JYEAT tulee taas

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kesällä 2024 alkava koulutus on täynnä!

Kaipaatko suuntaa ja selkeyttä johtamiseen? Tartu käytännönläheiseen koulutukseen, joka tarjoaa tietoa, tukea ja työkaluja tärkeimpien kehitysprojektien läpivientiin.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (JYEAT) on tutkintokoulutus, joka nivoutuu tiiviisti kunkin osallistujan omaan työhön. 

Tutkintokoulutuksessa ollaan asioiden äärellä kädet savessa, ja siihen kuuluvassa ohjauksessa korostuu kokonaisvaltainen, valmentava ote. Koulutuksen tavoitteena on sekä yrityksen liiketoiminnan johdonmukainen kehittäminen että tutkinnon suorittajan henkilökohtainen kehittyminen pk-yritysjohtajana.

Strategisten kehitysprojektien läpivienti on uudistumisen kulmakivi, jolle kilpailukyky rakentuu. Johtajana kehittyminen on henkilökohtaisesti tärkeää, ja vaikuttaa usein myönteisesti koko työyhteisöön, tulokseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Arvostettu tutkinto

Koulutus on osallistujille maksuton

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on laadukas ja aidosti osaamista kasvattava tutkinto. Se toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, mikä edellyttää, että osallistuja toimii tulosvastuullisissa johtotehtävissä pk-yrityksessä.

Hae mukaan

Korkea tyytyväisyys

Savon ammattiopisto & Talentree

Savon ammattiopisto ja Talentree ovat järjestäneet JYEAT-toteutuksia yhdessä jo vuosia. Nyt käynnistyvä kokonaisuus on viides yhteistyömme. Tutkinnon valmennuspäivissä viihtyvät osallistujat sekä valmentajat. Tule mukaan!

Hae mukaan

Kehity johtajana

Valmennuspäivien palautteet 4,7/5

“Valmennus on antanut tosi hyviä käytännön ohjeita päivittäiseen johtajana toimimiseen. Meillä on tosi hyvät kouluttajat ja mukava porukka!”

– palaute aiemmasta koulutuksesta

Hae mukaan

Koulutus pähkinänkuoressa

Ajankohta: 05/2024-06/2025

Päivämäärät ja aiheet:

 • TI 28.5.2024 Avoin aloitusinfo klo 13.30-15.00
 • TO 6.6.2024 Toimintaympäristö ja strategia
 • TO 5.9.2024 Henkilökohtainen johtajuus
 • TO 19.9.2024 Valmentava työote
 • TI 29.10.2024 Työyhteisön kehittäminen
 • TO 28.11.2024 Henkilöstön kehittäminen
 • KE 22.1.2025 Projektinhallinta
 • TO 20.2.2025 Tuotanto- ja palveluprosessien kehittäminen
 • TO 20.3.2025 Talous ja tunnusluvut
 • TI 29.4.2025 Asiakkuushallinta
 • PE 13.6.2025 Päätöstilaisuus klo 14-16

Ohjaus: yhteensä 9 päivää pienryhmä- ja yksilöohjausta
Laajuus: 180 osaamispistettä
Ryhmäkoko: 15-20 henkeä
Paikkakunta: Kuopio
Ilmoittautuminen: 30.4.2024 mennessä

Valmennuksen tavoitteet

Toimintaympäristö ja strategia

Osaat luoda yrityksen nykytilaan ja tavoitteisiin perustuvan strategian yhdessä keskeisten toimijoiden kanssa. Osaat muuntaa strategian kehitysprojekteiksi ja johtaa niiden toteutusta.

Johtajana toimiminen

Kaikille yhteinen osa tutkintoa, jonka tavoitteena on oman johtamisosaamisen kokonaisvaltainen kehittäminen. Saat valmiuksia johtaa yritystä sen strategian ja arvojen mukaisesti. Samalla opit arvioimaan ja kehittämään omaa johtamisosaamistasi.

Työyhteisön kehittäminen

Osaat kehittää työyhteisön toimintakulttuuria ja toimintatapoja tarkoituksenmukaisesti. Edistät työyhteisön oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä työyhteisötaitoja.

Henkilöstön kehittäminen

Osaat johtaa, kehittää ja arvioida vastuualueesi henkilöstöä ja henkilöstön osaamista strategian mukaisesti. Kehität työhyvinvointia tukevia toimintamalleja ja kannustat johdonmukaisesti hyviin työsuorituksiin.

Projektinhallinta

Osaat suunnitella ja johtaa kehittämisprojektin, joka tukee strategiassa määriteltyjen tavoitteiden toteutumista. Osaat arvioida, miten projekti toteutui ja varmistaa, että sen tuloksia hyödynnetään.

Tuotanto- ja palveluprosessien kehittäminen

Kartoitat tuotanto- tai palveluprosessien nykytilan ja laadit suunnitelman tavoitteiden mukaisista kehitystoimenpiteistä. Hyödynnät työssäsi olennaisia mittareita ja tunnuslukuja ja erilaisia prosessien ohjaustapoja.

Talous ja tunnusluvut

Johdat yrityksen tai vastuualueesi taloutta määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Varmistat, että taloutta ja sen tuloksellisuutta seurataan, ja laadit suunnitelman talouden kehittämiseksi.

Asiakkuushallinta

Osaat kiteyttää yrityksen menestystekijät, asiakaslupauksen ja asiakkaan saaman lisäarvon. Teet tunnuslukuihin ja nykytila-analyysiin perustuvan suunnitelman strategisesti tärkeiden asiakkuuksien kehittämiseksi.

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisen osoittamisesta ja arvioinnista vastaa Savon ammattiopisto, joka myös hyväksyy tutkintokoulutuksen osallistujat. Etene hakuprosessissa täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Kesällä 2024 alkava toteutus on täynnä.

Kiinnostuitko? Hae mukaan!

Kesällä 2024 alkava toteutus on täynnä. Savon ammattiopiston oppisopimuspalvelut pidättää oikeuden hyväksyä koulutuksen osallistujat.

"*" indicates required fields

Oletko yrittäjä vai yrityksen henkilökuntaa?*
Oletko työssäsi tulosvastuullisessa johtotehtävässä?*
Onko sinulla alaisia tai johdatko työssäsi ihmisiä?*
Tietosuojaseloste*

Kysy lisätietoja tai tukea hakemiseen

Johanna Haapakorva kasvokuva
Johanna Haapakorva

Liikkeenjohdon konsultti, valmentaja

+358 50 379 4795 johanna.haapakorva@talentree.fi Tutustu
Katariina Riikonen kasvokuva
Katariina Riikonen

Liikkeenjohdon konsultti

+358 44 2506835 katariina.riikonen@talentree.fi Tutustu
Paavo Väre kasvokuva
Paavo Väre

Myynti ja asiakkuudet

+358 50 367 1268 paavo.vare@talentree.fi Tutustu