Tilitoimisto

Luomme sujuvampaa arkea ja varmuutta yrityksesi talouteen.

Moderni tilitoimisto

Kirjanpito on osa yrityksen lakisääteisiä tehtäviä, mutta se voi olla myös paljon enemmän.

Hyvin toimiva sähköistetty kirjanpito sekä sujuvat ja tehokkaat prosessit takaavat, että yrityksesi taloustiedot ovat aina ajan tasalla. Näin liiketoiminnan johtaminen lukujen kautta on helppoa, ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan kannattavuuteen ja kasvuun ovat vahvat.

Ajantasaisen taloushallinnon avulla ymmärrät, miten raha liikkuu ja missä se makaa.

Havainnolliset raportit ja säännöllinen analyysi auttavat seuraamaan eri skenaarioiden toteutumista ja tarttumaan muutoksiin aktiivisesti esimerkiksi resursoinnin ja myynnin johtamisen osalta. Samalla yllätykset vähenevät ja kassa kestää.

Tarjoamme laadukkaan kirjanpidon ja kuukausiraporttien ohella sopivasti sparrausta ja vastauksia taloutta koskeviin kysymyksiin. Konsultoiva ote – eli kehittäminen – on osa DNA:tamme. Teemme havaintoja, jaamme parhaat vinkkimme ja sujuvoitamme toimintaanne pitkin matkaa.

Referenssi

Laatu on ollut vahvaa ja toiminta selkeää.

Ari Huusko, toimitusjohtaja, VMSV Oy

Netvisor ja Procountor

Kasvuyrityksen kannattaa valita taloushallinnon ohjelmisto, joka mukautuu kasvuun. Lähtökohdan tulee olla se, että hyödytte järjestelmästä ajansäästönä, taloudellisesti ja kasvun työkaluna.

Käytössämme ovat markkinoiden parhaat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot Netvisor ja Procountor. Olemme Netvisorin Premium Plus Partner -kumppanitoimisto, tarkoittaa, että käytössäsi on myös Netvisorin suora asiakastuki. Se, että olemme myös Procountorin kultakumppani, mikä osoittaa vahvan tuntemuksemme ohjelmistoihin ja niistä ulosmitattaviin hyötyihin.

Meille laatu on kaikki kaikessa, ja asiantuntijamme ovatkin sertifioituja Netvisor- ja Procountor -käyttäjiä. Myös ERP-järjestelmien ja palkka-aineistojen yhdistäminen osaksi taloushallintojärjestelmää on meille tuttua. Luomme kanssasi sujuvat toimintamallit ja työkalut, jotka tukevat kestävää kasvua.

Vahvuutemme tilitoimistona

1.

Ihmiseltä ihmiselle

Kirjanpitäjän kanssa on syytä synkata, kun yhteydessä ollaan usein. Kanssamme on helppo toimia: olemme avoimesti omia itsejämme ja kiinnostuneita niin yrityksesi menestyksestä kuin lukujen pyörittelystä.

2.

Katse tulevassa

Ennakoimme kanssasi tulevaa ja varmistamme, että käytössäsi on oikea ymmärrys menneestä. Näin pysytte lukujen päällä ja teette parempia päätöksiä. Tässä auttavat luotettava raportointi ja systemaattinen tapa ennustaa taloutta 3–6 kk eteenpäin.

3.

Konsultoiva ote

Talous on meille tuttu maailma, ja joskus näemme yritysten luvuissa ja toiminnassa potentiaalia, joka on vielä hyödyntämättä. Havainnollisten kuukausiraporttien ohella sparraamme ja tuemme sinua liiketoimintasi kehittämisessä talouden näkökulmasta.

4.

Tiedolla johtaminen

Tilinpäätöstasoinen taloustieto mahdollistaa kattavan ja monipuolisen raportin, joka on räätälöity teidän tarpeisiinne. Saatte laadukasta tietoa talouden tilasta kuukausittain ja pystytte tekemään mahdolliset korjausliikkeet nopeasti.

5.

