Janne Korhonen kasvokuva
Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Janne Korhonen

Taloushallinnon asiantuntija

Kirjanpidon ja palkanlaskennan osaaja vahvuusalueinaan taloushallinnon prosessien ja raportoinnin kehittäminen sekä liiketoimintaan liittyvien haasteiden ratkominen.

Janne Korhonen henkilökuva

Janne Korhonen

Talentreen arvot kohtaavat vahvasti omien arvojeni kanssa kanssa: 
Arvostan sitä, että meillä halutaan panostaa vahvasti työntekijän hyvinvointiin ja kehittymiseen. Sähköisyys, modernius ja uusien ideoiden vastaanottokyky ovat vahvuuksiamme. Kaiken tekemisemme keskiössä on asiakkaan menestyminen.

Yli viiden vuoden kokemus tilitoimistoalalta tuo mukanaan monipuolisen ymmärryksen eri toimialojen kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. 

Kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätöksien lisäksi työnkuvaani kuuluvat mm. sisäiseen raportointiin ja liiketoiminnan eri prosessien kehittämiseen liittyvät konsultointityöt.

Ammattilaisena sytyn erityisesti siitä, että pystyn auttamaan asiakkaita heidän liiketoimintaansa liittyvissä ongelmissa ja kehittämään heidän taloushallinnon prosesseja ja raportointia. Taloushallinnon ohjelmistoihin perehtyminen ja niiden täysimääräinen hyödyntäminen on jatkuva kiinnostukseni kohde. 

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Taloushallinto-ohjelmistot, Netvisor
  • Taloushallinnon prosessit ja raportoinnin kehittäminen
  • Asiakaspalveluhenkisyys, asiakkaan kuuntelu, ymmärrys ja auttaminen

Vapaa-aikani kuluu perheen, lenkkeilyn ja pelaamisen parissa. Myös työkavereiden kanssa tulee käytyä pelaamassa padelia ja sulkapalloa.