HR-ammattilaisten valmennusohjelma.

HR-asiantuntijuudella lisää kilpailukykyä!

Haluatko kasvaa ja kehittyä HR-ammattilaisena? Ehkä HR-hattu on yksi rooleistasi yrityksessäsi ja kaipaat vahvistusta ja vertaistukea oman päivittäisen työsi polttaviin kysymyksiin. Tai olet jo kokenut HR-toimija, joka kaipaa uusinta tietoa kokeneilta asiantuntijoilta uusimmista HR-kentän teemoista.

Jo toista kertaa järjestettävä Pohjois-Savon alueen oma, tasokas ja vuorovaikutteinen HR-ammattilaisten valmennusohjelma tarjoaa kattavan tietopaketin, jossa korostuu strateginen, inhimillinen ja nykyaikainen HR. Ammatillisen kehittymisen lisäksi valmennus tarjoaa sparraus- ja keskustelutukea kollegoiden kesken. Ensimmäisen toteutuksen NPS oli täydet 100.

Ilmoittaudu

Palautetta ensimmäisestä toteutuksesta

”Älyttömän paljon on jäänyt käteen! Omien haasteiden läpikäynti oli todella antoisaa ja hyödyllistä.”

”Tunnelma porukan kanssa on ollut miellyttävää ja lämminhenkistä. Kiva kuulla, miten muualla on tehty samoja asioita, ja sitä kautta päässyt reflektoimaan omaa tekemistä. Toivoisin tällaisen vertaistuen jatkuvan ja mielelläni pidän näistä kontakteista kiinni jatkossakin!”

Sopiiko valmennusohjelma minulle?

Ohjelma sopii niin kokeneille kuin uransa alussa olevillekin HR-ammattilaisille, joita kiinnostaa alan viimeisin tieto ja henkilökohtainen kehittyminen. Puolen vuoden mittainen valmennus tarjoaa osallistujilleen laajan ja monipuolisen sukelluksen henkilöstöjohtamisen teemoihin kokeneiden valmentajien opastuksella. Tavoitteena on tukea kunkin osallistujan kasvua ja toimimista HR-ammattilaisena, ihmisten ja kulttuurin johtajana.

Valmennuspäivät järjestetään kerran kuussa klo 8.30-15.30 Talentreen toimistolla Kuopiossa.

Yhteisten valmennuspäivien lisäksi kokonaisuuteen sisältyy vertaissparrausta, jolloin osallistujat pääsevät tapaamaan muita ohjelmaan osallistuvia kollegoitaan ja sparrailemaan toinen toistaan itseään askarruttavista aiheista.

Ohjelmasta saa todistuksen, jolla voi osoittaa ammatillista kehittymistä tulevaisuuden HR-taidoissa.

Ilmoittaudu

Mitä valmennusohjelma sisältää?

10.11. Tulevaisuuden HR

Valmentaja: Soile Rissanen

Mitä ovat tulevaisuuden HR:n trendit? Millainen on tulevaisuuden HR-johtaja ja mitä ominaisuuksia hän tarvitsee tulevaisuudessa?

Ensimmäisessä valmennuspäivässä pureudutaan siihen, mihin yritysmaailma on HR:n näkökulmasta menossa ja mitkä ovat alan nousevat trendit. Lisäksi pohditaan sitä, mikä on HR:n rooli organisaation strategiatyössä ja johtoryhmässä, ja kuinka HR voi tukea organisaation strategian toteutusta käytännössä.

Tulevaisuuteen teidät johdattelee monessa muutosliemessä keitetty rohkean johtamisen aktivisti, pohjoissavolaisen yrittäjäsuvun kasvattama, Talentreen HR-johtaja Soile Rissanen. Soilella on 15 vuoden kokemus haasteellisissa talousjohtamisen tehtävissä strategian, ihmisten ja hyvän johtamisen äärellä. Tutustu Soilen ajatuksiin rohkeasta johtamisesta ja muutoksessa menestymisestä.

15.12. HR-analytiikka

Valmentaja: Jaana Saramies, Saratiikka

Mitä on HR-analytiikka ja kuinka sitä voidaan hyödyntää organisaation henkilöstöjohtamisessa?

Organisaation tärkein voimavara on sen työntekijät. Dataa voidaan kerätä ja sitä kertyykin nykypäivänä niin valtavasti, että sitä ei useinkaan osata hyödyntää täysin. Henkilöstöanalytiikan keinoin siirrät henkilöstön johtamisen mutusta faktaan. Valmennuspäivän aikana sukelletaan henkilöstöanalytiikan saloihin ja pohditaan, mistä kaikkialta dataa voidaan HR:n tueksi saada.

Päivän valmentajana on HR-älytalo Saratiikan perustaja ja yrittäjä, HR-tiedolla johtamisen kehittäjä Jaana Saramies. Jaana on työskennellyt mm. HR-tietolla johtamisen projektipäällikkönä, HR-kehityspäällikkönä ja HR-data-analyytikkona. Taustasta löytyy myös HR-analytiikkaratkaisun konsultointikokemusta sekä taloushallinnon ja sisäisen laskennan controller-osaamista. Jaana on myös ollut kirjoittamassa ensimmäistä suomalaista kirjaa HR-analytiikasta: Henkilöstöanalytiikka – Mittaa, ymmärrä, menesty (2021). Tutustu lisää Jaanaan täältä.

