Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu
Johanna Haapakorva kasvokuva
HR ja valmennus

Johanna Haapakorva

Liikkeenjohdon konsultti, valmentaja

Inhimillisen liiketoiminnan kehittäjä vahvuutenaan johtamisen, kulttuurin ja kyvykkyyksien kehittäminen, osaamisen johtaminen ja strateginen HR.

Johanna Haapakorva

Johanna Haapakorva

Osaamiseni ytimessä on organisaatioiden johtamisen, kulttuurin ja kyvykkyyksien kehittäminen kokonaisvaltaisesti ihmislähtöisemmiksi, vastuullisemmiksi ja muutoskyvykkäämmiksi. Olen kokenut ihmisten, verkostojen ja projektien johtaja 15 vuoden kokemuksella eri toimialoilta.

Johtamiskokemukseni perustuu ihmisten ja kokonaisuuksien johtamiselle erilaisilla rajapinnoilla ja verkostoissa. Minulle luontainen tapa toimia on yhdessäohjautuminen, jossa työtä koordinoidaan yhdessä ja toimitaan tuloksellisesti samaan maaliin. Olen pitkäjänteinen kehittäjä, joka osaa jäsentää isoja kokonaisuuksia selkeiksi toimintamalleiksi ja strategioiksi.

Ihmisosaajana olen mahdollistaja, valmentaja ja kuuntelija. Olen helposti lähestyttävä ja panostan innostavaan ja aikaansaavaan työskentelyilmapiiriin.  Kehitän jatkuvasti osaamistani tiimien ja työyhteisöjen valmentavassa johtamisessa.

Liiketoimintaosaajana minulla on kokemusta palveluliiketoiminnasta, markkinoinnista ja henkilöstöjohtamisesta. Vuosien kokemukseni HR:n ja osaamisen kehittämisen kentällä on antanut minulle pohjan kehittyä strategisen HR:n osaajana. 

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Johtamisen, kulttuurin ja kyvykkyyksien kehittäminen
  • Strateginen HR
  • Osaamisen johtaminen
  • Valmentava ote ja pedagoginen pätevyys
  • Projektien ja hankkeiden johtaminen

Tykkään eri tavoin haastaa itseäni kehittymään ajattelussa, fyysisyydessä ja luovuudessa. Vastapainoksi rakastan kiireetöntä aikaa luonnossa ja kotona perheen, ystävien ja koirakaverimme seurassa.