Sähköinen palkanlaskenta & HR

Hoidamme lähes kaikkien asiakkaidemme palkkahallintoon liittyvät velvoitteet. Palkanlaskennan ohella neuvomme mm. työehtosopimuksiin, työaikaan ja työsuhde-etuihin liittyvissä asioissa, ja toimimme siltana strategisen ja operatiivisen HR:n välillä.

Lue lisää

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja nykyaikaisesti ja lisäämme yrityksenne talousosaamista. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöisyys ja strateginen ote, joiden avulla luomme kanssasi kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua.

Tutustu palveluun

Asiantuntijamme

Tomi Sarkkinen

Operatiivinen johtaja, talouspalvelut; taloushallinnon asiantuntija

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen vahvuutenaan kasvuyritysten talousjohtaminen ja taloushallintoprosessien kehittäminen.

+358 50 595 4498 tomi.sarkkinen@talentree.fi
Tomi Sarkkinen kasvokuva

Anne-Mari Jääskeläinen

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon ammattilainen vahvuutenaan kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset sekä Procountor-järjestelmän tehokas käyttö.

+358 50 377 8950 anne-mari.jaaskelainen@talentree.fi
Anne-Mari Jääskeläinen

Janne Korhonen

Taloushallinnon asiantuntija

Kirjanpidon ja palkanlaskennan osaaja vahvuusalueinaan taloushallinnon prosessien ja raportoinnin kehittäminen sekä liiketoimintaan liittyvien haasteiden ratkominen.

+358 50 304 6542 janne.korhonen@talentree.fi
Janne Korhonen kasvokuva

Heidi Soininen

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiatuntija, joka panostaa selkeyteen, järjestykseen ja asiakkaan auttamiseen. Vahvuutena kirjanpito ja palkanlaskenta Netvisor- ja Procountor-ohjelmistoilla.

+358 50 337 5671 heidi.soininen@talentree.fi
Heidi Soininen kasvokuva

Jenni Laitila

Taloushallinnon asiantuntija

Tarkka ja järjestelmällinen taloushallinnon asiantuntija, joka työskentelee Netvisor-ohjelmistolla.

+358 45 1629252 jenni.laitila@talentree.fi
Jenni Laitila kasvokuva

Hanni Parkkali

HR-, palkka- ja taloushallinnon asiantuntija

HR- ja palkkahallinnon sekä taloushallinnon ammattilainen, joka luo ympärilleen sujuvaa työarkea ja rutiineja.

+358 50 575 9952 hanni.parkkali@talentree.fi
Hanni Parkkali kasvokuva

Sanna Parviainen

Taloushallinnon asiantuntija

Aikaansa seuraava taloushallinnon asiantuntija vahvuuksinaan kirjanpito, tilinpäätökset ja palkanlaskenta Netvisor- ja Procountor-ohjelmistoilla.

+358 50 551 6635 sanna.parviainen@talentree.fi
Sanna Parviainen

Taru Sutinen

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntija ja tiimipelaaja vahvuutenaan tilinpäätökset ja konsernitilinpäätökset, veroilmoitukset sekä palkanlaskenta.

+358 40 577 6850 taru.sutinen@talentree.fi
Taru Sutinen kasvokuva

Pia Ross

Taloushallinnon asiantuntija

Vahva kirjanpidon, tilinpäätösten ja palkanlaskennan osaaja, jolla kattava näkemys taloushallinnon tehtävistä erilaisissa yrityksissä.

+358 40 736 0423 pia.ross@talentree.fi
Pia Ross Talentree kasvokuva

Sanna Lehvonen

Taloushallinnon asiantuntija

Tehokas ja tarkka kirjanpidon, tilinpäätösten ja palkanlaskennan tekijä.

+358 50 361 8483 sanna.lehvonen@talentree.fi
Sanna Lehvonen Talentree kasvokuva

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen. Vahvuusalueisiini kuuluvat kasvuyritysten talousjohtaminen, taloushallinnon prosessit ja niiden kehitys sekä talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmät.

+358 50 595 4498
tomi.sarkkinen@talentree.fi

Varaa tapaaminen