HR-asiantuntijuudella lisää kilpailukykyä!

Haluatko kasvaa ja kehittyä HR-ammattilaisena? Ehkä HR-hattu on yksi rooleistasi yrityksessäsi ja kaipaat tukea ja vahvistusta HR-asioissa kehittymiseen, tai olet jo kokenut HR-toimija, joka kaipaa uusinta tietoa ja päivitystä työhönsä?

Elokuussa starttaava HR-ammattilaisten valmennusohjelma on vastaus näihin kysymyksiin. Ammatillisen kehittymisen lisäksi se tarjoaa sparraus- ja keskustelutukea kollegoiden kesken. Ohjelma sopii kokeneille ja uransa alussa oleville HR-ammattilaisille, joita kiinnostaa alan viimeisin tieto ja henkilökohtainen kehittyminen.

Puolen vuoden mittainen valmennus tarjoaa osallistujilleen laajan ja monipuolisen sukelluksen henkilöstöjohtamisen teemoihin, kokeneiden valmentajien opastuksella. Tavoitteena on tukea kunkin osallistujan kasvua ja toimimista HR-ammattilaisena, ihmisten ja kulttuurin johtajana.

Valmennuspäivien teemat:

19.8. Strateginen henkilöstöjohtaminen
23.9. HR-analytiikka
14.10. Osaamisen kehittäminen
18.11. HR strategisen muutoksen ja kulttuurin tukena
Ilmoitetaan myöhemmin. Hyvinvoinnin kokonaisuus
Ilmoitetaan myöhemmin. HR-prosessit & HR hankkijana ja ostajana

Valmennukset pidetään aamupäivisin klo 8–12. Yhteisten valmennuspäivien lisäksi kokonaisuuteen kuuluu henkilökohtainen 4 tunnin sparrausaika oman kehittymisen vahvistamiseksi. Valmennus toteutetaan koronatilanteen mukaan joko paikan päällä Talentreen toimistolla Kuopiossa tai etänä Teams-yhteydellä.

Ohjelman päävalmentajana toimii kokenut HR-ammattilainen Anna Rossi. Anna on ihmisten onnistumisen mahdollistavien HR-toimintojen kehittäjä ja uudistaja, jolla on monipuolinen kokemus erilaisten organisaatioiden HR- ja johtamistehtävistä. Lisäksi valmennuspäivissä vierailee vaihtuvia valmentajia oman osaamisalueensa huipuista.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa

Kysy lisää: hannu.laakkonen@talentree.fi ,
anna.rossi@talentree.fi,
tai alta löytyvällä lomakkeella.

Ohjelman hinta on 1 500 €/osallistuja, sisältäen 6 valmennuskertaa sekä henkilökohtaisen 4 h sparrauksen. Mukaan mahtuu 10–15 osallistujaa.

Tervetuloa mukaan!