Webinaari 30.4. klo 9-10: Strategian toteuttaminen arjessa

Ilmoittaudu
Kaisa Kohtamäki kasvokuva
HR ja valmennus Strategia ja johtaminen

Kaisa Kohtamäki

Liikkeenjohdon konsultti ja valmentaja

Organisaatioiden ihmislähtöinen kehittäjä ja valmentaja vahvuuksinaan johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen, strateginen HR sekä strategiatyö.

Kaisa Kohtamäki

Kaisa Kohtamäki

Olen sydämeltäni organisaatioiden määrätietoinen kehittäjä. Autan asiakkaitamme kiteyttämään liiketoiminta- ja henkilöstöstrategiansa ja edistän strategian toteutumista arjessa mm. johtoryhmä- ja esihenkilövalmennusten kautta.

Lisäksi toimin ulkoistettuna strategisena HR-asiantuntijana silloin, kun pitkäjänteiseen kehitystyöhön kaivataan ulkopuolista näkökulmaa ja resurssia.

Vahvuuteni on kykyni hahmottaa syy-seuraussuhteet työyhteisöjen kehittämisessä sekä ymmärtää eri osatekijöiden vaikutus liiketoimintaan. Uskon, että yritysten menestyminen lähtee aina ihmisistä ja haen jatkuvasti tapoja tehdä asioita paremmin. Käytännönläheinen työotteeni tähtää aina tarkoituksenmukaisiin ratkaisuihin, jotka palvelevat koko organisaatiota myös tulevaisuudessa.​

Uskon, että intohimoni ihmislähtöiseen kehittämiseen välittyy kanssani työskenteleville. Panostan työssäni paljon ilmapiiriin, jossa jokainen voi turvallisesti olla oma itsensä, sillä tämä on yhdessä oppimiselle, luottamukselle, kehittämiselle ja kehittymiselle otollisin maaperä. ​

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Strategiatyö​​
  • Strateginen HR​
  • Johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen​
  • Valmentaminen

Vaalin vapaa-aikaani perheen, ystävien ja urheilun parissa. Juureni ovat Etelä-Pohjanmaalla Nurmossa, nautin aidoista kohtaamisista ja arvostan avointa puhetta vaikeistakin aiheista.