JYEAT tulee taas

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Haku kesällä 2024 alkavaan koulutukseen aukeaa pian

Kaipaatko suuntaa ja selkeyttä johtamiseen? Tartu käytännönläheiseen koulutukseen, joka tarjoaa tietoa, tukea ja työkaluja tärkeimpien kehitysprojektien läpivientiin.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon (JYEAT) valmistava koulutus on tutkintopohjaista osaamisen kehittämistä, joka nivoutuu tiiviisti kunkin osallistujan omaan työhön. 

Tutkinnon tavoitteena on sekä yrityksen liiketoiminnan johdonmukainen kehittäminen että tutkinnon suorittajan henkilökohtainen kehittyminen pk-yritysjohtajana. Tutkintokoulutuksessa ollaan asioiden äärellä kädet savessa, ja siihen kuuluvassa ohjauksessa korostuu kokonaisvaltainen, valmentava ote.

Strategisten kehitysprojektien läpivienti on uudistumisen kulmakivi, jolle kilpailukyky rakentuu. Johtajana kehittyminen on henkilökohtaisesti tärkeää, ja vaikuttaa usein myönteisesti koko työyhteisöön, tulokseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Laadukas tutkinto

Järjestäjänä Sakky ja valmennuskumppanina Talentree

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on arvostettu ja aidosti osaamista kasvattava tutkinto. Se toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, mikä edellyttää, että osallistuja toimii tulosvastuullisissa johtotehtävissä pk-yrityksessä.

Hae mukaan

Korkea tyytyväisyys

Valmennuspäivien palautteiden keskiarvo 4,7

Savon Ammattiopisto ja Talentree ovat järjestäneet JYEAT toteutuksia yhdessä jo vuosia. Nyt käynnistyvä kokonaisuus on viides yhteistyömme. Tutkinnon valmennuspäivissä viihtyvät osallistujat sekä valmentajat. Tule mukaan!

Hae mukaan

Tartu tilaisuuteen

Tutkinto on osallistujille ilmainen

Tutkinto ei maksa osallistujille mitään, vaan itse asiassa hyväksytyn tutkinnon suorittaneen on mahdollisuus saada itselleen aikuiskoulutuksen 400 €:n tutkintostipendi.

Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan!

Hae mukaan

“Valmennus on antanut tosi hyviä käytännön ohjeita päivittäiseen johtajana toimimiseen. Meillä on tosi hyvät kouluttajat ja mukava porukka!”

Tutkinto pähkinänkuoressa

Ajankohta: 05/2024-06/2025

Päivämäärät ja aiheet:

 • TO 23.5.2024 Avoin aloitusinfo
 • TO 6.6.2024 Toimintaympäristö ja strategia
 • TO 5.9.2024 Johtajana toimiminen 1
 • TO 19.9.2024 Johtajana toimiminen 2
 • TI 29.10.2024 Työyhteisön kehittäminen
 • TO 28.11.2024 Henkilöstön kehittäminen
 • KE 22.1.2025 Asiakkuushallinta
 • TO 20.2.2025 Talous ja tunnusluvut
 • TO 20.3.2025 Projektinhallinta
 • TI 29.4.2025 Tuotanto- ja palveluprosessien kehittäminen
 • PE 13.6.2025 Päätöstilaisuus

Ohjaus: yhteensä 9 päivää pienryhmä- ja yksilöohjausta
Laajuus: 180 osaamispistettä
Ryhmäkoko: 15-20 henkeä
Paikkakunta: Kuopio
Ilmoittautuminen: 31.3.2024 mennessä

Valmennuksen tavoitteet

Toimintaympäristö ja strategia

Osaat luoda yrityksen nykytilaan ja tavoitteisiin perustuvan strategian yhdessä keskeisten toimijoiden kanssa. Osaat muuntaa strategian kehitysprojekteiksi ja johtaa niiden toteutusta.

Projektinhallinta

Osaat suunnitella ja johtaa kehittämisprojektin, joka tukee strategiassa määriteltyjen tavoitteiden toteutumista. Osaat arvioida, miten projekti toteutui ja varmistaa, että sen tuloksia hyödynnetään.

Johtajana toimiminen

Kaikille yhteinen osa tutkintoa, jonka tavoitteena on oman johtamisosaamisen kokonaisvaltainen kehittäminen. Saat valmiuksia johtaa yritystä sen strategian ja arvojen mukaisesti. Samalla opit arvioimaan ja kehittämään omaa johtamisosaamistasi.

Työyhteisön kehittäminen

Osaat kehittää työyhteisön toimintakulttuuria ja toimintatapoja tarkoituksenmukaisesti. Edistät työyhteisön oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä työyhteisötaitoja.

Henkilöstön kehittäminen

Osaat johtaa, kehittää ja arvioida vastuualueesi henkilöstöä ja henkilöstön osaamista strategian mukaisesti. Kehität työhyvinvointia tukevia toimintamalleja ja kannustat johdonmukaisesti hyviin työsuorituksiin.

Asiakkuushallinta

Osaat kiteyttää yrityksen menestystekijät, asiakaslupauksen ja asiakkaan saaman lisäarvon. Teet tunnuslukuihin ja nykytila-analyysiin perustuvan suunnitelman strategisesti tärkeiden asiakkuuksien kehittämiseksi.

Talous ja tunnusluvut

Johdat yrityksen tai vastuualueesi taloutta määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Varmistat, että taloutta ja sen tuloksellisuutta seurataan, ja laadit suunnitelman talouden kehittämiseksi.

Tuotanto- ja palveluprosessien kehittäminen

Kartoitat tuotanto- tai palveluprosessien nykytilan ja laadit suunnitelman tavoitteiden mukaisista kehitystoimenpiteistä. Hyödynnät työssäsi olennaisia mittareita ja tunnuslukuja ja erilaisia prosessien ohjaustapoja.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon vastaanottaa Savon ammattiopisto, joka myös hyväksyy tutkintokoulutuksen osallistujat. Etene hakuprosessissa täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake.

Kiinnostuitko? Hae mukaan!

Voit osoittaa kiinnostuksesi tutkintoon lähettämällä alustavan hakemuksen. Savon ammattiopiston oppisopimuspalvelut pidättää oikeuden hyväksyä koulutuksen osallistujat.

"*" indicates required fields

Oletko yrittäjä vai yrityksen henkilökuntaa?*
Oletko työssäsi tulosvastuullisessa johtotehtävässä?*
Tietosuojaseloste*

Kysy lisätietoja tai tukea hakemiseen

Johanna Haapakorva kasvokuva
Johanna Haapakorva

Liikkeenjohdon konsultti, valmentaja

+358 50 379 4795 johanna.haapakorva@talentree.fi Tutustu
Katariina Riikonen kasvokuva
Katariina Riikonen

Liikkeenjohdon konsultti

+358 44 2506835 katariina.riikonen@talentree.fi Tutustu
Paavo Väre kasvokuva
Paavo Väre

Myynti ja asiakkuudet

+358 50 367 1268 paavo.vare@talentree.fi Tutustu