Pelastetaan vastuullisuus.

Se ymmärrettävä vastuullisuustapahtuma

Vastuullisuus vaikuttaa yhä useammin niin asiakkaiden, työntekijöiden kuin sijoittajien päätöksiin, ja sillä luodaan tulevaisuudessa merkittävää lisäarvoa. Samalla aiheesta voi olla vaikeaa saada otetta: mikä on juuri meidän bisneksellemme merkityksellistä, kriittistä tai käänteentekevä mahdollisuus? Kuka jeesaa – ja miten muut on toimineet.

Kaiken vastuullisuuskohinan keskellä halusimme luoda tapahtuman, jossa aiheesta puhutaan ymmärrettävästi. Tarkastelemme vastuullisuutta niin strategisella kuin arjen tasolla mm. hankintaketjujen ja työntekijäkokemuksen näkökulmista. Tapahtuma järjestetään Kuopiossa tiistaina 11.4., ja sen puheenvuorot ovat kuunneltavissa myös etäyhteyden välityksellä.

Ilmoittaudu

Esiintyjät

Miten meidän tulisi ajatella vastuullisuudesta?, Mika Sutinen, Talentree Oy

Vastuullinen arvoketju, Anniina Virta-Toikka, Konecranes Oy

Vastuullinen työnantaja luo pito- ja vetovoimaa, Niko Karjalainen, Envineer Oy

Puheenaiheet

Miten meidän tulisi ajatella vastuullisuudesta?

Mika Sutinen, hpj, Talentree Oy

Vastuullisuus näyttäytyy tänä päivänä yrityksissä niin läpileikkaavana kehittämisteemana kuin strategisena muutosvoimana, joka ansaitsee syvällisen ja systemaattisen tarkastelun. Erillisten vastuullisuusstrategioiden ja -ohjelmien lisäksi yritysten on punnittava, missä määrin vastuullisuus rakentuu osaksi niiden ydinliiketoimintaa ja tulevaisuuden menestystä.

Strategisesta vastuullisuudesta ja vastuullisuudesta lisäarvon lähteenä alustaa hallitusguru Mika Sutinen.

Vastuullinen hankintaketju

Anniina Virta-Toikka, Head of Sustainability, Konecranes Oy

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, jonka tuotteet auttavat pitämään yllä ihmisten hyvinvointia, yritysten menestystä ja yhteiskuntien toimintaa.

Konecranesin vastuullisuusjohtaja Anniina Virta-Toikka keskittyy puheenvuorossaan erityisesti vastuullisuuden toteutumiseen läpi hankintaketjun.

Vastuullinen työnantaja luo pito- ja vetovoimaa

Niko Karjalainen, toimitusjohtaja, Envineer Oy

Ympäristösuunnittelua ja -konsultointia tarjoava Envineer Oy on valinnut panostaa työntekijöihinsä. Toimitusjohtaja Niko Karjalainen kuvaa päätöstä niin arvoperusteisesti oikeaksi kuin ”voittavaksi strategiaksi”.

Envineerin toimenpiteistä, oivalluksista ja tuloksista Nikoa haastattelee Talentreen HSEQ- ja HR-asiantuntija Outi Piisilä.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Tervetuloa keskustelemaan vastuullisuudesta ja tapaamaan Talentreen laatu-, vastuullisuus- ja strategia-asiantuntijoita! Tapahtuman puheenvuoroja klo 13.30-15.30 voi seurata myös etänä. Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

13.00 Kahvitarjoilu paikan päällä
13.20 Striimi avautuu
13.30-15.30 Puheenvuorot ja etäyhteys
15.30 Keskustelu iltapäivän aiheista
16.00 Tapahtuma päättyy

Ilmoittaudu

Kumppaninamme tapahtuman järjestämisessä toimii Itä-Suomen hallituspartnerit ry.

Ilmoittaudu mukaan!

Hybriditapahtuma järjestetään ti 11.4. Lapland Hotel Kuopiossa. Paikkoja paikan päälle on 40 ensimmäiselle ilmoittautujalle. Aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan puheenvuoroja klo 13.30-15.30 myös striimin välityksellä. Tapahtuma on maksuton. Lisätietoja: Marika Airila, marika.airila@talentree.fi, 040 564 4429

Osallistun(Pakollinen)
Olen hallituspartnereiden jäsen
Mikä vastuullisuuden osa-alue tai taso puhututtaa teillä eniten tällä hetkellä?

Tutustu henkilöön

Outi Piisilä

Liiketoimintakonsultti, ESG, HR, strategia

Puhelin: 050 379 7335
Email: outi.piisila@talentree.fi

TalentreePalvelutPelastetaan vastuullisuus
X