Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Tomi Sarkkinen kasvokuva

Tomi Sarkkinen

Tilitoimistokumppani, joka on perehtynyt asioihimme

Simo Sutinen, Toimitusjohtaja, Duunivaruste Oy

Talentree on hoitanut meidän kirjanpidon vuodesta 2016. Valitsimme Talentreen, sillä tiesimme yhtiön entuudestaan ja heillä oli järkeviä kokonaispaketteja. Valinnassa painoi myös se, että kirjanpitoamme aikaisemmin hoitanut henkilö oli siirtynyt Talentreelle töihin.

Yhteistön myötä olemme alkaneet seuraamaan tiettyjä asioita tarkemmin.

Simo Sutinen, Toimitusjohtaja, Duunivaruste Oy

Hyvä sparrikumppani talousasioissa

Tilitoimistoyhteistyössä tärkeintä on, että on hyvä yhteys omaan kirjanpitäjään ja että ollaan hänen kanssaan samalla aaltopituudella. Yhteydenpito talouteen liittyvistä asioista on meillä aika lailla viikottaista, ja keskustelut ovat koskettaneet taloushallinnon kaikkia osa-alueita.

Talentreen asiantuntija on hyvin perillä meidän liiketoiminnasta ja tekemisestä, ja on tämän vuoksi ollut minulle sellainen hyvä sparrikumppani talouteen liittyvissä asioissa. On huomattavasti helpompaa puhua liiketoiminnan kipupisteistä ja kriittisistä huomiota vaativista kohteista ihmisen kanssa, joka on perehtynyt meidän liiketoimintaan. On myös ollut hyvä, että asiat eivät ole olleet pelkästään yhden ihmisen takana. Jos esimerkiksi vastuuasiantuntijamme on ollut lomalla, asiat ovat hoituneet jonkun muun ihmisen kautta.

Olemme kolminkertaistaneet liikevaihdon

Kun olemme tehneet Talentreen kanssa yhteistyötä, olemme alkaneet seuraamaan tiettyjä asioita tarkemmin. Isoin asia, mikä on muuttunut, on että olemme kolminkertaistaneet meidän liikevaihtomme. Meillä oli aikaisemminkin sähköinen taloushallinnon järjestelmä, mutta se oli aika huono. Kun siirryimme Talentreelle, saimme paremmat järjestelmät ja saavutimme itse asiassa kustannustehokkuutta sähköistämällä meidän kirjanpidon kokonaan.

Talentree on pysynyt mukana meidän kasvussa

Talentree on ollut asiantunteva, joustava ja luotettava tilitoimistokumppani, joka on pysynyt mukana meidän kasvussa. Yhteistyö Talentreen kanssa on ollut todella helppoa, vaivatonta ja suoraa. Aina olemme voineet soittaa ja kysyä asioita, ja asioista on pystytty keskustelemaan avoimesti. Osaamista on löytynyt, kun meillä on kasvusuunnitelmia ja rajapintoihin liittyviä juttuja.

Talentree auttoi meitä osaltaan yrityskauppamme valmistelussa, ja syksyllä 2018 lähdimme osaksi Grolls Oy:tä. Voin suositella Talentreeta erityisesti ammattitaidon, asiaosaamisen ja luotettavan palvelun tuottamisen vuoksi.

Duunivaruste Oy

Duunivaruste Oy on vuonna 2014 perustettu työvaatteiden ja varusteiden jälleenmyyntiin ja työturvallisuuteen erikoistunut yritys. Elokuussa 2018 Swedol Ab:n omistama Grolls Oy osti Duunivarusteen. Yritys palvelee kaikkia asiakkaitaan suurella sydämellä ja perustaa toimintansa tavoittavuuteen, nopeuteen, helppouteen ja luotettavuuteen.
Tutustu Grollsiin.

Projektissa mukana

Tomi Sarkkinen kasvokuva
Tomi Sarkkinen

Operatiivinen johtaja, talouspalvelut; taloushallinnon asiantuntija

+358 50 595 4498 tomi.sarkkinen@talentree.fi Tutustu

Lue lisää

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja nykyaikaisesti ja lisäämme yrityksenne talousosaamista. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöisyys ja strateginen ote, joiden avulla luomme kanssasi kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen. Vahvuusalueisiini kuuluvat kasvuyritysten talousjohtaminen, taloushallinnon prosessit ja niiden kehitys sekä talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmät.

+358 50 595 4498
tomi.sarkkinen@talentree.fi

Varaa tapaaminen