Webinaari 30.4. klo 9-10: Strategian toteuttaminen arjessa

Ilmoittaudu
suvi-tolonen-rajattu
HR ja valmennus Strategia ja johtaminen

Suvi Tolonen

Liikkeenjohdon konsultti, valmentaja

Strategisen kehittämisen kokenut osaaja vahvuutenaan muutosta tukevat organisaatiorakenteet ja kulttuuri sekä tietojohtaminen.

Suvi Tolonen

Minulla on 15 vuoden kokemus vaativista liiketoimintojen ja HR:n transformaatioista sekä strategioiden laatimisesta ja niiden toteuttamisesta. Minulla on myös laaja kokemus erilaisten muutosten ja strategioita tukevien organisaatiorakenteiden luomisesta, johtoryhmätyöskentelystä sekä johtamis- ja yrityskulttuurien kehittämisestä.

Haluan auttaa organisaatioita saavuttamaan kasvu-, laatu- ja asiakastyytyväisyystavoitteensa tehokkaiden toimintamallien, prosessien, strategisen henkilöstösuunnittelun sekä johtamisen kehittämisen avulla.

Osaamisalueitani ovat erityisesti:

  • strategiaan perustuvien muutosten läpivieminen
  • liiketoimintalähtöisten HR-prosessien rakentaminen
  • muutos- ja kriisitilanteiden johtaminen
  • organisaatiokulttuurin kehittäminen
  • johtamis- ja esihenkilövalmennukset
  • tietojohtaminen ja erityisesti HR-tiedolla johtaminen

Olen parhaimmillani tilanteissa, joissa ratkaisut eivät ole itsestään selviä ja asian eteenpäin vienti vaatii yhteistyötä ja asioiden tarkastelua monesta näkökulmasta. Uskon vahvasti positiiviseen ihmiskäsitykseen ja pyrin aina käyttämään positiivisen palautteen voimaa. Vaikka kaiken tekemiseni lähtökohtana on luottamus ja positiivisuus, en pelkää ottaa haastavia asioita puheeksi ja ratkoa niitä.

Olen helposti lähestyttävä ja minua on monesti luonnehdittu luotettavaksi tiimikaveriksi ja yhteistyökumppaniksi. Pidän työelämässä tärkeänä toisia arvostavaa ja kunnioittavaa työskentelyä, olivat työroolit ja vastuut mitä tahansa.

Haaveilen, että minulla olisi helppohoitoinen ja kaunis kasvimaa. Wannabe-hortonomina yritän joka kesä luoda kukoistavan puutarhan ja vihannesmaan, mutta jostain syystä sadonkorjuun aikaan minut löytää usein kaupan yrtti- ja vihanneshyllyjen luota ihmettelemässä, mikä taas meni pieleen. Puutarhakokeilujen lisäksi tykkään testailla aina uusia pastareseptejä.