Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Jenni Laitila kasvokuva

Jenni Laitila

Tomi Sarkkinen kasvokuva

Tomi Sarkkinen

Toimiva kumppanuus tuo ennakoitavuutta

Aila Särmälä, talous- ja kehityspäällikkö, Biosafe Oy

Iloitsen siitä, että meillä on talousasioissa kumppani, jonka kanssa rutiinit sujuvat. Myös ne rutiinit, jotka vaativat ajoittain hieman enemmän tarkastelua. Tarkistamme yrityksemme talouteen liittyviä asioita kuukausittain ja samalla ennakoimme yhdessä tilinpäätöstä.

Arvostan sitä, että järjestelmän pääkäyttäjäpalvelut tulevat tilitoimistolta.

Aila Särmälä, talous- ja kehityspäällikkö, Biosafe Oy

Selkeät vastuut auttavat arjessa

Yhteistyömme on alkanut jo vuonna 2014 ja sitä on muokattu vuosien varrella. Iloitsen siitä, että meillä on talousasioissa kumppani, jonka kanssa arki sujuu. Olemme pk-yritys, joten on tärkeää, että keskeiset palvelut toimivat saumattomasti ja me voimme keskittyä ydinasioihin.

Talentree hoitaa meille palkanlaskennan ja kirjanpitopalvelut, esimerkiksi tilinpäätöksen. Tietysti olemme itse tiiviisti mukana. Itse arvostan sitä, että järjestelmän pääkäyttäjäpalvelut tulevat tilitoimistolta. Saamme samalla backupin ja tuen talousasioiden tarkasteluun.

Yhteistyötämme voisi kutsua myös kumppanuudeksi. Kun yrityksemme talousasiat tulivat kontolleni, muokkasin yhteistä toimintatapaamme: kävimme läpi vastuunjaon ja mietin uudelleen, mitä teemme itse ja mitä palveluita tilitoimistosta tarvitsemme.

Esimerkiksi myyntilaskut hoidamme itse, sillä yli 95 prosenttia liikevaihdostamme tulee muualta kuin Suomesta. Näin olemme jatkuvasti ajan tasalla, menevätkö laskut perille vai pitääkö niiden perään kysellä.

Palaveri kerran kuukaudessa

Jennin ja Tomin kanssa yhteistyö sujuu todella hyvin. Meille on tärkeää, että yhteistyö on sujuvaa ja asiat tulevat hoidettua nopeasti. Pidämme Talentreen kanssa kuukausittain lyhyen palaverin, jossa tarkastelemme kiinni menevää kuukautta.

Se on hyvä tapa, sillä asiat tulevat käsiteltyä oikea-aikaisina ja samalla voimme yhdessä ennakoida myös tilinpäätöstä. Tilinpäätösaikataulu sovitaan yhdessä hyvissä yhdessä tilintarkastajan ja tilitoimiston kanssa.

Pidän tällaisesta ennakoivasta toiminnasta. Pysymme aikataulussa eikä tilinpäätökseen liity ylimääräistä kiirettä.

Tulevaisuuden suunnitelmia

Toiminnanohjausjärjestelmämme ja taloushallintojärjestelmä on integroitu toisiinsa. Esimerkiksi myyntilaskut ja tunnit siirtyvät järjestelmästä toiseen ja osa tiedoista päivittyy automaattisesti. Integraatio säästää aikaa ja vaivaa.

Toivon, että saisimme tulevaisuudessa vielä enemmän irti järjestelmistä ja digitalisaatiosta, erityisesti sisäisen laskennan kehittämisessä. Uskon, että Talentreelta saa apua myös siinä asiassa.

Biosafe Oy

Biosafe eli Biological Safety Solutions Oy Ltd auttaa asiakkaitaan tuomaan markkinoille uusia ja turvallisempia elintarvikkeita sekä rehuja tuottamalla tutkimuspalveluja. Asiakkaat ovat pääasiassa suuria kansainvälisiä elintarvikkeita ja rehuja tuottavia yrityksiä. Kuopiossa sijaitseva, vuonna 2014 perustettu yritys työllistää noin 15 henkilöä, ja sen liikevaihto vuodelta 2020 oli yli 1,1 miljoonaa euroa. Tutustu Biosafe Oy:hyn.

Pidän Talentreen ennakoivasta toiminnasta.

Aila Särmälä, talous- ja kehityspäällikkö, Biosafe Oy

Projektissa mukana

Jenni Laitila

Taloushallinnon asiantuntija

Tarkka ja järjestelmällinen taloushallinnon asiantuntija, joka työskentelee Netvisor-ohjelmistolla.

+358 45 1629252 jenni.laitila@talentree.fi
Jenni Laitila kasvokuva

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja, talouspalvelut; taloushallinnon asiantuntija

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen vahvuutenaan kasvuyritysten talousjohtaminen ja taloushallintoprosessien kehittäminen.

+358 50 595 4498 tomi.sarkkinen@talentree.fi
Tomi Sarkkinen kasvokuva

Lue lisää

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja nykyaikaisesti ja lisäämme yrityksenne talousosaamista. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöisyys ja strateginen ote, joiden avulla luomme kanssasi kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen. Vahvuusalueisiini kuuluvat kasvuyritysten talousjohtaminen, taloushallinnon prosessit ja niiden kehitys sekä talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmät.

+358 50 595 4498
tomi.sarkkinen@talentree.fi

Varaa tapaaminen