Emmi Tikkanen kasvokuva
Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Emmi Tikkanen

Taloushallinnon asiantuntija

Kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattilainen vahvuutenaan Netvisorin monipuolinen käyttö, yritysten talouden hallinta sekä ihmisten kohtaaminen.

Emmi Tikkanen henkilökuva

Emmi Tikkanen

Olen talouden ammattilainen, ja työskennellyt Talentreella vuodesta 2019. Tunnen kirjanpidon ja palkanlaskennan maailma syvällisesti, ja toimin Netvisor-pääkäyttäjänä.

Tiedän, että intohimoni työssäni välittyy asiakkaille – oli kyseessä sitten tarkka kirjanpito tai onnistunut palkanlaskenta. Työni ehdottomasti paras puoli on nähdä asiakkaiden onnistuvan ja menestyvän!

Uskon, että yritysten menestyminen lähtee oikeasta taloudenhallinnasta. Tämän vuoksi olen aina valmis auttamaan, asiassa kuin asiassa. Tykkään ajatella, että vaikka pyörittelen työkseni Exceleitä ja numeroita, ihmiset ja heidän tarpeensa ovat silti kaiken ydin.

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta ja HR
  • Netvisorin monipuolinen käyttö

Avoimuus ja luottamus ovat taloudenhallinnan perusta. Kanssani jokaisen asiakkaan asiat ovat turvallisissa käsissä ja he voivat kääntyä puoleeni tilanteessa kuin tilanteessa.

Intohimoni eli ihmisten auttaminen saa oivaa vastapainoa vapaa-ajastani, sillä aktiivinen Niilo-koira pitää minut aina liikkeellä. Lenkkeilyn lisäksi nautin rentouttavasta joogasta sekä aktivoivasta pilateksesta, kuntosalia unohtamatta.