Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Janne Korhonen kasvokuva

Janne Korhonen

Palvelu on mukautunut yrityksen kasvuun

Pekka Nuutinen, toimitusjohtaja, KomeroFood

Katso videolta toimitusjohtaja Pekka Nuutisen kommentit yhteistyöstä, joka sisältää kirjanpitoa, palkanlaskentaa, talouden raportointia ja talousasioiden sparrailua. KomeroFoodille on ollut tärkeää, että palvelu mukautuu yrityksen kasvuun: saamme aina tilanteeseen tarvittavaa palvelua: Komero on kasvanut kahden hengen firmasta yli kahden miljoonan liikevaihtoon ja työllistää jo lähes 20 henkilöä.

Koko ajan on ollut Talentree se paras kumppani meille.

Pekka Nuutinen, toimitusjohtaja, KomeroFood Oy

Talentree on toiminut KomeroFoodin talouden kumppanina vuodesta 2015, jolloin yritys perustettiin. Yhteistyö on läpi vuosien ollut helppoa ja tehokasta, jolloin yritykselle vapautuu resurssia keskittyä keskittyä ydinosaamiseensa. Tutustu yhtiöön.

Projektissa mukana

Janne Korhonen

Taloushallinnon asiantuntija

Kirjanpidon ja palkanlaskennan osaaja vahvuusalueinaan taloushallinnon prosessien ja raportoinnin kehittäminen sekä liiketoimintaan liittyvien haasteiden ratkominen.

+358 50 304 6542 janne.korhonen@talentree.fi
Janne Korhonen kasvokuva

Lue lisää

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja nykyaikaisesti ja lisäämme yrityksenne talousosaamista. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöisyys ja strateginen ote, joiden avulla luomme kanssasi kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen. Vahvuusalueisiini kuuluvat kasvuyritysten talousjohtaminen, taloushallinnon prosessit ja niiden kehitys sekä talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmät.

+358 50 595 4498
tomi.sarkkinen@talentree.fi

Varaa tapaaminen