Webinaari 30.4. klo 9-10: Strategian toteuttaminen arjessa

Ilmoittaudu
leo-tuokko-rajattu
HR ja valmennus Strategia ja johtaminen

Leo Tuokko

Liikkeenjohdon konsultti

Inhimillisen työelämän, johtamisen ja kasvun rakentaja vahvuutenaan strategioiden laatiminen ja toimeenpano, kasvukulttuurin ja myyntistrategian rakentaminen sekä henkilöstöjohtaminen.

Leo Tuokko

Olen inhimillisen työelämän, johtamisen ja kasvun rakentaja vahvuutenani strategioiden laatiminen ja toimeenpano, kasvukulttuurin ja myyntistrategian rakentaminen sekä henkilöstöjohtaminen, rekrytointi ja johtajien arviointi.

Minulla on vahva tausta erilaisista tulosvastuullisista johtajatehtävistä, kasvun ja strategian suunnittelemisesta ja johtamisesta sekä palvelu- ja tuoteliiketoiminnan rakentamisesta. Kaupallisten strategioiden laatiminen on antanut minulle erinomaiset kyvyt sekä kokemuksen vapauttaa ihmisten ja organisaatioiden potentiaali saumattomaksi kilpailueduksi. Olen intohimoinen konsultti, johtajuuden, myynnin ja strategian kehittäjä, ja pääsen Talentreella toteuttamaan omaa merkitystäni työelämässä.

Suurin vahvuuteni on kiteyttää asiakasyrityksieni kilpailuetu niin omistajille, hallitukselle, johdolle, työntekijöille ja erityisesti asiakkaille. Kokemukseni johdon suorahausta ja palveluliiketoiminnan vahvasta rakentamisesta auttavat minua ymmärtämään nykyaikaista ihmis- ja johtamiskäsitystä.

Koulutukseltani olen tradenomi ja opiskelen ylempää ammattikorkeakoulua Karelia-ammattikorkeakoulussa. Urallani olen toiminut hallituksen jäsenenä, yrittäjänä, osakkaana ja palkkajohtajana.

Olen kotoisin Helsingistä, mutta asunut Joensuussa jo yli 20 vuotta. Talentreella minua innostaa jatkuva oppiminen konsultin työssä sekä mahdollisuus tarjota valtakunnan parasta strategiakonsultointia myös Joensuun alueella.

Osaamisalueitani ovat erityisesti:

  • Strategioiden laatiminen ja toimeenpano
  • Strategian jalostaminen myynnin johtamiseen
  • Liiketoimintamallien ja palveluiden luominen ja konseptointi
  • Johtajien ja esihenkilöiden valmennus, coachaus ja arviointi
  • Henkilöstöjohtaminen ja HR-transformaatiot
  • Rekrytointistrategia & työntekijäkokemus

Luonteeltani olen avoin ja ihmisläheinen sekä empaattinen. Paneudun innokkaasti asioihin, mutta paras kykyni on saada asioita tapahtumaan. Vapaa-aikani kuluu perheeni, kuntosali- ja maastopyöräharrastuksen sekä rannekellojen parissa.