Haluamme viedä hallitustyöskentelyn uudelle tasolle.

Pasi Pitkänen, toimitusjohtaja, KUMONI Oy

Olemme rakentaneet laatujärjestelmämme Talentreen kanssa, ja tehneet itsenäisesti hallitustyöskentelyä jo tovin ajan. Nyt panostamme voimakkaammin aitoon, hyvin organisoituun hallitustyöskentelyyn, mihin Talentree tarjoaa kasvuyrittäjää ja liiketoimintaa ymmärtävän kumppanin.

Erinomainen hallitustyöskentely tukee koko konsernin kasvua

HHJ- ja HHJP-kurssit käyneenä ymmärrän hallitustyön merkityksen ja siitä saatavan hyödyn, kun työskentely on sellaista, kuin sen kuuluu olla. Ulkopuolisen hallitusammattilaisen avulla haluamme lisää tukea liiketoimintaan ja kasvuun, ja viedä hallitustyöskentely uudelle tasolle.

Rakennusalalla on jo monta vuotta mennyt lujaa, ja alan yleisenä trendinä pk-yritykset ovat kasvaneet voimakkaasti. Myös me teemme kohtuullista kasvua jo nyt. Tytäryhtiömme Turussa ja Jyväskylässä ovat toimineet vuoden pari, ja onnistuessamme liikevaihtomme on pian tuplaantunut. Hyvin organisoitu hallitustyöskentely tukee kaikkien tytäryhtiöidemme toimintaa ja kasvua.

Laatujärjestelmä auttaa viemään toimivan konseptin yhä laajemmalle

Olemme ymmärtäneet alusta alkaen, että menemme ihmisten koteihin. Asiakaslähtöisyydessä ja toimintatavoissa olemme olleet jo 16 vuotta alamme edelläkävijöitä, ja haluamme parantaa entisestään. Suurin osa liikevaihdostamme tulee peruskorjauksista, joten työskentelemme asiakkaan kodissa. Haluamme tehdä kokemuksen mahdollisimman helpoksi, ja asukkaan kunnioittaminen näkyy kaikessa tekemisessämme.

Asiakaslähtöisyys näkyy tietysti myös laatujärjestelmässämme, ja sitä kautta sekä työntekijöidemme arjessa että asiakkaalle. Laatujärjestelmä tekee toimintatavoistamme selkeitä, tasalaatuisia ja kustannustehokkaita, mistä on hyötyä kaikille. On olennaista kyetä monistamaan ja viemään hyväksi havaittu malli tarvittaessa uusillekin paikkakunnille.

Talentreen liiketoimintaosaaminen vakuuttaa

Ollin ja Antin yrittäjähenkisyys on ollut meille tärkeää. Arvostan, että he omistajina ovat kentällä täydessä touhussa ja tuntuu hyvältä, että he osakkaina tietävät kasvuyrittäjän maailman. Alakohtainen syväosaaminen ei ole se juttu, vaan ymmärrys liiketoiminnasta ja se, että henkilökemiat toimivat.

Ulkopuolinen asiantuntija on omalta osaltaan vauhdittanut kasvua tuomalla uskallusta ja kykyä lähteä muille paikkakunnille. Jotkut liikkeellepanevat voimat monesti tarvitaan, että oikeasti lähdetään eikä pelkästään puhuta. Odotan paljon yhteistyöltä Sutisen Mikan kanssa, sillä hän teki viimeisimmässä pestissään Mustilla ja Mirrillä aikamoisen kasvuloikan.

KUMONI Oy

KUMONI Oy on vuonna 2002 nimellä Kuopion Monirakennus perustettu perheyritys, jonka toimialue ulottuu Kuopiosta Keski- ja Etelä-Suomeen. Kumoni remontoi ja rakentaa ihmiseltä ihmiselle arvoinaan asiakaslähtöisyys, palvelu ja tinkimättömyys. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 8,9 m€. Tutustu yritykseen tästä >> kumoni.fi

Talentree on tuonut uskallusta ja kykyä lähteä liikkeelle.

Pasi Pitkänen, toimitusjohtaja, KUMONI Oy