen, Kaisa Stigell ja Kaisa Kohtamäki. Työpajat järjestetään Koivumäen Kartanolla Kuopiossa.

Vipuvoimaa logoESR-logo

 

Ilmoittaudu mukaan

Ohjelman hinta on 795 € per osallistuja (normaalihinta 2 500 €), alv. 0 %. Osallistujien enimmäismäärä on 15 henkeä.

Lisätietoja ohjelmasta saat Väänäsen Annalta: anna.vaananen@talentree.fi, 040 078 2091.

 • Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 31.12.2022 mennessä. Tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Talentree Oy pidättää oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Tutustu henkilöön

Johanna Haapakorva

Liiketoimintajohtaja: strateginen HR ja valmennuspalvelut

Puhelin: 050 379 4795
Email: johanna.haapakorva@talentree.fi

TalentreePalvelutJohtajana muutoksessa
X