12.1. Strateginen kyvykkyyksien johtaminen

Valmentaja: Johanna Haapakorva 

Mitä ovat yrityksen strategiset kyvykkyydet, ja miksi ne on tärkeä tunnistaa? Entä kuinka niitä sitten voidaan johtaa?

Osaaminen on kriittinen menestystekijä, jonka merkitys korostuu työn ja teknologioiden murroksessa. Yrityksen on keskeistä tunnistaa nykyinen ydinosaamisensa ja tulevaisuuden kriittinen osaaminen sekä lähteä kehittämään osaamista strategisesti. Päivän aikana pureudutaan siihen, miten henkilöstön osaamista ja kyvykkyyksiä voidaan systemaattisesti johtaa.

Strategisen HR:n saloihin teidät luotsaa Talentreen valmennuspalveluiden sekä strategisen HR:n liiketoimintajohtaja Johanna Haapakorva. Johannalla on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisesta ja työskentelystä oppimisen kentällä vahvuuksinaan kokonaisuuksien johtaminen, asioiden luova yhdistely ja tulevaisuuden organisaatioiden oppimisen ja johtamisen muotoilu. Tutustu Talenttiakatemiaamme.

9.2. Työnantajamielikuva

Valmentaja: Soile Rissanen

Mistä työnantajamielikuva muodostuu ja miksi sen merkitys on nykypäivänä niin korostunut?

Kotimaisen osaajapulan syvetessä edelleen lähivuosina on rekrytointien onnistumisen kannalta tärkeää ryhtyä kehittämään työnantajabrändiä systemaattisesti jo tänään. Tehokkaimmat toimenpiteet työantajabrändin rakentamisessa sisältävät sopivan kattauksen ymmärrystä halutusta osaajamarkkinasta sekä syventymistä seikkoihin, jotka pitävät nykyisen työyhteisön innostuneena. Päivän aikana pääsette identifioimaan työnantajuutenne vetovoimatekijät, profiloimaan osaamistarpeenne mukaiset yksilöt, tarinoittamaan ja kuvittamaan erinomaisuutenne ja kohdentamaan viestin juuri oikealle kohderyhmälle.

Päivän teemaan sukelletaan jälleen Talentreen HR-johtajan Soile Rissasen johdolla. 

16.3. HR-prosessit & HR hankkijana ja ostajana

Valmentaja: Soile Rissanen

Mitä HR-prosessit ovat? 

Valmennuskerralla pohditaan, miksi työsuhteen koko elinkaaren hallintaan (aina rekrytointitoiveesta lähtevästä työntekijästä huolehtimiseen) pitää palastellen panostaa. Käydään läpi, mikä on kumppaneiden rooli ja hyöty työsuhteen eri elinkaaren vaiheissa, sekä mitä toimivat prosessit edellyttävät johtamiselta. Palapeli on koottavissa, yhdessä. 

Päivän teemaan sukelletaan jälleen Talentreen HR-johtajan Soile Rissasen johdolla. 

13.4. Työntekijäkokemus & kulttuuri

Valmentaja: Kaisa Kohtamäki
Vierailija: Ossi Aura

Mistä kaikesta työntekijäkokemus koostuu ja mikä merkitys sillä on organisaation menestyksen kannalta?

Työntekijäkokemuksen noustessa yhä keskeisempään rooliin, myös HR:n työ muuttuu. Keskeisiä kysymyksiä ovat mm. työn joustavuuden ja hyvinvoinnin löytäminen sekä sitouttaminen. On tärkeä ymmärtää, kuinka henkilöstön hyvinvointia voidaan ylläpitää ja johtaa. Päivän aikana käsitellään myös paljon puhuttua työn merkityksellisyyttä sekä organisaatiokulttuurin ja yhteisön merkitystä työntekijäkokemuksessa.

Kulttuurista ja työntekijäkokemuksesta valmentamaan tulee Talentreen työntekijäkokemuksen ja organisaatiokulttuurin huippuasiantuntija Kaisa Kohtamäki. Kaisalla on yli viiden vuoden kokemus pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisestä ja esimiestyöstä, jonka ohella hän toimii myös ulkoistettuna strategisena HR-asiantuntijana. Vahvuuksinaan hahmottaa syy-seuraussuhteita työyhteisöjen kehittämisessä ja ymmärtää niiden vaikutuksen liiketoimintaan.

Viimeisellä valmennuskerralla lisäksi asiantuntijavieraana henkilöstötuottavuuden mestari työhyvinvoinnin sanansaattaja Ossi Aura, jolla kokemusta eri rooleissa ja organisaatioissa työskentelystä jo 30 vuoden ajan. Tutustu Ossin ajatuksiin lisää täältä.

Hinnoittelu ja ilmoittautuminen

Valmennuskokonaisuuden hinta 2 500 € + alv.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa (näistä kaksi paikkaa enää vapaana).

Ilmoittaudu!

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Talentree Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Ilmoittaudu tai kysy lisää!

Tutustu henkilöön

Johanna Haapakorva

Liiketoimintajohtaja: strateginen HR ja valmennuspalvelut

Puhelin: 050 379 4795
Email: johanna.haapakorva@talentree.fi

TalentreePalvelutHR-ammattilaisten valmennusohjelma
X