Webinaari 30.4. klo 9-10: Strategian toteuttaminen arjessa

Ilmoittaudu
Antti Haapakorva kasvokuva
Strategia ja johtaminen

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

Antti Haapakorva

Antti Haapakorva

Koen olevani kasvun moniottelija ja kokemusasiantuntija, sillä olen elänyt monia käänteitä niin Talentreen kuin lukemattomien asiakasyritystenkin kanssa.

Erityisenä intohimonani on yritysten strateginen kehittäminen. Koen aihealueeseen loputonta kiinnostusta, ja Mika Sutisen kanssa kirjoittamamme Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi -teos mahdollisti syväsukelluksen teemaan. Tutkimusmatkaani olen jatkanut myös samannimisen podcastin isäntänä.

Päätyöni on toimia Talentreen perustajaosakkaana, hallituksen puheenjohtajana ja strategiakonsulttina. Lisäksi saan katsella maailmaa myös eri hallitusroolien sekä vetämieni HHJ-valmennusten kautta. Tällä hetkellä toimin mm. Osuuskunta KPY:n edustajiston puheenjohtajana.

Vankat pitkospuut nykyiselle uralle antoi Accenture, jonne kauppatieteiden maisteriksi valmistuttuani menin nuorena konsulttina töihin vuonna 2005. Sen jälkeen on yritysten kehittäminen ollut aina tekemiseni keskiössä.

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Strategia
  • Hallitustyö
  • OHJ-ketjun kehittäminen
  • Johtoryhmävalmennukset
  • Haastavat muutosjohtamisen tilanteet

Tasapainotan elämääni lukemalla ammattikirjallisuuden lisäksi myös proosaa, liikkumalla aina kun voin – ja seuraamalla jalkapalloa. Aktiivisessa iässä olevat teini-ikäiset lapset pitävät huolta siitä, että arkeen mahtuu muutakin kuin työtä.

Johtajan tärkein matka on puolitiehen toista ihmistä vastaan.