Webinaari 30.4. klo 9-10: Strategian toteuttaminen arjessa

Ilmoittaudu

Procountor-ohjelmisto taloushallintoon

Vahva perusta talouden johtamiselle.

Procountor Taloushallinto

Procountor Taloushallinto on Accountor Finago Oy:n tarjoama taloushallinto-ohjelmisto, joka mahdollistaa täysin sähköisen taloushallinnon.

Procountor on tämänhetkinen markkinajohtaja, joka tekee suuria panostuksia tuotekehitykseensä. Voit siis olla varma siitä, että ohjelma kehittyy ja on käytössä vielä tulevaisuudessakin.

Procountorin avulla hoituvat helposti ja nykyaikaisesti mm. myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, kuittien kuvaus, reskontrat, yrityksen talouden seuranta ja sähköinen arkistointi.

Lisäksi Procountor tarjoaa laajat mahdollisuudet yrityksen talousraportointiin. Arjen sujuvuutta lisäävät kattavat mobiilisovellukset ja integraatiomahdollisuudet.

referenssi

Vaikka lukujen kautta pelataan, saamme palvelua ihmiseltä ihmiselle.

Lasse Miettinen, toimitusjohtaja, Tahto Group Oy

Procountor on käyttäjäystävällinen

Procountor on rakennettu helppokäyttöiseksi loppukäyttäjää varten. Procountorilla hoidat ajasta ja paikasta riippumatta kaikki taloushallintoon liittyvät toimet aina laskutuksesta raportteihin.

Procountorilla vastuiden jakaminen tilitoimiston ja yrityksen välillä on helppoa ja käyttäjätunnuksia voi olla rajattomasti. Yhteinen työskentely on helppoa, eikä ohjelmisto rajoita töiden organisointia.

Tuemme ja opastamme järjestelmän käytössä, jolloin saamme yhdessä käytettyä järjestelmää optimaalisesti. Näin aikaa säästyy kaikilta, ja syntyvä taloustieto on saman tien käytettävissä ilman erillistä raportointia.

Procountor mukautuu kasvuun

  • Kustannukset ja hinnoittelu perustuvat volyymeihin, ei esim. liikevaihtoon
  • Käyttöönotto ei vaadi asennuksia eikä laitehankintoja
  • Hintaan sisältyvät päivitykset, ylläpito ja asiakaspalvelu
  • Käytössäsi on aina uusin versio ajasta ja paikasta riippumatta
  • Käytössäsi ovat kattavat käyttöohjeet ja -videot

Procountor voidaan ottaa käyttöön myös kesken tilikauden. Käyttöönotto on nopea ja kokonaisuudessaan yhden sopimuksen takana. Hoidamme kaikki käyttöönottoon liittyvät aloitustoimet ja tuemme teitä käytön aloituksessa. Käytettävissänne ovat myös Procountorin veloituksettomat koulutukset ja Procountor Akatemian.

Samalla saatte käyttöönne kattavat verkkolasku- ja pankkiyhteydet, tulostus- ja skannauspalvelun perinteisille laskuille sekä kanavat viranomaisilmoituksille.

Katso esittely

Procountor-ohjelmiston esittely (11 min.)

Sertifioidut Procountor-osaajat

Talentree Talouspalvelut on Finagon hyväksymä partneritilitoimisto. Asiantuntijamme ovat Procountorin sertifioimia osaajia, mikä takaa käyttöösi parhaan mahdollisen ohjelmisto-osaamisen ja asiantuntevan liiketoiminnallisen tuen. Autamme tehostamaan talouden prosesseja ja luomaan näin kannattavuutta ja kasvua.

Lue lisää

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja nykyaikaisesti ja lisäämme yrityksenne talousosaamista. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöisyys ja strateginen ote, joiden avulla luomme kanssasi kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua.

Tutustu palveluun

Procountor-asiantuntijat

Anne-Mari Jääskeläinen

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon ammattilainen vahvuutenaan kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset sekä Procountor-järjestelmän tehokas käyttö.

+358 50 377 8950 anne-mari.jaaskelainen@talentree.fi
Anne-Mari Jääskeläinen

Sanna Parviainen

Taloushallinnon asiantuntija

Aikaansa seuraava taloushallinnon asiantuntija vahvuuksinaan kirjanpito, tilinpäätökset ja palkanlaskenta Netvisor- ja Procountor-ohjelmistoilla.

+358 50 551 6635 sanna.parviainen@talentree.fi
Sanna Parviainen

Hanni Parkkali

HR-, palkka- ja taloushallinnon asiantuntija

HR- ja palkkahallinnon sekä taloushallinnon ammattilainen, joka luo ympärilleen sujuvaa työarkea ja rutiineja.

+358 50 575 9952 hanni.parkkali@talentree.fi
Hanni Parkkali kasvokuva

Heidi Soininen

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiatuntija, joka panostaa selkeyteen, järjestykseen ja asiakkaan auttamiseen. Vahvuutena kirjanpito ja palkanlaskenta Netvisor- ja Procountor-ohjelmistoilla.

+358 50 337 5671 heidi.soininen@talentree.fi
Heidi Soininen kasvokuva

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja, talouspalvelut; taloushallinnon asiantuntija

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen vahvuutenaan kasvuyritysten talousjohtaminen ja taloushallintoprosessien kehittäminen.

+358 50 595 4498 tomi.sarkkinen@talentree.fi
Tomi Sarkkinen kasvokuva

Ota yhteyttä

Tomi Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja

Liiketoimintalähtöinen talouden ammattilainen. Vahvuusalueisiini kuuluvat kasvuyritysten talousjohtaminen, taloushallinnon prosessit ja niiden kehitys sekä talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmät.

+358 50 595 4498
tomi.sarkkinen@talentree.fi

Varaa tapaaminen