Kaisa Stigell kasvokuva
HR ja valmennus Strategia ja johtaminen

Kaisa Stigell

Toimitusjohtaja, liikkeenjohdon konsultti, valmentaja

Liiketoiminnan kehittäjä vahvuutenaan strategioiden laatiminen ja toimeenpano, muutoksen läpivienti sekä itseohjautuvien organisaatioiden rakentaminen.

Kaisa Stigell

Kaisa Stigell

Osaamiseni ytimessä ovat ihmiset ja strategiat. Pääsen näiden intohimojeni pariin sekä Talentree Groupin toimitusjohtajana että valmentajana, coachina ja strategiakonsulttina. 

Minulla on vahva tausta liiketoimintojen johtamisesta, valmentavasta johtajuudesta ja erilaisten uudistusten suunnittelusta ja toteuttamisesta. Selkeä vahvuuteni on strateginen ajattelu ja suunnan maalaaminen yhdessä ja innostavasti. Vahvuuteeni yhdistyy myös strategian taktinen toiminta ja toimeenpano.

Koulutukseltani olen tradenomi ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Matkan varrella olen kouluttautunut muun muassa Jyväskylän yliopiston kautta, BCI:llä business coachiksi sekä Kauppakamarilla HHJ-koulutuksessa.

Talentreella minua innostaa mahtavien asiakkaiden ja meidän osaavien asiantuntijoiden kanssa yhdessä työskentely.

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Strategioiden laatiminen ja toimeenpano
  • Muutosjohtaminen ja muutosprojektien läpivienti 
  • Itseohjautuvien ja ketterien organisaatioiden rakentaminen
  • Liiketoimintamallien ja palveluiden luominen ja konseptointi
  • Ihmisten ja verkostojen valmentaminen sekä coachaaminen

Olen utelias ilmiöihin, ihmisiin ja maailmaan perehtyjä. Tutkin innokkaasti erilaisia teorioita ja rakenteita samaan aikaan pohtien, mitä ne voisivat tarkoittaa konkreettisesti eri tilanteisiin vietynä. Vapaa-aikani kuluu perheen, liikunnan, lukemisen kuin myös strategiaan liittyvän väitöstutkimuksen parissa.