Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu
Antti Huukonen kasvokuva
Vastuullisuus ja HSEQ

Antti Huuskonen

Liikkeenjohdon konsultti

Ihmisten ja liiketoiminnan kehittäjä vahvuusalueinaan arkeen istuvat johtamisjärjestelmät, omistaja- ja liiketoimintastrategiat sekä vastuullisuusohjelmat. 

Antti Huuskonen henkilökuva

Antti Huuskonen

Olen sujuvasti asiakkaiden erilaisiin toimintaympäristöihin mukautuva ihmisten ja liiketoiminnan kehittäjä, jolla on yli 10 vuoden kokemus strategioiden ja liiketoiminnan, sekä johtamisjärjestelmien ja prosessien kehittämisestä useiden eri toimialojen valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivissa yrityksissä. 

Innostun uusista visioista ja niiden kääntämisestä systemaattiseksi tekemiseksi. Erityisosaamiseni löytyy organisaatioiden strategisesta suorituskyvyn johtamisen ja johtamisjärjestelmien kehittämisestä, sekä vastuullisuudesta niiden ajureina.

Olen kotonani kaikissa toimintaympäristöissä organisaation eri osissa, aina hallituksen kokouksista hallin lattialle. Toimeksiannoissa katson yritysten toimintaa strategialähtöisesti jokaisen työntekijän näkökulmasta.

Taustani ja näkökulmani liiketoiminnan kehittämiseen tulevat tekniikan ja talouden koulutuksesta sekä monipuolisesta työkokemuksesta eri tehtävissä teknologiateollisuudessa.

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Omistaja- ja liiketoimintastrategiat
  • Johtamisjärjestelmät
  • Vastuullisuusstrategiat ja ohjelmat
  • Standardit ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, Nato AQAP, SFS-EN 3834 ja EN 1090.

Maatilan kasvattina olen tottunut tarttumaan rohkeasti erilaisiin tehtäviin ja oppinut arvostamaan kaikkien työpanosta. Virtaa ja perspektiiviä työhön saan vapaa-ajalla kolmen lapsen isänä perheen kanssa touhuamisesta.​