Johtamisen ja yritysjohtamisen täydennyskoulutus, Keski-Savo.

Vie yrityksesi uudelle tasolle kehittämällä omaa osaamistasi!

Ilmoittaudu mukaan

Vahvista arjen johtamisosaamistasi

Tartu käytännönläheiseen koulutukseen, joka vahvistaa johtamisosaamistasi tarjoamalla tietoa, tukea ja työkaluja tärkeimpien kehitystehtävien läpivientiin.

Täydennyskoulutuksen toteuttavat yhteistyössä oppisopimuskoulutuksena Etelä-Savon Ammattiopisto ja Talentree.  Koulutus alkaa marraskuussa, ja se on osallistujille maksuton.

 

Näin hyödyt koulutuksesta

Saat suuntaa ja selkeyttä johtamiseen.

innostus

Uudistat organisaatiosi toimintakulttuuria.

Kehityt valmentavana esimiehenä.

Yrityskohtainen sisältö

Johtamisen ja yritysjohtamisen täydennyskoulutukseen kuuluu aloitus- ja päätöspäivien lisäksi neljä tiivistä lähipäivää, joiden aikana tehdään omaan organisaatioon liittyviä kehittämistehtäviä.

Koulutuksen lähipäivät järjestetään Mikkeli–Varkaus–Pieksämäki-akselilla. Aloituspäivä järjestetään Pieksämäellä ja siihen on mahdollisuus osallistua myös etänä. Koulutuksen aikana järjestetään myös kaksi yritysvierailua erikseen valittaviin kohteisiin Keski-Savon alueelta.

Lähipäivien ja yritysvierailujen lisäksi koulutukseen kuuluu räätälöityä pienryhmä- ja yksilöohjausta, mikä tukee kehittämistehtävien jalkauttamista yrityksen arkeen. Yksilö- ja pienryhmäohjaukset toteutetaan etäohjauksena. Oppimisen tukena osallistujilla on käytössään myös verkko-oppimisalusta.

Lähipäivien sisällöt ja aikataulut

Johtajana ja valmentavana esimiehenä kehittyminen 10.11.

Avausiltapäivä klo 12.00-15.30

Saat avauspäivän aikana selkeän kokonaiskuvan, miten johtaa ja valmentaa omaa organisaatiotasi kestävään menestykseen. Osaat kehittyä ja toimia menestyksekkäästi niin johtajana kuin valmentavana esimiehenä.

Johtajana kasvu 15.12.

Lähipäivä klo 09.00-15.30

Osaat arvioida omaa johtamisosaamistasi ja sen vaikuttavuutta liiketoiminnan vaatimuksiin nähden. Saat valmiuksia johtaa omaa yritystä tai vastuualuettasi strategian ja arvojen mukaisesti. Saat monipuolisia työkaluja henkilökohtaisen johtamisosaamisesi kehittämiseen.

Strategiatyön johtaminen 12.1.2022

Lähipäivä 9.00-15.30

Osaat luoda yrityksen nykytilaan ja tavoitteisiin perustuvan strategian yhdessä keskeisten toimijoiden kanssa. Osaat muuntaa strategian kehitystoimenpiteiksi ja johtaa niiden toteutusta.

Asiakaslähtöisen liiketoiminnan ja toimintakulttuurin johtaminen 16.2.2022

Lähipäivä klo 09.00-15.30

Osaat arvioida asiakas- ja henkilöstökokemusta sekä kehittää työyhteisön asiakaslähtöistä toimintakulttuuria ja toimintatapoja tarkoituksenmukaisesti.

Valmentava esimiestyö 16.3.2022

Lähipäivä klo 09.00-15.30

Osaat kehittää työyhteisön inhimillistä tuottavuutta ja tuloksellisuutta valmentavan esimiestyön keinoin. Opit myös kehittämään työhyvinvointia tukevia toimintamalleja ja kannustamaan päämäärätietoisiin työsuorituksiin.

Kasvun johtaminen 6.4.2022

Päätösiltapäivä klo 12.00-15.30

Päätöspäivänä saat käytännönläheisiä esimerkkejä ja työkaluja kasvun johtamiseen. Osaat arvioida oman organisaatiosi kasvun mahdollisuuksia ja esteitä. Opit kuinka kasvuliiketoimintaa johdetaan ja kehitetään systemaattisesti.

Kuka voi osallistua?

Johtamisen ja yritysjohtamisen täydennyskoulutus on tarkoitettu Keski-Savon julkisten organisaatioiden sekä pienten ja keskisuurten yritysten omistajayrittäjille tai palkatuille johtajille, jotka johtavat kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti koko yritystä, sen yksikköä tai tytäryhtiötä. Kohderyhmänä on myös julkisen organisaation sekä yritysten johtoryhmän jäsenet ja/tai tulosvastuulliset johtajat.

Lisätietoa koulutusohjelmasta antavat:

Oppisopimuskoordinaattori Tapani Rytkönen, 040-305 6610, tapani.rytkonen@esedu.fi
Ohjelman päävalmentaja Hannu Laakkonen, 040-541 4607, hannu.laakkonen@talentree.fi

Näin ilmoittaudut

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena ja se on maksuton. Huomioithan, että koulutus edellyttää työsuhdetta esihenkilöasemassa tai yrittäjyyttä. Hae mukaan 1.11.2021 mennessä! Voit ilmoittautua suoraan Esedun sivuilla tai jättää yhteystietosi alle, niin hoidamme haun eteenpäin kanssasi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn Talentreen tietosuojaselosteen mukaisesti.


Jos jätät hakemuksesi suoraan Esedulle
, mene osoitteeseen www.esedu.fi/oppisopimus ja valitse ”syötä tietosi uutta oppisopimusta varten”.

Tutustu henkilöön

Hannu
Laakkonen

(eMBA, johtajuuden väitöstutkija), Strateginen neuvonantaja, Executive coach

Puhelin: 040-5414607
Email: hannu.laakkonen@talentree.fi

TalentreePalvelutJohtamisen ja yritysjohtamisen täydennyskoulutus, Keski-Savo
X